STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY - Galatasaray | 17 Şubat | 20.00

Eboue ve Baltayi oynatabilirsek iyi olur,Mersin taraftar destegi olmasina ragmen kendi evinde berbat oynuyor,toplama takim oldugu icin Mersin taraftariyla aralarinda bir bag yok,yanliz en kötü maclarinda bile cok iyi pas yapabilen bir takim,bu bize ters gelebilir.

emre-selcuk oynatir büyük ihtimal orta sahayi... yigit.sercan dan biride sagda oynar...

Hakan'ın ve Eboue'nin son durumunu bilmediğimden defans hattını oluşturmadım ama şöyle çıksak iyi olur:

Ceyhun

Selçuk - Engin

Emre

Necati - Elmander​

Ceyhuna gerek yok,Ayhan daha faydali olur bu macta.

nobre cezalı değil

yahu bizim bu solbekler iyileşmiyor mu hala? balta çok sakatlanan bir adam değil hadi onun kredisi var da,çağlar hayatın sakat ya,bir işe yarayacaktın sakatlandın bu nasıl iş?

çağlar sene sonu kesin kovulmalı

ceyhun oynasın

çağlar sana ne diyelim gerçekten bilmiyorum..yahu arkadaş senede 1-2 kere forma şansı ayağına gelir ondada sakatsın be kardeşim..derhal sene sonu gönderilmeli..çürük meyvelerden kurtulmalı

ayhan(futbolu bıraktığı için)=hamit

aydın yılmaz=gökhan töre

servet=serdar aziz

yekta(büyük takım topçusu olduğuna inanmıyorum)=nuri

çağlar=hasan ali

mehmet batdal=cenk tosun/umut

aykut=eray

serkan kurtuluş=mertan

Ayhan tek tük maclarda Ceyhundan iyi oynar bence..

Biletleri aldım kuzenimle tribünde olacağım ama gol olduğunda sevinememek koyacak bana sadece.. Mersin gol atarsa zaten sevinmem arada kaynarım o önemli değil :D

Beyler tehlikenin farkında mısınız bilmiyorum ama bu maçta puan kaybetmemiz işten bile deil..

eboue yok

melo yok

hakan & çağlar yok

riera yok

baros yok

bu maç gerçteken kritik çünkü fenerin 3 deplasmanı kaldı 1i ankaragücü

bizim bu maç deplasman bide üstüne sivas - fener - manisa deplasmanları var..

6puanlık fark yanıltırsa çok kötü bi tabloyla karşılaşabiliriz..

AYRICA play-off'a kesinlikle iyi bir avantajla girmeliyiz yoksa yoktan yere büyük bir risk alırız çünkü bence fenerinde, beşiktaşında kadrosu bizimkinden aşşa kalmaz hatta bence iyi..

Bu maçta en akılcı kadro;

----------------muslera--------------

-sabri-----zan---------semih-----ujfa-

---------selcuk------engin----------

yiğit--------------------------emre--

----------elmander--necati----------

çok kırılgan bi kadro..

inş MİY düşündüğümüz kadar kötü oynar ama ben patlama yapmasından korkuyorum..

Allah yardımcımzı olsun :S

Beyler tehlikenin farkında mısınız bilmiyorum ama bu maçta puan kaybetmemiz işten bile deil..

eboue yok

melo yok

hakan & çağlar yok

riera yok

baros yok

bu maç gerçteken kritik çünkü fenerin 3 deplasmanı kaldı 1i ankaragücü

bizim bu maç deplasman bide üstüne sivas - fener - manisa deplasmanları var..

6puanlık fark yanıltırsa çok kötü bi tabloyla karşılaşabiliriz..

AYRICA play-off'a kesinlikle iyi bir avantajla girmeliyiz yoksa yoktan yere büyük bir risk alırız çünkü bence fenerinde, beşiktaşında kadrosu bizimkinden aşşa kalmaz hatta bence iyi..

Bu maçta en akılcı kadro;

----------------muslera--------------

-sabri-----zan---------semih-----ujfa-

---------selcuk------engin----------

yiğit--------------------------emre--

----------elmander--necati----------

çok kırılgan bi kadro..

inş MİY düşündüğümüz kadar kötü oynar ama ben patlama yapmasından korkuyorum..

