STSL 11/12 H:26 | Sivasspor 1-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 9 Şubat

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Sivasspor 0-1 Beşiktaş | 9 Şubat | Devre Arası

güldüm hem de sesli güldüm...td maç satarsa genelde takım kötü oynar arkadaşım neyin kafası bu anlamadım ki :D sivas iyi oynayıp gol atamazsa zaten olay rızada değildir.

sacmalamayin yahu, adam play offa girecek bjkyi yenerse, girecekd erken buyuk sans yakalicak, enayi mi ki bu adam, maci satsin?

Şikecinin dostu şikecidir işte.Sivas,Eskişehir,Antalya hep bize hayatının toplarını oynuyor.Rıza&Şifo Bjk ve Fenerbahçe'den toplamda toplamadığı puanı Galatasaray'dan toplamış son 4-5 yılda.

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Sivasspor - Beşiktaş | 9 Şubat | 20.00

rıza çalımbay

Riza Calimbay - Trainerbilanz - transfermarkt.de

bjkye karşı 9 maç 8 mağlubiyet

bize karşı 7 maç 3 galibiyet 3 mağlubiyet 1 beraberlik

köpekkk herif

şifo mehmet

Mehmet Özdilek - Antrenör bilançosu - transfermarkt.tr

bjkye karşı 10 maç 10 mağlubiyet

bize karşı 10 maç 3 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet

adi herifler it oğlu itler

Üzerine yoruma gerek var mı?

Hermaça şike gözü ile bakmayınla :D

Sivas golde atacaktır.. Göreceksiniz.

ulan rıza yinemi

gene bir bjkli rakip antrenor bjkya yeniliyor. classic mehmet ozdilek modasina calimbay da uydu

Arkadaşlar o mantıkla gidersek, Abdullah Avcıda ozaman bize maç veriyordu. Komplo teorilerine gerek yok. Sivas'ın oyunu beni şaşırttı. Bjkde iyi oynuyor.. Pektemek ilk yarının yıldızı idi.. Bjkyi bu kadar iyi beklemiyordum. Yumurta malum yere geldi asılıyorlar. Yenilirlerse ilk 4'de zora giriyor. Sivas bu maçta golde atar. 1-1 veya 2-1 biter. Ozamanda başka şeyler konuşulur.

güldüm hem de sesli güldüm...td maç satarsa genelde takım kötü oynar arkadaşım neyin kafası bu anlamadım ki :D sivas iyi oynayıp gol atamazsa zaten olay rızada değildir.

beşiktaş önde basıyor ve sivasa rahat top yaptırtmıyor.

sacmalamayin yahu, adam play offa girecek bjkyi yenerse, girecekd erken buyuk sans yakalicak, enayi mi ki bu adam, maci satsin?

bjk yi yenerse play off a girecek diye bi kesinlik yok...bjk yi yenerse çok önemli bir 3 puan alacak.ama bjk yenerse yeniden umutlanacak.bjk yenilirse td gider oyuncular düşer bjk için senenin en önemli maçı bu...ayrıca rızanın çok mu şeyinde play off...geçen yıl da forumda senin gibi ''saçmalamayın nerde yaşıyoruz öyle kolay mı şike yapmak maç satmak'' tarzında takılanlar oldu...şu an 400 sayfalık kanıtlarla dolu iddanameyi okuyolar selam ederim hepsine :) futbol sahada gözlerimizin önünde oynanıyor.kapalı kapılar ardında ne dönerse dönsün taraftar yemez...2-0 dan 2-3 e dönen bjk maçında yaptığı değişikliklerle maça damga vurmuş maçta sonra da bjk yi yenmek kolay değil tabi demişti soğuk kanlılıkla...ben rıza ve şifo nun bu konuda şerefsizin önde gideni olduğuna çok eminim.bu maç yenilebilir de bu gerçeği değiştirmez bu...şifo da rıza da bjk ye karşı toplamda 20 maçta 19 mağlubiyet almışlar.bu istatistik dünyanın hiçbir yerinde yok...hem de ellerinde hep dişli takımlar varken...bu ikisi bülent uygundan çok çok daha kansız bu konuda...futboldan azcık anlayan maçları takip eden farkeder bunu...

Aynen öyle, bjklı hocalar takımını hırslandırmıyor, sert girin demıyor bu resmen bellı oluyor.Burası angut forum degıl mac satılıyor demıyoruz sadece bu adamlar kendı takımları geldıgınde karı gıbı top oynatıyorlar takımına..ama bız geldıgımızde korakor mucadele edıp delı gıbı mucadele edıyorlar..onun yüzünden ne mehmet nede rıza ilerde büyük antrenör olamazlar..ikiside küçük hoca olarak kalıcaklar!!

Arkadaşlar o mantıkla gidersek, Abdullah Avcıda ozaman bize maç veriyordu. Komplo teorilerine gerek yok. Sivas'ın oyunu beni şaşırttı. Bjkde iyi oynuyor.. Pektemek ilk yarının yıldızı idi.. Bjkyi bu kadar iyi beklemiyordum. Yumurta malum yere geldi asılıyorlar. Yenilirlerse ilk 4'de zora giriyor. Sivas bu maçta golde atar. 1-1 veya 2-1 biter. Ozamanda başka şeyler konuşulur.

abdulla avcı dk 90 da bize beraberlik golünü atınca gol atan oyuncuyu sırtında taşıdı sevinçten...otla samanı karıştırmayın...ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum.tamam çok kaybedersin de abi 20 maç 19 mağlubiyet yuh ama ya valla yazık...

