STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Ankaragücü maçında 23-24 kez bindirdi süper oynadı, Hoca yine baltaya verdi formayı adam ne yapsın

Ankaragücü maçını örnek vermeyin

ee nede olsa karşısında PAF takımı olunca

Riera bile coşmuştu...

Antalyaspor maçı sonrası İmparator,Necati olsa bugün galibiyet golünü atardık demişti.O gün değilse bile bugün attı ve kısa bir tökezlemenin ardından kaldığımız yerden devam etmeye başladık Allah'a şükür.

Rıdvan renk değiştirmiş .Colour ayarı ile kim oynadı?

-----

Rıdvan hastamı yoksa maçı biz kazandığımız için isteksizmi konuşuyor...

yönetim cok yalnış yaptı...32 yaşındaki necati bile su takıma faydalı oluyor...alamadılar 1 tane adam....

Vay be Necati 1749 gün sonra kaldığı yerden devam ediyor en son golünün 1749 gün önce atmış bizde...

Zaman su gibi akıp geçmiş

kim iyidi,kim kötüydü falan filan hic girmiyorum.cok cok mühim bir maci kazandik.belki bu sezonun en mühim maclarindan biri.cünkü kötü gidisatta cikan catlak sesler susacak.ve en önemlisi yarinki derbi maci öncesi alinan bu sonuc süper.son 20 dakika kendimden gectim,o kadar sapittimki antepli oyuncuyu elimle tutuyorum ekranda

iyi orta gelmesin diye:-))))))

Ulan nedir bu f5 şansı arkadaş.Almeida,Fernandes,Quaresma yok.

Yalnız Sabri'nin savunma yönü tamamen çökmüş.

Ben Sabri'ye kızan tarafta olmadım hiç. Hep altyapıdandır, bizdendir diyenlerdendim ama Eboue'den sonra auwwww

sabri canlı bomba gibiydi sanki oh çok şükür bitti maç,melo ve selçuk çok kötü durumda umarım formsuzlugu biter artık

Necati aslanımsın.

Bizim maçı Ligtv'de maç sonrasında Oğuz Çetin ile Mustafa Doğan yorumluyor,başka adam bulamamışlar heralde.Bari Galatasaray'lı adam bulsalarmış..

Melo son 4-5 maçtır çok kötüydü. Ama bence ikinci yarï fena değildi. Stoperlerin arkasına saklanmadı, sorumluluk aldı.

Yiğit Emre'den çok daha iyiydi kanatta, yeterince iyi değildi ama en azından umut var.. Ama Engin resmen bizi kurtardı, Necati ile birlikte. Elmander de rezalet oynadığı maçı golüyle telafi etti. Riera girdikten sonra iyi oynadı bence.

Zaten tek değişiklik yapardım ilk 11'de. Emre yerine Riera.

Yiğit'e zaman vermeliyiz. Ancak Emre kadar iyi değildi.

Yiğit kocaman bir sıfır maalesef...

3 milyon eur için iyi bir kanat oyuncusundan vazgeçipte yiğite 3 milyon vermek kadar mantıksız bişey olamaz...

Alakası yok, Yiğit sıfırsa Emre Çolak -3 milyon o zaman... Artı biz Yiğit'e 2.5 milyon verdik.

rıdvan busefer dogru konuştu melo defansa çok gömülü oynuyor buda pozisyon bulamamamızın sebeplerinden biri

sabri kötü ama önünde oynayanlar lesdi bugun..gram yrd etmediler sabriye yiğit ve emre...

Geri
Üst Alt