STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Devre Arası | 11 Şubat

Gerets´in orda olmasi hic hosuma gitmedi yalniz. Ben o Bülent Tulun´un var ya.

Afrika Kupasi daha yeni bitti. Niye geliyor Gerets?

Terim'den birseyler ogrenmek icin gelmistir.

yalnız zemin acayip kayıyor.trabzon da zemin yaptı, biz de.onlarınki bukadar iyiken neden bizim boyle oluyor anlamıyorum.ilk serilen çimler de boyle kayıyordu.

Sözde Amrabat icin, ancak Afrika kupasi onlar icin daha yeni bitti. Neyine geliyor? Ne izleyecek Amrabat´i?

Aynen. Neyse Onur hayra yoralım arkadaşı oluğu için davet amaçlı gelmiştir diyelim (B.Tulun tarafından).

Net söylüyorum. FT'ye bir yanlış yaparsa bunu ağır öder Yönetim.

bireysel hata yapmayalım yeter. tabi sabri dışında konuşuyorum.

Ağlamaya başlamışlar amrabat bos kaleye atmadı yeaaa diye

Melo'yla beraber Imparator da kafa atmis :D

Fatih Terimi ilk defa böyle sevinirken gördüm. Melo virüsü olsa gerek veya Kayseri nefreti. :o

Imparator Fatih Terim nasil sevinmis golde :) Cok seviyorum Imparator´u ya. Onu sevmeyenler ölsün ulan.

Konunun başlarında da yazdığım gibi haftada bir maça dönülmesi takımı rahatlatmış.Yükleme idmanları etkisini gösteriyor.Sabri-Amrabat eşleşmesi zaten belliydi adamlar oradaki açığı kullanmak için Riera'nın kanadını hiç kullanmıyor bu çok iyi.Emre sene başındaki haline dönüşümünü tamamladı son 3-4 maçtır düşüşteydi şuan düşüşünün zirvesinde.İkinci yarıda Emre ve Engin çıkar diye bekliyorum.Bir de 2 veya daha üstü farkı yakalarsak Elmander çıkabilir adam cidden yoruldu artık.

emre, engin ve elmanderi cikarttin da, yerlerine kim girecek?

Melo kafayı vurmadan fatih hoca vurmuş atmış golü:D

Konunun başlarında da yazdığım gibi haftada bir maça dönülmesi takımı rahatlatmış.Yükleme idmanları etkisini gösteriyor.Sabri-Amrabat eşleşmesi zaten belliydi adamlar oradaki açığı kullanmak için Riera'nın kanadını hiç kullanmıyor bu çok iyi.Emre sene başındaki haline dönüşümünü tamamladı son 3-4 maçtır düşüşteydi şuan düşüşünün zirvesinde.İkinci yarıda Emre ve Engin çıkar diye bekliyorum.Bir de 2 veya daha üstü farkı yakalarsak Elmander çıkabilir adam cidden yoruldu artık.

Elmander gayet diri. Hertopa yükselti, koştu pres yaptı. Şutunu da attı. Elmander'i çıkarırsak skor 2 ya da 3 farklı olmalı ki çıksın.

bu bülnet yüzünden en sevdiğim hoclardan Gerets den nefret etmekten korkuyorum

ama 2006 unutulmazz !!

Şimdi bu Amrabat boş kale kaçırdı ya, yok ayartılmıştır bla bla gibi söylemler çıkar yine şeref yoksunlar tarafından.

Imparator Fatih Terim nasil sevinmis golde :) Cok seviyorum Imparator´u ya. Onu sevmeyenler ölsün ulan.

O bizden biri. Bu kulübün tarihine geçmiş 3-5 sembol isimden biri. Futbolcu iken veremediği büyük katkıları T.D olarak verdi ve vermeye devam edecek inşallah. Önce lig dominesi sonra Avrupa başarısı istiyoruz. Ama çıkıp bizlerle paylaşsın sıkıntı varsa bu Gerets işi umarım davet-iyi niyetten öte değildir. B.Tulun'a acayip söverim.

Buldugumuzu atsaydik suan 5-0 falandi skor. Allahim Neco'nun ayagina güc kuvvet ver vurdugu gol olsun :)

Şimdi bu Amrabat boş kale kaçırdı ya, yok ayartılmıştır bla bla gibi söylemler çıkar yine şeref yoksunlar tarafından.

ciksin anasini satayim, niye caninizi sIkIyorsunuz

hatta sene sonu gelsin bize, delirsinler

amkarbat 1-2 tane pis pas verdi, atsaydi arkadaslari, amkarbat attirmis olacakti

Geri
Üst Alt