STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 11 Şubat

Eric Gerets in lüks locada ne işi vardı sizce.

Özelliklede hakan ünsalın dünkü yazısından sonra

Bülent Tulun,Bu kulüpten DEFOLLLLLLL !!!

Mersinden sonra

Besiktas-Sivas-Gecler-Fenerbahce-Trabzonspor

off off off, 5 zor mac arka arkaya.

Bu kadar güzel transfer politikası izlemişken ve ilk yarı işler o kadar çok güzel giderken, alacağımız 1-2 oyuncuyla süper bir kadro olacakken, transfer dönemini boşa geçirdiğimize o kadar üzülüyorum ki,

Çok rahat şampiyon olabileceğimiz bir seneyi zora sokmasalardı herşey daha da güzel olucaktı.

İnşallah bu şekilde devam edip, her maçı kazanırız.

Çünkü CL de GALATASARAYI görmeyi çok özledim.

Bende en az 1 transfer bekliyordum. Yetmedi Kazım gitti.ç ama kızmamak ve destek olmak lazım. Bütçemiz kısıtlı ve ekonomik olarak sıkıntılıyız. Herşey paralel düzelmeli. O yüzden bu kadro bile şampiyon olabilecek durumda. Her hafta rakiplerimizin maçını izliyorum hiçbiri şu mücadeleyi vermiyor. O yüzden biz şampiyon oluruz. Tek sorunumuz kart ve cezalı oyuncular. MİY maçı sıkıntısız geçsin yeter. Bejekeyi yeneriz.

İlk yarı iyiydik ama ikinci yarı oyundan düştük.Bilhassa,Amrabat'ın kaçırmış olduğu gol bizim adımıza büyük şanstı.Engin ise geçen haftanın aksine bugün ilk yarıda iyiydi,ikinci yarı ise pek görünmedi ortalıkta.En büyük eksiğimiz ise malum zaten.Seneye sağ ve sol kanata direkt 11'de oynayabilecek futbolcular almalıyız.

forvet forvet forvet iki hucumcumuzda vasat,sorun kanatlarda v.s degil,kazim oynarkende böyleydi,bu yuzden oraya kimi koysak etkisiz kaliyor forvetlerimiz topu tutamiyor,bu arada engine ragmen demin eklemeyi unuttum sabriye helal olsun,önünde engin varken oynamak kolay degil,adamin ne yapacagi belli degil,engininde cok ayip noktalarda top kaybetme huyu var ve bugünde kaybetti buna ragmen sabri ciddi pozisyon hatasi yapmadi.

sabi tam reis ti bugun

hakikaten bu kadar da olmaz ayıp denen ÖZSAYGI denen bir şey var.. maçta mümkün olsa hakem banada kart dösterirdi yaptığım itirazlar ,tekvando ,bilumum şiddet hareketlerinden dolayı aynı maçın sonunda herhangi bi yazardan hakem takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandı ifadesini duymak ömrümden eksiltiyor neyi tutarsan tut kimden yana olursan ol ama özsaygını kaybetme insanlığını kaybetme bu nedir niye kimse ses çıkarmaz hiç bi yerde konuşulmaz ( basın ) bunların üstüne aysal paşa bi açık almadı bu takıma kaç level atlatırdı bu yönde transfer çok kızıyorum çok amrabat tek başına maçı alabilecek işler yaptı bizde olsa idi neler olurdu onu geçtğm şakir abi alınsaydı bu gün 3-4 olmuştu maç kızıyorum kızıyorum ama kendimi hırpalamaktan başka bi işe yaramıyor

Bende en az 1 transfer bekliyordum. Yetmedi Kazım gitti.ç ama kızmamak ve destek olmak lazım. Bütçemiz kısıtlı ve ekonomik olarak sıkıntılıyız. Herşey paralel düzelmeli. O yüzden bu kadro bile şampiyon olabilecek durumda. Her hafta rakiplerimizin maçını izliyorum hiçbiri şu mücadeleyi vermiyor. O yüzden biz şampiyon oluruz. Tek sorunumuz kart ve cezalı oyuncular. MİY maçı sıkıntısız geçsin yeter. Bejekeyi yeneriz.

Ondan sonra zor bir 5 maç oynayacağız,

Bjk, sivas, gençlerbirliği, fener, trabzonspor

Bu maçlardan az kayıpla çıkarsak şampiyon oluruz:)

Kayserililerden kime mikrofon uzatsalar hakeme salliyor,al burdan yak...

Valla F.Terim giderse

Arkasından yönetimde yavaş yavaş gitse iyi olur.

dogru söylemis ne yapti amrabat? Gol ve asitimi var cokmu etkili gelmis,tomasin ayagi kaydigi pozisyonda bir pozisyon buldu o kadar,sabriyi gecemedigi icin sota sola cekti sonra amrabati,sabriye vuracagiz diye iyice sacmalamaya basladik taraftar olarak.

Maçı izledin mi? Her top da geçti Sabri'yi tehlikeli pasını verdi. Kalede Muslera olmasaydı görürdüm seni.

Geri
Üst Alt