STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Neyin kafasındasın sen ya.

Git oynayacak başka birini bul.

Bir tane olumlu mesajını görmedim.Hangi takımı tuttuğun beni ilgilendirmiyor fakat insanları farklı düşüncelere itende sensin.O yüzden beni suçlama :)

Son 5 maç

Galatasaray - Gaziantepspor :2-4

Galatasaray - Gaziantepspor :0-0

Gaziantepspor - Galatasaray :1-0

Gaziantepspor - Galatasaray :3-2

Gaziantepspor - Galatasaray :1-1

Durum hiç iç açıcı değil.Ama bu kez yeneriz inşallah.

Geçen sene içerde dışarda yaylada uzayda denizde yenildik

Son 5 maç

bu seneki 2-4 macı hariç oteki maçlar cok normal.Ama bu aksamki maçta favoriyiz net !

Bir tane olumlu mesajını görmedim.Hangi takımı tuttuğun beni ilgilendirmiyor fakat insanları farklı düşüncelere itende sensin.O yüzden beni suçlama :)

Olaylara objektif bakmayalım yani.

Tamam.

Bursa macinda kilit adam Batalla idi tutamadilar ,bu aksam da Sosa ile Popov karsisinda beklerin performansi cok onemli.

Son 5 maç

Arkadasim sen Galatasaraylimisin pek emin degilim acikcasi,antu mantigiyla skorlar eklemissin,gecen sene bizi yenmiyeni zaten dövüyorlardi ve sikeli bir lig tescili var yani o skorlar kayda gecicekmi bellide degil,belki bizim üzerimize bile bu maclarda maniplasyonlar oldu hakemler fedarasyon tarafindan,neyse isin orasina hic girmeden baktiginda gecen sene berbat cok kötü bir takimdik,antepte tarihinin en iyi sezonunu gecirdi,bu seneki 2-4 hakem faciyasi ona ragmende dönderecektik ama hakem onada izin vermedi öyle bir bictiki bakti 10 kisiyle kazaniyoruz 9 kisi birakti,bunlari yazmam bile komik senin oraya o skoru eklemen bende ciddi süphe uyandirdi cünkü...

Antep zorlu deplasmandi,bizde 2 sezondur kötüydük,ama bu istatikle suanki durumu ben cözemedim,son 5 mac yerine genel tabloyu ekle istersen böyle istatiklerle mac kazanilsaydi biz zaten kazaniriz diye konusman lazim,acaba antep genel istatiklerde ne bize karsi git arastir,ama futbol böyle bir oyun degil....

Son 5 mactaki antep perfonmansiyla bizim 5 macimiza bakarsin,bizimde süper bir cikisimiz yok ama bir önceki mesajimda neden olmadigini eskisehir ve antalya maclarinda zemine takildigimizi v.s yazdik anlattik,hala antep bizi banko yener beraberlik sevindirir mantigin bende ciddi süphe uyandirdi,fenerli veya kus degilsindir sanmiyorum ama hic bir maci izlemiyorsun iskembeden salliyorsun cok net,arkadasim lütfen izle öyle yorum yap,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin,eminim antepin bir macini bile izlememisindir,son 5 macina 90 dakika baktin mi acaba?

antep'in cok sisirildigini düsünüyorum.

antep'te sadece popov'dan cekiniyorum.

ayrica cift forvet cikarsak maci handikap aliriz.

umarim ujfa sag bek oynar. cünkü cenk tosun cok formsuz, tehlikeli olacagini sanmiyorum.

Antepte hava 10 derece.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Selamlar. Ne mutluki Galatasarayımızın maçı var bugün. Şu maç günlerini iple çekiyorum. Seviyorum ulen aşığım aşık.

Bu akşam alıcaz maçı arkadaşlar allahın izniyle. Hiç kimse kötü şeyler getirmesin aklına. Pozitif düşünelim. Mutlaka kazanmamız gereken bi maç derbi haftasında ve kazanıcazda. Takıma güvenelim. 9 maç üstüste nasıl kazandıysak gene bir seri yakalarız.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN

Gören duyanda rakiplerimizin defansi tas gibi kalecileri harika forvetleri muazzam barca-real seviyesinde felan sanir,ligin düsme hattindaki bir takimdan Galatasaray cekinerek sahaya cikiyorsa kapatip gitsinler külübü,puan kaybi olmaz demiyorum tabiki en son siradaki bir takimada puan kaybedebilirsin isin dogasinda var bu,hakem gene ilk mactaki gibi 2 kirmizi kart verir neye ugradigini sasirirsin,zemin balciktir top ilerlemez maci kaybedersin,senin kritik oyuncun macin ilk dakikasinda sakatlanir,biranda tüm oyun playlarin bozulur ve puan kaybi gene yasiyabilirsin,fakat bunlar normal sartlar degildir,normal sartlar altinda Galatasarayin puan kaybedicegini söylemek heleki 1 puan alirsak göbek atalim mantigi con derece komiktir,Galatasaray bu ligde hicbir takima karsi aldigi 1 puana sevinmez sevindirtir,Galatasarayiz biz cemiskezekspor degil,senin en kötü oyuncun rakipte direk 11'de oynar...

Benim fikrim

Muslera

Sabri Semih Ujfa Hakan

Emre Melo Selçuk Engin Riera

Elmander

11i ile çıkarız, geçen hafta yaptığımız gibi ilk yarı sahada debelenip dururuz. Ben olsam Emre ya da Engin'i kesip Sercan ya da Necati ile 4-4-2 başlarım.

Rieranin gecen haftaki perfonmansindan sonra benim kisisel düsünceme göre Fatih hoca yedek birakir,Fatih hoca adaletli bir hocadir,Emre'yi tekrar sola cekicegini sag kanatta bir baska ismi bugün oynaticagini düsünüyorum.

Sag kanatta kimi oynatir cidden fikrim yok,yigit,sercan,engin herkes olabilir,Engini kaydirirsa oraya melo-ceyhun-selcuk gibi bir orta sahayla cikabiliriz.Benim tahminim ilk basta yeri sag acik olan yigit,gecen hafta hazir degildi sanirim.

Rüyam da Sabri'yi fena kalaylıyordum.:D

Ligin en iyi stoperi Semih Kaya şahsi fikrim..

Bunda Urfalının parmağı büyük müthiş bir profesyonel..

Ve Fatih hoca bu maç Sabri'ye güvenmek zorunda kazanmak için..

Necati 11 başlamalı.Elmander tek olmuyor.

Geri
Üst Alt