STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 0-1 Galatasaray | Devre Arası

Ceyhun 1 pozisyonda iyiydi (gol pozisyonu), ondan sonra ne katkısı oldu ki?

Takim gecen maca göre daha derli toplu oynuyor ama istenen oyunu oyniyamiyoruz,kadro kalitemiz yetersiz cok net gözüküyor,necati gol atiyor gercekten büyük galatasarayli tek lafim yok ama yasindan dolayi pres gücü sifir en azindan süresi iyi ayarlanmali necatinin.

Bir gol daha atarsak belki göze hos gelen futbolu daha iyi oyniyabiliriz ama derbi öncesi takim umut verdi,kayseri macinda hic begenmemistim bugün zevk aliyorum en azindan,baros-elmander muhakak ileri uc olmali,eboue farkini hemen belli ediyor,hakan baltada aman sakatlanmasin her zaman lazim.Melosuzda baya güc kaybediyoruz ciddi eksikligi farkediliyor,ceyhun bugün hatasiz ve cok iyi oynamasina ragmen.

Emre zamanla daha da iyi olacak inş. Sercan yine yokları oynuyor. İsabetli pası oldu mu göremedim de. Her topu ayağa atacağına, rakip ile bizim oyuncuların arasına atıyor.

Her pozisyonu zora sokuyor.

Baros olacaktı bu maçta . Emre'nin pasları ziyan oluyor .

Serdar abi çok takıntılısın bi adama takınca zerre vazgeçmiyorsun düşüncelerinden.

sadece sercana uyuz oldum ben bugun

pres bile kiz gibi yapiyor

bir engine, emreye bakiyorsun pres yaparken, birde sercana

Sercan yeni girdi daha. Engin çıkmalı, biraz daha oynatırsak kart görür kesin.

Engin - Yigit

Sercan - Ayhan

cigara.gif

Ceyhun nasıl kötü arkadaş, siz nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.

Ortasahada iyi baskı yapıyor.Attığımız gol ve bir pozisyonda topu kapıp Necati'ye vermesi ki o pozisyonda top biraz daha yavaş gitse Necati kaleci ile karşı karşıya kalacaktı.Onun dışında ceza sahası içinde bi kaç pozisyonu var.Adam daha ne yapsın

Serdar-Servet-Selçuk

tesadüf :D

5969 metre ile Ceyhun ilk yarıda en çok koşan adam. Hemen ardından 5937 metre ile Emre geliyor.

Sercan her maç aynı hiçbir gelişim yok artık forma yüzü görmemeli artık bu ne yhaa sabır sabır nereye kadar ?

Takimin en iyileri E.Colak,E.Baytar ve Eboue,aslinda takim olarak cok iyiyiz ama bu ücü cok faydali isler yapti...Muslera topa hic dokundumu bu arada :)

Anlamak güç bazıları da Ceyhun çok iyi Selçuk dirençsiz, çok etkili değil diyor, tek başına oyun kurmaya kalkarsa tabi böyle olur, Ceyhun felaket pasif. Golde katkısı var diye iyi oynuyor anlamına gelmez, Galatasaray gibi bir takımın bu kadar ağır bir orta saha oyuncusu kullanmaya hakkı yok.

Sercan ne çektiyse aynısından bende istiyorum... Her top kaybedilmez arkadaş ya! Duruş yeri iyi değil, paslarda yok, koşularda yok, defansta yok, ilerde yok... Yok böyle bir adam rüya görüyorumdur umarım...

Ya arkadaş bişey yapamıyorsun bari ilerde pres yap.

Geri
Üst Alt