STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray - Kayserispor | 11 Şubat | 19.00

Kayseri'nin kanatları çok iyi , göbekten nasılsa bir şekilde durdururuz Melo Selçuk Semih Zan ile ama beklere tecrübeliler geçmeli. Solbek Ujfalusi olması şart.

Çok gergin bir maç olucakmış gibi geliyor bana kırmızı kart olabilir dikkatli olmalıyız,

1-0 beni kesmez rakip kayseri,hurma ve sukerasiyla kesilicek hesabimiz var,atabildigimiz kadar atmaliyiz,sahayi dar etmeliyiz,bugün baska oynayacagiz Fatih hoca hesabi kesicektir,oyun icinde kötü yakalarsak kayseriyi fena yapariz...

kayseri ölümüne defans yapsa bile gol yer, bu yuzden ofansif oynamaliyiz, defansta kötü kayseri.

kayseri 0-2 öne gecsin, yinede sorun degil, baskili oynadin mi, atarsin, maci cevirirsin

zor mac.....................

biseswar varmı kadroda

[video=youtube;oT4YVIwA94k]https://www.youtube.com/watch?v=oT4YVIwA94k[/video]

sansıma tukırım ya macı ızleyemıcem lanet olsun:)

bilet fiyatları yüksek diyorsunuzda arkadaslar.Kale arkaları full satılmış.Yani ucuz kısımlar satılmış.Yönetim maraton ve kapalı tribünün bilet fiyatlarını biraz indirse orasıda full çekicek.

bilet fiyatları yüksek diyorsunuzda arkadaslar.Kale arkaları full satılmış.Yani ucuz kısımlar satılmış.Yönetim maraton ve kapalı tribünün bilet fiyatlarını biraz indirse orasıda full çekicek.

Oraların fiyatını niye indirsin. 5000 TL'ye kombine alanları enayi yerine mi koymasını istiyorsun yönetimin ?

1 Saat 50 Dakika kaldi.

Son günlerde, şu bölüme dikkat edelim lütfen.

Maç sıralarında link istemek, link vermek vs... kesinlikle yasaktır.

Forumumuz da siyaset ve dini-askeri gibi hassas konular ve mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Israrla siyaset ve dini-askeri içeren başlıklar açan, siyasi ve dini-askeri içerikli mesajlar yazan ve bu konuda provakasyon yapanlar ceza kuralları gereğince ceza alacaklar.

----------------------------------------------------------------------------------

Konu açarken dikkat etmeniz gerekenler;

Doğrusu; Transfer Nöbeti

Yanlışı; Transfer nöbeti

Doğrusu; Galatasaray Şampiyon

Yanlışı; galatasaray sampiyn

(Tüm başlıklar için geçerlidir)

Son günlerde çoğu üyemiz küfür ve küfür kısaltmalarını çok kullanmaya başladı forum kuralları çerçevesinde küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

tam 7 de ısım var anasını satayım ya aksama kadar bekle bekle 1 hafta bekle mac saatınde ısın cıksın

yemin ediyorum cok uyuz edici birsey.

1 hafta ne yapsam diye kafa yoruyorsun, ne isin var , ne gücün.

mac basliyor, baaaam telefon caliyor "surdayim, beni alir misin" "hastayim, suraya gider misin" vs vs

haklısın.. bilet fıyatları kale arkası gibi ucuz olsa stad her maç full çeker. Bilet fiyatları pahalı oldugu sürece derbi maçları hariç diğer maçlarda stad asla dolmaz.

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray - Kayserispor | 19.00 | 11 Şubat

İnşallah taraftarımız tahriklere kapılıp küfür etmez! Ceza sınırındaymışız küfür edilirse Beşiktaş maçını bayanlar ve çocuklar izler lütfen küfür olmasın! Beşiktaş maçına gideceğim nasipse.

Geri
Üst Alt