STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Popov VS Sabri olursa çok acımasız bir eşleşme olur, Popov VS H.Balta olursa yine çok acımasız olur :ays:

bu maçi mutlaka kazanmamiz lazim

Alistik artik onun sacmaliklarina. Neden Hakan Sükür kadar sevildigini de hic anlamam zaten. Ha dogru. Elimizde tek "orta kalite" forvet oldugu icin degilmi :)

Baros´un sacmaliklari artik fazla olmaya basladi. Geldiginden beri faul yapip da sari kart yedigini görmedim. Adamin agzi hic durmuyor ki. Ben hakem olsam, birak karti, kafa atmamak icin zor tutardim kendimi. Sezon sonu 3-4 Milyon´a postalansin. Tabi bizim "becerikli" yöneticilerimiz yerine adam gibi birini alacaklarsa

Baros zaten son hareketiyle Galatasaray kariyerini noktaladi,bu sezon genede süre bulacaktir,sans vericektir hoca ama sene sonu yollarimizin ayrilicagi artik garanti,Baros takimi sabote eden bir oyuncu,pascalin az sinirli versiyonu gene bir istikrari tutturuyor ama her sezon kirmizi kartlari cidden kabul edilemez bir durum,bu harekette ipini cekti,sene sonu satilmazsa hayretler icerisinde kalirim,aldigimi paraya ihanet ediyor resmen.

1-3:ka21:

Alistik artik onun sacmaliklarina. Neden Hakan Sükür kadar sevildigini de hic anlamam zaten. Ha dogru. Elimizde tek "orta kalite" forvet oldugu icin degilmi :)

Baros´un sacmaliklari artik fazla olmaya basladi. Geldiginden beri faul yapip da sari kart yedigini görmedim. Adamin agzi hic durmuyor ki. Ben hakem olsam, birak karti, kafa atmamak icin zor tutardim kendimi. Sezon sonu 3-4 Milyon´a postalansin. Tabi bizim "becerikli" yöneticilerimiz yerine adam gibi birini alacaklarsa

Fatih hoca mactan sonra baros en profesyonel oyuncularımızın basında geliyo falan dedi tersten giydirdi yine hoca belliki:) demek istedigi en kariyerli degilse tabi

Binya, Sapara, Sosa, Popov, Cenk

Etkili adamlar.

Oynadıkları zaman oynayan,Hiket Karaman ile çıkışa geçmek isteyen bir Antep var.

Oldukça zor bir maç.Beraberlik Antep'i üzer bizi sevindirir.

Bizi niye sevindirsin ?

zemin nasil acaba bu macta bizim rakibimiz gene zemin 3 haftadir söylüyorum,zemin bizim gibi takimlarin en büyük sorunu heleki Galatasarayin,kisa teknik oyunculardan kuruluyuz,agir zeminlerde ebatli oyuncularimiz yok,kazimida yollayinca iyice kisa ve zayif bir görüntü olustu,zemin agir oldugunda sizin tekniginizi kullanicaginiz bir durum kalmiyor tamamen fizige dayali bir oyun ortaya cikiyor,fizige dayili bir oyundada ebatli oyuncularin hakimiyetiyle mac geciyor,mesela eskisehir macinda bunu cok hissettik,cünkü eskisehirde enine boyuna cok iri oyuncular vardi,oldukca iri bir takimdilar ve ileriye dahi cikamadik,antalya böyle bir takim olmadigindan ve ic saha maci oldugundan daha atak oyniyabildik,antepte cok ebatli oyuncuya sahip degil ama zemin bizim gibi takimlarin en büyük sorunu,sizin zaten en büyük avantajiniz tekniginiz ama balcik bir zeminde sifirlaniyor bu özelliginiz,iyi bir zeminde antep asla sorun olmayacaktir bu aksam ama kötü bir zeminde gene endiseli bir gözle maca bakariz.

Belliki tamamen antepin son macini seyretmeden tamamen hayal ürünü kadroda bu adamlar var biz kazanamayiz mantigiyla yapilmis bir yorum,izlemiyorsaniz yorum yapmayin lütfen,kadroda su var diyerek olmuyor kadroda sene basindan beri var bu adamlar ama düsmeye en yakin aday oynadigi futbolla antep,bir bütünlük yok kopuk kopuk oynuyorlar,abdullah ercanla biraz cikis yaptilar zaten iyide oynamaya calistilar 30 dakika kadar süreler yarattilar ama son genclerbirligi macinda yeni hocayla oda sifirlanmis,yani bir sürü hoca degistiren oyuncularin huzursuz oldugu fizik acidan baya kötü özelikle son bölümlerde cok düsüyorlar,takim organizasyonun olmadigi ve hucumcu disinda iyi oyuncularin olmadigi bir takim antep,suanda perfonmans olarak dipteler öyle cikisa gecicek bir hallerinide görmedim genclerbirligi macinda,evlerindeki seyirci ve stad itici güc felanda degil,tek sorun zemin zeminde sorun yoksa antep bize kesinlikle puan cikaricak bir görüntüsü yok,biz maci kazanamiyorsak kendi takimimi ciddi elestiririm,bu deplasman bu kaybetmeye musait bir deplasman degil heleki ilk mactan kesilicek bir hesap varken,gole bogmaliyiz antepi!

Antep Sivas maçını da tamamen şansla kazandı.Sivas antepten çok daha üstün oynadı.

Gaziantepspor maçı,Eskişehirspor ve Antalyaspor maçlarından çok daha zor geçecek.Gaziantepspor her iki takımdanda iyi,puanada çok ihtiyaçları var.Bizim son haftalardaki durumumuzda malum,her şeye hazırlıklı olalım derim.Takımımız ümit vermiyor bana,paldır küldür gidiyoruz bakalım,hayırlısı diyelim.

Antep'de hava bugün çok güzel ,

Antep'i Antep'te yenemeyeli ne kadar oldu ?

Son 5 maç

Galatasaray - Gaziantepspor :2-4

Galatasaray - Gaziantepspor :0-0

Gaziantepspor - Galatasaray :1-0

Gaziantepspor - Galatasaray :3-2

Gaziantepspor - Galatasaray :1-1

Geri
Üst Alt