STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray - Kayserispor | 11 Şubat | 19.00

Vay vay bi an yine kendimi Barcelona veya Real Madrid taraftartar forumunda hissettim kendimi. Yine rahatlik gitmemis. Yie cogumuz 5 tane atariz 10 tane atariz gorusunde.

Sonuçta Batman Petrol Spor un formunda da değilsin.

tehlikeli bir takımlar dikkat etmek gerekir

melo nun da cok iyi maç cıkarması sart

seri başladı bea rahat olun:D:)

daha çok var pfff

------------muslera-----------

-sabri---semih----ujfa---çağlar-

---------melo---selcuk--------

-engin------------------emre-

-------necati---elmander-----

kadro %90 bu olur.. olması gerekende bu zaten

troisi oynarsa amrabat sabriyi baya zorlarlar hatta belki golde bulurlar..

Beni rahatlatan golü önce yesekte sonra yesekte bişey değişmiyor hatta yiyince takımın iştahı artıyor.. :) ama taraftarın sabriye destek olması lazım yavaş yavaş formunu buluyo çünkü..

Selçuk ve emreden bu maçta çıkış bekliyorum.. kaç maçtır kayıpları oynuyorlar..

meloyla enginin sağı solu belli olmaz..

elmander & necati ikilisi arkadan destek gelmesse sabah kadar oynasalar top tutup, gol atamazlar.. Ama rakip defansında pestilini çıkarırlar tabi

özet olarak gollerimizi selçuk, emre, birde forvetlerden

onların golüde troisi'den bekliyorum

3-1 veya 4-1 yeneriz.

beyler kayseri maci ve mersin macindan totalde 6 puan cikarirsak, bjk macindan suphem bile yok, 9 puan, ondan sonra kimse tutamaz

------------muslera-----------

-sabri---semih----ujfa---çağlar-

---------melo---selcuk--------

-engin------------------emre-

-------necati---elmander-----

kadro %90 bu olur.. olması gerekende bu zaten

troisi oynarsa amrabat sabriyi baya zorlarlar hatta belki golde bulurlar..

Beni rahatlatan golü önce yesekte sonra yesekte bişey değişmiyor hatta yiyince takımın iştahı artıyor.. :) ama taraftarın sabriye destek olması lazım yavaş yavaş formunu buluyo çünkü..

Selçuk ve emreden bu maçta çıkış bekliyorum.. kaç maçtır kayıpları oynuyorlar..

meloyla enginin sağı solu belli olmaz..

elmander & necati ikilisi arkadan destek gelmesse sabah kadar oynasalar top tutup, gol atamazlar.. Ama rakip defansında pestilini çıkarırlar tabi

özet olarak gollerimizi selçuk, emre, birde forvetlerden

onların golüde troisi'den bekliyorum

3-1 veya 4-1 yeneriz.

emreyle engın yer degissin ideal kadro o zaten girceklerde yiğit olur barosun ceza bıttıyse 70 den sonra gırer bıde son dakıklarada ceyhun girer

varsa şekliniz arenaya bekleriz.

beyler kayseri maci ve mersin macindan totalde 6 puan cikarirsak, bjk macindan suphem bile yok, 9 puan, ondan sonra kimse tutamaz

kayseriyi alırsak miy cok kolay miy top oynayamıyor onları alırız ebouede gelmıs olcak zaten bjk macınıda alırsak puan farkını 7 8 cıkarmıs oluruz cunku f5 kesın kaybeder puan 3 macta

kayseriyi alırsak miy cok kolay miy top oynayamıyor onları alırız ebouede gelmıs olcak zaten bjk macınıda alırsak puan farkını 7 8 cıkarmıs oluruz cunku f5 kesın kaybeder puan 3 macta

agzından bal damlıyor gurkan kardes

agzından bal damlıyor gurkan kardes

eyvallah ama cıdden oyle mersin sivastan 5 yedi kendı sahasında bız o macı alıcagımıza emınım kayseriyide hıc ıhtımal vermıyorum bjk ye yenılırsek zaten yazıklar olsun f5 de eskisehir deplasmanı var karabuk deplasmanı var sivasla içerde oynucaklar zor bunlardan bırınde puan kaybetmesse bede bırsey bılmıyorum usta

ama bu sene tek istegim var kadikoyde fenvi :) şampıyon olmasakta olur:)

eyvallah ama cıdden oyle mersin sivastan 5 yedi kendı sahasında bız o macı alıcagımıza emınım kayseriyide hıc ıhtımal vermıyorum bjk ye yenılırsek zaten yazıklar olsun f5 de eskisehir deplasmanı var karabuk deplasmanı var sivasla içerde oynucaklar zor bunlardan bırınde puan kaybetmesse bede bırsey bılmıyorum usta

yalnız sana soyle birşey solıyım bakma sen mersinin sivastan 5 yedigine ,sivasa baktıkları gibi bize bakmazlar.bizim maçta insan üstü mücadele ederler kayseri macından zor o maç.Arenadaki mersin maçı skoru da bunun cabası zaten, 0-0.

yalnız sana soyle birşey solıyım bakma sen mersinin sivastan 5 yedigine ,sivasa baktıkları gibi bize bakmazlar.bizim maçta insan üstü mücadele ederler kayseri macından zor o maç.Arenadaki mersin maçı skoru da bunun cabası zaten, 0-0.

biz kayseriyi alalım mersini alıcaz emınım bak gorursun bjkı 1 0 yendıler ızledım bjk 10 kısı oldugu halde gol atabılırdı tabi bız buyuk takım oldugumuzdan bıze daha sert oynucaklar ama bende okadar Takımıma guvenıyorum :)

Geri
Üst Alt