STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

LA beyler maçın özeti çıktı mı....?

o pozisyonda penaltıyı çalmadın hadi Necati'ye kart göster nasıl açıklıyor acaba pozisyonu hakem

Yiğit şu haiyle bile hem Emre'den hem Kazım'dan daha iyidir kanatta. Kanat oyuncusundan ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki???

Yiğit acaip hızlı, birebirde fena değil. Bugün hem girdiği pozisyonlar hem yaptığı driblingler ile umut verdi. Emre Kazım ikilisi gibi sürekli topu öldüren, yavaş ve şut atmaktan başka meziyeti olmayan futbolcular kanatta oynadığı zaman takımın oyunu açması mümkün olmuyor.

Bence Yiğit bugun oynadığı futbolla henüz ilk 18 e bile alınmayacak seviyede oldugunu gösterdi.

Umarım düzelir.İnşallah çünkü buna cok ihtiyacımız var resmen kanatsız oynuyoruz

enginin asistinde kale arkasından bakarkaen sacları dalgalanarak geliyor:D

Bu 3 puan çok önemliydi.

Pinnwand-Fotos | Facebook

417156_301436619915040_146595108732526_748015_1959864209_n.jpg

Galatasaray

Hoşgeldin Necati Ateş!

Necati 100ler kulübüne girmiş bu golle

Yigidin duzeleceginden emin olabilirsiniz arkadaslar, daha cok genc bir oyuncu.

Engin'in asisti muhteşemdi :tiphat:

Melo uzun zamandır vasat.Çok kaçamak oynuyor.Sezon başındaki ciddiyetini kaybettiğine dair bir izlenim uyandırıyor herkeste.Kalan maçlarda bu şekil oynamaya devam ederse gelecek sezon bizimle olması zora girer.

Hikmet Taşkın.

* Yiğit çok ama çok yetersiz, katiliyorum

* Necati bu takımda her zaman banko oynar, [/b] sanmam. Necati Elmander Baros uclusu rotasyon oynar bank hic biri degildir[/b]

* Biz sabri ve baltanın hatalarından bıktık onlar hata yapmadan bıkmadı,gelecek sezon sabri ve balta bu takımın bekleri olmamalı, Sabri hatasiz oynadi bugun! Hakan ise alismadigimiz basit hatalar yapti o topu cizgidan cikarmasi kendi hatasini telafe etmesi ve o pozisyondan sonra ozguveni gitmis gibi oynadi ama kim ne derse desin sol bek yok Turkiye ligimizde. Yabanci alalim demeyin her mevkiye yabanci alin ozaman..

* Popov ve turgut doğan şahin gerçekten çok kaliteli oyuncular, Popov arada bir iki cok guzel pozisyonlar yarati ama yaptigi o kadar hareketler ve paslardan hangisi sonucta issabetli oldu? yani bal yapmiyan ari durumundan kurtulmali ki gecen sezonda cok begenmistim kendisini. Turgu Sahin dogan yasi gelim 24 halen genc diyenler var... faydali olabilir gibi gozuksede o kadar da arti deger verdigini gormedim.

* Şu anki kadro yapısı içerisinde bir tane bile kaliteli kanat oyuncumuz yok tamamen katiliyorum, kanadi kullanan 1 tane oyuncumuz bile yok hepsi iceri dogru kat ediyor

Geri
Üst Alt