STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Okan Derici dedin de renkdaş;Dün rüyamda Okan'ı anadolu kulübüne sattıgımızı gördüm.Sonra orada kendini geliştirip cok iyi futbolcu oldu.Ben de vicdan azabı çektim:D

aman dıyım yok kıralıcaz geri alcaz bızde buyuk futbolcu olacak sakın gorme bıda:D

Kesinlikle Almamiz lazim bu maci baska yolu yok.

Tamam:D

Umarım ayagın ugurlu gelir abi,tahminim bircok gol göreceksin,yaz bunu bir kenara:)

İnşallah uğurlu gelir. Malatya' dan gitmek için bahane bulmam gerekiyordu :) Maç için bu soğukta Antep' deki şantiyeleri dolanacaz artık :)

bugun mac varmı?

ah be eboue sen olsaydın ne güzel olurdu bu maç

Muslerayı unutmusum ama olsun o banko zaten :) böyle oynamamız gerek.

Neco oynar mı sizce

ah be eboue sen olsaydın ne güzel olurdu bu maç

Eboue'li maçta 4 yemiştik:) Hoş bir önrk değil tabii. Yani o olmadan artık sonuç alacak futbolu oynamamız lazım. Bence yenilmemek gerekiyor. Yani 1 puan yine de fena sayılmaz. Ancak galip gelmemiz öncelik.

Muslerayı unutmusum ama olsun o banko zaten :) böyle oynamamız gerek.

Nekati 2. yarı girer oyuna bana kalırsa. Bu arada Yiğit yerine Yine ya Riera ya da Engin oynar.

Eboue'li maçta 4 yemiştik:) Hoş bir önrk değil tabii. Yani o olmadan artık sonuç alacak futbolu oynamamız lazım. Bence yenilmemek gerekiyor. Yani 1 puan yine de fena sayılmaz. Ancak galip gelmemiz öncelik.

ama sonradan ebounın oynadıgı hermacı kazandıydık

Antep' le oynadığımız ilk maç sıradışı bir maçtı ne yazıkki. Milletin ortasında hakeme sövdüğüm için çok utanmıştım o gün :( Bu arada Eboue o maçta mevkii olarak sağ bek başlamamıştı snaırım.

ama sonradan ebounın oynadıgı hermacı kazandıydık

Dediğim gibi takıldım öyle. Bir oyuncu gerçekten etkileyebiliyor takımı. Zaten apaçık ortada herşey. Ancak sağ açıka çözüm bulamadıkça Eboue'de eskisi gibi faydalı olmayabilir. Yiğit bir an önce toparlamalı ve formayı kapmalı. Neyse uzun lafın kısası. Zor maç olacak. Yenilmememiz lazım.

Adnan öztürk GSTV de konusuyor :)MAA ın istifa sebebbını yeterli bumuyorum

Dediğim gibi takıldım öyle. Bir oyuncu gerçekten etkileyebiliyor takımı. Zaten apaçık ortada herşey. Ancak sağ açıka çözüm bulamadıkça Eboue'de eskisi gibi faydalı olmayabilir. Yiğit bir an önce toparlamalı ve formayı kapmalı. Neyse uzun lafın kısası. Zor maç olacak. Yenilmememiz lazım.

ebuoe ve yıgıt sagda cok ıyı olucak 17 subat gelsınde bı :)

Antep' le oynadığımız ilk maç sıradışı bir maçtı ne yazıkki. Milletin ortasında hakeme sövdüğüm için çok utanmıştım o gün :( Bu arada Eboue o maçta mevkii olarak sağ bek başlamamıştı snaırım.

Tamam uzatmayın yahu:) Konu nereye geldi. O gün sahadaydı dedim sadece. O olmadan da kazanabiliriz dedim. FT umarım bu sefer çok macera aramaz. E.Çolak'ı kullanamıyor son maçlarda.

Adnan Öztürk: Bazılarının amacı; 27 Şubat öncesi ortamı germek ve bunu da Galatasaray'ı tartışmanın, kaosun ortasına çekerek yapmak.

Adnan Öztürk : "UEFA'nın olmazsa olmaz şartı Playoff'a katılacak 4 takımın herhangi bir şaibe içinde olmaması gerektiğini TFF'ye bildirdi "

Adnan Öztürk: Adı karışmış, şaibeli takımlar play-off'a kalırsa UEFA bu duruma el koyacak.

Geri
Üst Alt