Allah yardımcımzı olsun :S

Bi de ben stadta olacağım varya puan kaybetme ihtimalimiz artıyor gibi :/ Tam bir *******im geçen hafta Mersin-Sivas maçına gittim tabi orada Mersin'i tutuyordum 5 tane yedik.. İlk yarıdaki Galatasaray-Antep maçına gittim 4-2 yenildik.. Hadi hayırlısı.. O değil de şimdi düşününce bileti iptal mi etsem napsam ciddi ciddi korkmaya başladım :(

Bi de ben stadta olacağım varya puan kaybetme ihtimalimiz artıyor gibi :/ Tam bir *******im geçen hafta Mersin-Sivas maçına gittim tabi orada Mersin'i tutuyordum 5 tane yedik.. İlk yarıdaki Galatasaray-Antep maçına gittim 4-2 yenildik.. Hadi hayırlısı.. O değil de şimdi düşününce bileti iptal mi etsem napsam ciddi ciddi korkmaya başladım :(

Gitme bence,lütfen.:)

Deplasmanlarda aldığı 21 puanla bizden sonra en iyi takım, kendi evinde aldığı 12 puanla da Ankaragücü'nden sonra en kötü takım Mersin, iç saha performansı konusundaki bu istikrarları devam eder umarım.

Tırsmaya gerek yok Fatih Hoca işini bilir.

Üzgünüm valla aldım artık bileti :D O değil de beyler şuna emin olun ki Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Mersin'den çok GALATASARAY taraftarı olacak :D

Bende öyle tahmin ediyrum Mersinde' ki Galatasaray taraftarının ne kadar olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Bende fırsat bulmaya çalışıyorum Malatya' dan Mersin' e geçeblmek için. Fırsatı bulursam maça giderim. Hoş Mersin' in piskopatlarıda tam piskopattır ama yapacak birşey yok :)

Bende öyle tahmin ediyrum Mersinde' ki Galatasaray taraftarının ne kadar olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Bende fırsat bulmaya çalışıyorum Malatya' dan Mersin' e geçeblmek için. Fırsatı bulursam maça giderim. Hoş Mersin' in piskopatlarıda tam piskopattır ama yapacak birşey yok :)

Mersin İdman Yurdu'nu severdim ama bu başkan ve yönetim tamamen hükümet destekli olduğu için ve garip bi şekilde geçen sene fenerbahçeyle aynı ivmeyle yükseldiği için sevmemeye başladım.. En son da şike olayları tamamen soğumamı sağladı.. Bu maçta Galatasaray'lıyım.. Sadece diğer takımlara karşı Mersin'i destekliyorum o kadar.. Mersin'de Galatasaray taraftarı çoktur tribünde de yerini alacaktır fakat ciddi ciddi faceten falan tehdit ediyor Şeytanlar taraftar grubu.. Emniyet açısından Galatasaray'lılar kendi tribünlerinden bilet alması önerilir falan diyorlar ama sanmıyorum bir şey olacağını.. Sadece dediğim gibi tribünde çoğunluk olmamıza rağmen tezahürat, gol sevinci falan olmayacaktır o kadar..

Mersin'i takip ediyorum ve deplasman tablosu iyidir ama genel olarak iyi oynamıyor.. Özellikle de bekler çok kötü, Ben Yahia olmasaydı çok rahat alırız bu maçı derdim çünkü orta saha onun sayesinde toparlanıyordu ve o Afrika Kupası'ndayken baya sıkıntı çektiler.. Şimdi ise ne olur bilmiyorum ama inşallah bi sakatlık çıkmaz da alırız bu maçı.. Çünkü Mersin'in değil bizim puana ihtiyacımız var.. Mersin'in hedefi Avrupa kupalarına katılmaktı fakat 2.yarıdaki düşüşle bu imkansız hale geldi, ligden düşecek kadar kötü de değiller o yüzden bu maçtan bizim 3 puanla ayrılmamız lazım başka çaresi yok..

Geri
Üst Alt