Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray - Kayserispor | 11 Şubat | 19.00
Sabriye cidden üzülüyorum cocuk ilk ciktiginda cok parlak bir kariyeri olucagi konusuluyordu,kalibresi capida teknigide fazlasiyla vardi,heleki bitmek tükenmek bitmiyen enerjisi,ama ne olduysa alt yapisi olmamasina ragmen biranda cocugu gelen tüm hocalar sag bek oynatti,yokluktan sag bek sabri oldu...Gelisimi durdu hucum yönü zayifladi defansif özelligide alt yapisi olmamasindan hep eksik kaldi,cani kadar sevdigi Galatasaray taraftarinin bile palyancosu oldu,cidden üzülüyorum sabriye simdide solbek oynayacakmis,kaleyede gecirelim sabriyi...Alt yapida sol bek oynayacak yokmu koca külüpte bir genc koyun oynasin ille mevkisi olmiyan bir adammi oynayacak en fazla 3 puan kaybederiz!
-----------------------------Muslera-----------------------------------
Sabri----------Semih----------------Tomas-------ALTYAPI----------------
Engin----------Melo------------Selcuk-----------------Emre------------
-----------Necati------------------Elmander------------------------------
Buda benim 11 fatih hocayi bilmem ama kendim böyle bir yönteme giderdim.
Sabriye cidden üzülüyorum cocuk ilk ciktiginda cok parlak bir kariyeri olucagi konusuluyordu,kalibresi capida teknigide fazlasiyla vardi,heleki bitmek tükenmek bitmiyen enerjisi,ama ne olduysa alt yapisi olmamasina ragmen biranda cocugu gelen tüm hocalar sag bek oynatti,yokluktan sag bek sabri oldu...Gelisimi durdu hucum yönü zayifladi defansif özelligide alt yapisi olmamasindan hep eksik kaldi,cani kadar sevdigi Galatasaray taraftarinin bile palyancosu oldu,cidden üzülüyorum sabriye simdide solbek oynayacakmis,kaleyede gecirelim sabriyi...Alt yapida sol bek oynayacak yokmu koca külüpte bir genc koyun oynasin ille mevkisi olmiyan bir adammi oynayacak en fazla 3 puan kaybederiz!
-----------------------------Muslera-----------------------------------
Sabri----------Semih----------------Tomas-------ALTYAPI----------------
Engin----------Melo------------Selcuk-----------------Emre------------
-----------Necati------------------Elmander------------------------------
Buda benim 11 fatih hocayi bilmem ama kendim böyle bir yönteme giderdim.