STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Averajı da 30 yaptık sonunda :)

Şu kayseri febe maçinda nasil 4 gol yedi...

Oh be 3 puan cok onemliydi. Takimda sanki moral bozuk...neyse haftaya Melo yok, ama EBOUE var.

oynadigimiz oyunu begenmedim,fatih hoca bana göre oyuncu degisikliklerinde cok gec kaldi,necati kosamiyor ilk 11'de baslamasi hata,baros.eboue ve giden kazim oyun sablonumuzu ve iyi oyunumuzu baya etkilemis oyunu rakip sahaya yikamadik bir türlü,baros-eboue dönmesi sart,sota hoca degil demistim hala eminim hoca felan degil,sabrinin kanadini israrla kullandilar halbuki rieranin kanadini kullansalardi bastan ordan golü bulabilirlerdi,sabri israrlari kayseriyi bitirdi,macin en iyi oyuncusuda emre colaktir cok calisti cok is yapti.

Elmanderde kesinlikle yetersiz cok calisiyor gibi gözüküyor iyide calisiyor ama baros olmadan elmanderin cabalamasi bosa gidiyor,necatiyle iyi uyumlari yok.

Şu kayseri febe maçinda nasil 4 gol yedi...

3.jpg

Bence doğru karardı ama Elmander'in karşı karşıya pozisyonu içerde mi dışarda mı hatırlamıyorum ama pozisyon fauldu + kırmızı kart

Dışarıdaydı. Net fauldü ve kırmızıydı da.Es geçti. Şaşılacak bi durum değil, her maç böyle hemen hemen.

Elmander herşeyin istatistik olmadığını gösteriyor.Az gol atmış umrumda değil,adam sahada 2 kişilik oynuyor.

Bu mactan 3 puan aldık cok guzel oldu.

Haftaya Eboue ve Baros geliyor demi ?

Hakem olacak tetikçiye de koyduk, Kayseri'ye de koyduk, Hurma'ya da koyduk! Şen ola cimbom...

Hakem 2 tarafa karşı çok kötü yönetti.

Olmayan faulleri verip, olanlarıda es geçti.

Avantajları kullandırmadı, kırmızıyı vermedi.

İyiki maçı kazandık, hakem yüzünden kaybetmek ayrı bir koyuyor insana.

Bu arada çok ciddi soruyorum. Hani ironi değil. Sercan'ın ayağına hiç top geldi mi?

Karabükspor fenere çelme takarsa iyi olur kümede kalma mücadelesi veriyor iki takımda Karabükspor sahada veriyor fenerbahçe kapalı kapılar ardında...

2, yarı iyi oynamadık ama pozisyonda vermedik.bu iyidir....

Orası da öyle 4 forvete döndüler ve pozisyon vermedik. İlk yarı işte bitirebilirdik.

Bize iyi bir golcü ve sağ açık lazım. açık açık belli. Söylemek istemiyorum ama şu maçta Kazım bile olsa daha etkili olurduk ofansta. Ofanstaki bu son dakika düşüş sebebi işte mücadele eden oyuncu sayısının azalmış olması.

Şota :"Susmayı tercih ediyorum".

Şota efendi 4 yerken eziklerden bunu söylemeydin !

kizanishpili kesinlikle atilmaliydi o pozisyonda, net faul var, sert faul degildi o, ayagini dustukten sonra uzatip, elmanderi indirdi

yahu elmander neden atsin kendini herif dokunmasa, gole gidiyor adam

Geri
Üst Alt