Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilader bi durun yahu bi ilk gole sevineyim de 2.yi öyle atsaydınızdevre arası olması da çok iyi oldu valla.2.yarıya ona göre çıkar karabük.bülent soyunma odasında taktikleri daha düzgün kafayla verir.devreye bir gol sıkıştırıp gidemedi fenerbahçe iyi oldu bu.
kesinlikle katılıyorum. karabük rezalet top oynuyor şansa 2 gol attı. Ama iyi kapanıyor.Kongolu kırmızı kart görmezse yani Fırat devreye girmezse gol atmakta zorlanır ama skora bakıp kimse aldanmasın. fener leşh, Karabükte leşh.60lara kadar 2-1 olursa maç beraberliğe kadar gelebilir.
çünkü fb olmadık durumlarda gol atan bi takım bi bakıyosun oynamıyolar bu maçta gol olmaz diyosun rakip bi hata yapıyo gol oluyo. o yüzden gol yememesi lazım karabük'ün yersede 80de falan yesinler en fazla
tam bitirsene lan hakem diye yazacaktım. İyikide bitirmemiş. Herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler.![]()

Maçı izlemediğim için soruyorum skor 2-0 ama ikinci yarı fener kazanabilirmi yada beraberliği sağlayabilirmi?
Kim daha iyi oynuyor?
Karabük'te en iyi performans sergileyen futbolcu şu ana kadar Miroslav Stoch. Reyizdir kendileri :tiphat: