STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 17 Şubat

terim bu maçla birlikte sercanı öyle bir kesecek ki sadece tr kupa maçlarında izleyeceğiz görürsünüz...son dk larda bile oynatmayacak

Muslera gol atacak diye çok korktum :D Hacı çekilen bea bende gol atayım diye :D

Maçın özeti; Baros! :b5:

yalnız sercan harbiden neden böyle yaa :s

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Süper oldu kuşlar boşu boşuna sevindi, sıra beşiktaşa geldi. :D

Sercan bize ecel terleri doldurdun . Senin yerin Bank Asya

Enterasan maç oldu gerçekten.. Tek pozisyonları bir duran top o da geldi gol oldu. Futbol böyle bir oyun işte. Bulduğun zaman atacaksın ki başın ağrımasın böyle tek pozisyondan.

İlk yarı çok iyi top oynamamıza rağmen skoru bulmamıza rağmen ikinci yarı gene geri yaslandık. Şu geri yaslanma huyundan vazgeçmemiz lazım.

Rıdvan : fark 6 puan dimi güntekin :(

Neco adamsın adam !

Gayet iyi oynadık. İlk yarı özellikle. Ceyhun ve Sercan'dan hayır gelmez diye bir kez daha ekleyelim.

Bu arada Aydın hala oyuna giriyorsa Yiğit'e verilen para ne işe yaradı acaba çok merak ediyorum.

hic iyi oynamadik ona ragmen cok ama cok gol pozisyonu bulduk kotu oyunumuza ragmen iyi baslangicimizla ilk yari en az 3 gol atmamiz lazimdi...

ikinci yari kim ne derse desin M.I. Yurdu bizden kat kat iyi oynadilar 10 kisi ile. O kadar cok geri cekildikki hic anlam veremedim.

cift sari dan agir gozuksede kural geregi dogru sekilde kirmiziya donustu.

Necati'nin penalti pozisyonuda tartisilmaz.

son 5 dakikada oyle boyle yine 2 3 gol atma sansimiz oldu.

Macin hakki sonucta bizim galibiyetimizdir ama Mersin Idman yurdunu verdikleri direncli mucadeleden dolayi tebrik etmek lazim. Moritz de ne adam ya tek basina kac oyuncumuzu sagini soluna cevirdi....

9 puan fark yaptik simdi hadi fb bir ters adim daha ozaman iyce rahatliyacagiz. :D :D :D

Mersin cok sert oynadi.

Cevap: STSL 11/12 H:27 | Mersin İY 1-3 Galatasaray | İkinci Yarı

benim de totemim bu oldu.inanmazdım böyle şeylere ama hangi maçı izlesem ya gol yiyoruz ya kaybediyoruz foruma girince iyi şeyler oluyo.dün baskette öndeyiz ama kötü gidiyo dediler.bi açtım maçı son sn ler miş adam bi salladı 3 lük hop maç uzadı sonra maç gitti...bu gün de maçın sadece sercanın gol kaçırdığı ve gol yediğimiz kısımlarını izledim...foruma bakınca gol oluyo canlı izleyince gol yiyoruz...

yav :D

nolcak bu bizim halimiz, tüm forum bile böyle olabilir :D

Böyle stresli bir maçta Yiğit yerine Aydın'ın girmesi çok doğruydu . Yiğit'İn eli ayağı birbirine dolanırdı.

Geri
Üst Alt