Maç bitmedi hatırlatırım. Sivas alırsa ne olacak :)

abdulla avcı dk 90 da bize beraberlik golünü atınca gol atan oyuncuyu sırtında taşıdı sevinçten...otla samanı karıştırmayın...ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum.tamam çok kaybedersin de abi 20 maç 19 mağlubiyet yuh ama ya valla yazık...

Mehmet Özdilek ne yapsın.Hakem Antalyanın çizgiyi geçen golünü vermemiş. Mehmet özdilek ne yapsın.Deniz barış hata yapmış.

Bu ligde Bülent Uygundan korkardım.Oda cezasını buldu.

Bu arada sivas maçıda bitmedi.. Bjk de iyi oynuyor hakkını vereceksin. Herşey bizim penceremizden bakmam..Onu anca angutlar yapar. Gol yer küfür eder, Golü atar ayakta alkışlar.

Sivas maçı alamazsa ilk 4 şansı bitiyor. Bjk yenilirse, ilk 4 ansı zora giriyor. Play of için kader maçını oynuyorlar.

bjk yi yenerse play off a girecek diye bi kesinlik yok...bjk yi yenerse çok önemli bir 3 puan alacak.ama bjk yenerse yeniden umutlanacak.bjk yenilirse td gider oyuncular düşer bjk için senenin en önemli maçı bu...ayrıca rızanın çok mu şeyinde play off...geçen yıl da forumda senin gibi ''saçmalamayın nerde yaşıyoruz öyle kolay mı şike yapmak maç satmak'' tarzında takılanlar oldu...şu an 400 sayfalık kanıtlarla dolu iddanameyi okuyolar selam ederim hepsine :) futbol sahada gözlerimizin önünde oynanıyor.kapalı kapılar ardında ne dönerse dönsün taraftar yemez...2-0 dan 2-3 e dönen bjk maçında yaptığı değişikliklerle maça damga vurmuş maçta sonra da bjk yi yenmek kolay değil tabi demişti soğuk kanlılıkla...ben rıza ve şifo nun bu konuda şerefsizin önde gideni olduğuna çok eminim.bu maç yenilebilir de bu gerçeği değiştirmez bu...şifo da rıza da bjk ye karşı toplamda 20 maçta 19 mağlubiyet almışlar.bu istatistik dünyanın hiçbir yerinde yok...hem de ellerinde hep dişli takımlar varken...bu ikisi bülent uygundan çok çok daha kansız bu konuda...futboldan azcık anlayan maçları takip eden farkeder bunu...

yeterinc eiyi motive etmiyor dersin, anlarim, yeterinc eiyi hazirlamiyor dersin, anlarim ama su durumda, play off icin sansi olan bir takimin td si en büyük rakibine maci saticak?

kendi kariyer acisindan süper bir olaya imza atma sansi var adamin, simdiye kadar satmistir, bundan sonrada saticaktir, olabilir, orasi ayri ama su durumda ben asla böyle birseye ihtimal vermiyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:26 | Sivasspor 0-1 Beşiktaş | 9 Şubat | İkinci Yarı

bjk yenilirse dağılır play off u da unutsun

Maç bitmedi hatırlatırım. Sivas alırsa ne olacak :)

21 maçta 2. galibiyet alınmış olacak sadece...90 dakikayla futbol yorumlayan taraftar olmayın sadece resmin bütününe bakın...neyse umarım '' maç sonu eee noldu şimdii??? '' gibi çocuk yorumlarına cevap vermek zorunda kalırım :)

Sivas maçı döndürür, çelme takarsa sizleri görmim burda:D

Carvalhalde kader maçlarına çıkıyor.

yeterinc eiyi motive etmiyor dersin, anlarim, yeterinc eiyi hazirlamiyor dersin, anlarim ama su durumda, play off icin sansi olan bir takimin td si en büyük rakibine maci saticak?

kendi kariyer acisindan süper bir olaya imza atma sansi var adamin, simdiye kadar satmistir, bundan sonrada saticaktir, olabilir, orasi ayri ama su durumda ben asla böyle birseye ihtimal vermiyorum.

bu dediklerin maç satmaktır işte.karşılığında para almaya gerek yok şike olması için...hatır gönül şikesi işte.

sivas cabuk gol bulmali, yoksa bjk atar ikinciyi

21 maçta 2. galibiyet alınmış olacak sadece...90 dakikayla futbol yorumlayan taraftar olmayın sadece resmin bütününe bakın...neyse umarım '' maç sonu eee noldu şimdii??? '' gibi çocuk yorumlarına cevap vermek zorunda kalırım :)

Bjk iyi oynamıyormu? Bjk ilk yarı üstündü hakettiği golü buldu. Zaten tek kozları duran top. Özellikle Pektemek çok yararlı oynadı.

Ezikler gibi dökülerek oynamadı.. Biz ne kötü takımlar gördük.. Hemde gol atıp öne bile geçtiler.

Geri
Üst Alt