STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

eboue dön artık!!!!!

Allahim ne kadar guzel bir mutluluktur bu ya. Simdi yarin kuslar birbirini yesin. :D

İyi oyun , kötü oyun bu deplasmanda beni hiç ilgilendirmiyor yeter ki kazanalım gözüyle bakıyordum.Nitekim de kazandık.Çok iyi oldu bu galibiyet.Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden.

Ulan nedir bu f5 şansı arkadaş.Almeida,Fernandes,Quaresma yok.

Fener zaten baştan şanslı, kendini kirli bataklığında bile koruyan kız kardeşiyle maç yapacak

"Avrupa'ya gitmesekte olur"

Yıldırım Demirören

-----

Rıdvan hastamı yoksa maçı biz kazandığımız için isteksizmi konuşuyor...

O bu hafta bizim puan kaybedeceğimizi düşünüyordu. Bizi yenmişti ya Antep daha önce hem o yüzden hemde derbi var. Söylemeyemesede fener berabet:) Korkusu o. Bejeke o kadar eksik yine de emin olamıyor:)

Neco bu arada bugun baya iyiydi. Engin ikinci yari costu.

boşu boşuna yiğiti almışız bir şey yok bu adamda. onun yerine keşke turgut doğan'ı alsaydık. adam 10dk de sabri'yi maymun etti. eboue de bi an evel dönsün, sabri çok kötü, sakatlıktan sonra oynamayı unutmuş resmen.

Cevap: STSL 11/12 H:25 | Gaziantepspor - Galatasaray | 4 Şubat | 19.00

Bugün rüyamda 2-1 kazanıyorduk. Necati gol atıyordu. Rüyama güvenirim kazanacağız.

Bknz. Olimpiacos zaferini de rüyamda görmüştüm. :asd:

Beyler kendimden korkmaya başladım. Biri bana bu rüyalarımın çıkması olayını açıklaya bilir mi? :)

ilk defa sansımız yardımıyla maç çevirdik

ebouenin maçı başladı inşallah elenir fildişi elenmezse bile eboue kırmızı görsün ona da razıyım :D

beşiktaşın kadrosu nasıl olur fener maçında ? biri yazabilirmi buraya

Hikmet Karaman eziği de mors oldu yine. Hikmet Galatasaray'la dans edemezsin sen.

boşu boşuna yiğiti almışız bir şey yok bu adamda. onun yerine keşke turgut doğan'ı alsaydık. adam 10dk de sabri'yi maymun etti. eboue de bi an evel dönsün, sabri çok kötü, sakatlıktan sonra oynamayı unutmuş resmen.

ben anlamıyorum...ben dahil bu forumun nerdeyse hepsi yiğit den bir cacık olmayacağnı söyledi almadan önce....nasıl aldılar hayret ya...olcan olsa 1 level daha iyi oynardık

Geri
Üst Alt