Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar güzel transfer politikası izlemişken ve ilk yarı işler o kadar çok güzel giderken, alacağımız 1-2 oyuncuyla süper bir kadro olacakken, transfer dönemini boşa geçirdiğimize o kadar üzülüyorum ki,
Çok rahat şampiyon olabileceğimiz bir seneyi zora sokmasalardı herşey daha da güzel olucaktı.
İnşallah bu şekilde devam edip, her maçı kazanırız.
Çünkü CL de GALATASARAYI görmeyi çok özledim.
Mersinden sonra
Besiktas-Sivas-Gecler-Fenerbahce-Trabzonspor
off off off, 5 zor mac arka arkaya.
Eric Gerets in lüks locada ne işi vardı sizce.
Özelliklede hakan ünsalın dünkü yazısından sonra
Bülent Tulun,Bu kulüpten DEFOLLLLLLL !!!
Bence Gerets yeni TD olacak, demedi demeyin.![]()
Bende en az 1 transfer bekliyordum. Yetmedi Kazım gitti.ç ama kızmamak ve destek olmak lazım. Bütçemiz kısıtlı ve ekonomik olarak sıkıntılıyız. Herşey paralel düzelmeli. O yüzden bu kadro bile şampiyon olabilecek durumda. Her hafta rakiplerimizin maçını izliyorum hiçbiri şu mücadeleyi vermiyor. O yüzden biz şampiyon oluruz. Tek sorunumuz kart ve cezalı oyuncular. MİY maçı sıkıntısız geçsin yeter. Bejekeyi yeneriz.
10 puan iyidir.Mersinden sonra
3 galibiyet alırız 2 beraberlik
Mersinden sonra
sabi tam reis ti bugun
Ondan sonra zor bir 5 maç oynayacağız,
Bjk, sivas, gençlerbirliği, fener, trabzonspor
Bu maçlardan az kayıpla çıkarsak şampiyon oluruz![]()
dogru söylemis ne yapti amrabat? Gol ve asitimi var cokmu etkili gelmis,tomasin ayagi kaydigi pozisyonda bir pozisyon buldu o kadar,sabriyi gecemedigi icin sota sola cekti sonra amrabati,sabriye vuracagiz diye iyice sacmalamaya basladik taraftar olarak.
Kayserililerden kime mikrofon uzatsalar hakeme salliyor,al burdan yak...