STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Sag taraf bos engın solda daha etkılı sagda kım oynayacak

A7 akarr.. adam daha genç bi şans vermek lazım krizi fırsata döndürebiliriz.

dermişim. kazım iyi olmasa da en azından dolduruyodu orayı şimdi nası doldurucaz bilmiyorum

Eboue geldikten sonra kanatlar Engin ,Emre ve Sabri arasinda gider gelir .Aralarina baska gircek tek bir oyuncu bile yok malesef.

Galatasaray - Hurmaspor ( Sülüman Hurma'yı tecavüz edeceğiz rahat alırız 3 puan )

Mersin - Galatasaray ( Rahat alırız 3 puan )

Galatasaray Beşiktaş ( Rahat alırız 3 puan )

Sivas - Galatasaray ( Çok zor 1 puan bile yeter )

Galatasaray - Gençlerbirliği ( Rahat alırız 3 puan )

Febe - Galatasaray ( Çok zor )

Galatasaray - Trabzonspor ( Rahat alırız 3 puan )

Galatasaray - Orduspor ( Rahat alırız 3 puan )

Manisa - Galatasaray ( Rahat alırız 3 puan )

Bu Sabri beni birgün kanser edecek.Yahu ne defansta ne ofansta iş yapamıyor.Eboue gittikten sonra sağ taraf her maç felç.Bu kadar da olmaz be kardeşim.Bi şans yakalıyorsan kullan.Ama Sabri 10 senedir şans buluyor ama tık yok.Aydın ve Sabri nasıl bu takım da hala kalıyor onu da anlamıyorum.Diğer oyunculara gelirsek.Necati'nin ilk maçı,beni utandırdı tebrik ediyorum.Engin müthişti hep böyle olsun başka birşey istemeyiz.Melo yine vasattı.Elmander iyi mücade etti.Semih'te tek kusur aramam,Sabri'nin açıklarını kapatacam diye 2 kat koşuyor.Hakan az daha yakıyordu ama telafi etti.Yine de kötü idi.Ujfa yine iyiydi.Çolak kötüydü.Yiğit'i beğenmedim ama Eboue ile oynarsa kendisini fark ettirecektir bence.Göze batanlar bunlar.Maçı kazandık herşeye rağmen.Mutluyum.

Nasıl oynadık beyler, maçı hiç izleyemedim.

Sabri hala fizik olarak toparlayamadi eski temposu yok ama onceki maclara gore daha iyi durumdaydi.Haftaya daha iyi olur.

Ah ah keşke bir yabancı sağ kanat alsaydık şu anda çok güçlü olacaktık Play Off'ta da en büyük favori olurduk! Yönetimi affetmiyorum böyle bir hamle yapmadıklarından dolayı!

Artık elde olanı sonuna kadar desteklemek düşer bizlere

Ama dediğin doğru topu rakip alana hızlı taşıyan akıcı teknik akıllı bir oyuncu almalıydık

taiwo gelseydi keşke, bekleri sabri ve balta olunca takımın birşey fark etmiyor, taiwo eboue bekleri ile şu kadro bize yeterdi kanatlarda.

engin baytarın kanatta değil ortada oynadığında ne kadar faydalı olduğunu bi daha gördük zaten felipe melo denen arkadaş yüzünden orta sahamız bi kişi eksik oynuyor enginin yaptığını senelik 5milyon euro alan melonun yapması lazım topu alıp çıkıp adam eksiltip pas veya gol atması lazım ama o hakemle uğraşıyor artistik paslar atmaya uğraşıyor bide bu adam lassana diarra filan kıyaslanıyordu baş parmağı etmez.burayı vatikan ligi filan sandıysa haddini bildirirler ilk geldiğin gibi aslan gibi topa girip topu alıp hızlı doğru kullanacaksan oynarsın yoksa iki maç sonra kendini klübede bulursun engin selçuk engin melodan çok daha faydalı olur bu kanat yokluğunda riera direk 11 oynar dökülse bile hiç değilse kanat adamı içeri kaçıp mevkisini boşatmıyor.

12 galatasarayli arkadas birlikte izledik, muthis bir sinerji yaratip bu maci biz cevirdik beyler :asd:

Arda, Sinem'e pankart açmış.

404569_297562876959141_290717487643680_683349_2076274353_n.jpg

eboue mersin macından once mı donecek

Golü yedigimizde cökmüstüm resmen. Evde misafir vardi, küfür de edemedim :) 2. yari yenik duruma düsmek en kötüsü ya. Ama Necati Reis hemen cevap verince rahatladim. Cok güzel oldu bu 3 puan. Cok rahatlatti bizi

Geri
Üst Alt