STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Tek forvette gol atmakta çok zorlanıyoruz.Mutlaka 4-4-2 sistemiyle Elmander'in yanında Necati ile başlamalıyız.Elmander tek başına kalıyor 4-5-1'de.

engin'i kanatta öldürüyolar ya,Engin dribbling yapmaya başlarken topu hep sağa sola atıcakmış gibi gösterip hızlanıyor farkettiysen,kanatta oynarken beceremiyo aynı işi,4-3-3 oynarken Engin'e bağımlıydık,4-4-2 oynarkende Baros'a bağımlı olduk maalesef.İnşallah Necati bu açığımızı giderir

İnşallah.sercanın bitiremediği pozisyonları gole çevirir en azından.engin konusunda da haklısın

Fernando Muslera

Tomas Ujfalusi - Gökhan Zan - Semih Kaya - Hakan Balta

Yiğit Gökoğlan - Felipe Melo - Selçuk İnan - Emre Çolak

Necati Ateş - Johan Elmander

engin'i kanatta öldürüyolar ya,Engin dribbling yapmaya başlarken topu hep sağa sola atıcakmış gibi gösterip hızlanıyor farkettiysen,kanatta oynarken beceremiyo aynı işi,4-3-3 oynarken Engin'e bağımlıydık,4-4-2 oynarkende Baros'a bağımlı olduk maalesef.İnşallah Necati bu açığımızı giderir

Engini hiç sol tarafa koymadı hoca..Riera çıkıyor emre yi koyuyor oraya hemen.Engin bir geçsin sol tarafa bakın görün döktürcek

Engini hiç sol tarafa koymadı hoca..Riera çıkıyor emre yi koyuyor oraya hemen.Engin bir geçsin sol tarafa bakın görün döktürcek

Emre'yi sağ kanatta oynatınca hiç bişey yapamıyor,onun için Emre benim görüşüme göre mutlaka sol kanatta oynamalı yada orta sahanın ortasında oynamalı.Engin topu alınca hemen dribbling'e giriyor onun için kanatta ki hızlı oyunculara karşı hiç şansı yok bence ama Riera'dan iyi oynar tabii sol açıkta

valla biz her takıma karşı oyun üstünlügü saglıyoruz. biz şu pozisyonları degerlendirmemiz lazım. şu gekas bile bizde iş yapardı. neyse necatiden bekliyorum birşeyler. artık bu macı kazanma vakti geldi.

Fernando Muslera

Tomas Ujfalusi - Gökhan Zan - Semih Kaya - Hakan Balta

Yiğit Gökoğlan - Felipe Melo - Selçuk İnan - Emre Çolak

Necati Ateş - Johan Elmander

baltanın yerine caglar oynası bence.

Necati'yi gelir gelmez ilk 11 başlatmak çok büyük risk . Takımla tek idmana çıkmamış , daha dün transfer olmuş adam 2 gün sonra deplasmanda ilk 11 başlatılır mı ? Zaten FT de ilk 11 başlatmayacak onu da ; ben , siz düşünce yapınızı değiştirin diye söylüyorum . Antep maçı için kilit iki nokta ; orta saha hakimiyeti+kanat savunması . Yazdığım 11 ' e yakın bir 11 ile başlayacaktır zaten FT . Sanıyorum ki sadece Hakan Balta tercihinde yanıltacak beni [keşke yerine Çağlar oynasa]

Yenicez ulan.

Ne yapıpı edip puan kaybı yapmamak gerek derbinin olduğu haftada.Çift forvetle çıkmalıyız.Umarım Necati hazır durumdadır.

Aslında bi maç Çağları sol açık denesek nasıl olur? Riera'dan kötü oynamaz bence

Başkan bu kadro Türkiye için yeterli demiş ya doğru demiş . Ligimizde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi enayi takımlar varken biz rahat rahat lider oluruz.

0-0 biter Bence.. Baros ve Eboue'suz 3 puani almak cok zor

Başkan bu kadro Türkiye için yeterli demiş ya doğru demiş . Ligimizde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi enayi takımlar varken biz rahat rahat lider oluruz.

Bence bizim kadromuz Türkiye içinde yeterli değil ama başkan futboldan anlamadığı için bülent tulumm'un dediklerini savunuyo sanırım.

Sabri oynarsa o kanattan kesin gol yeriz. Semih-Gökhan-Ujfa olmalı yine. 2.yarı Sabri'yi alıp Gökhan'ı çıkartmak gibi bir saçmalıkta olmamalı.

bu macta gene puan kaybederiz diye korkuyorum

necati oyniyor diye sevincliyim, inanilir gibi degil ama necatiye güveniyorum bu macta

aslinda neco gol atar, asist yapar diye degil, 4-4-2 oynayacagiz rahatca diye seviniyorum.

Insallah Fil Disi Sahilleri elenir Afrika Kupasindan.

Eboue bize gercekten cok lazim. Bizim kilit oyuncumuz.

Kesin kazanmak zorundayz.Arti derbi haftasi puan farki acisindan tekrardan cok onemli.

Geri
Üst Alt