STSL 11/12 H:28 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ahaha Rıdvan Şampiyon Galatasaray diyecekti ki yayını kestiler :weqweq:

Caner oynasa ne olur,oynamasa ne olur.Caner kim anasını satıyım

ahaha :D

408139_10150696383975269_218864095268_11999005_1374633021_n.jpg

yarinki macin onemi dahada artti. koydukmu kuslara cok ama cok buyuk avantaj sahibi olucaz. bu arada playoffda 4-5 puan baya bir avantaj aslinda cunku herkes birbiriyle oynuyacak. yani kimse 18 puan alamayacak buyuk bir ihtimalle.

Playoffu kimseyi kurtarmak için getirdiklerini düşünmüyorum açıkçası

şike olmaması için getirdiler bence, küçük takımlar da maça asılsın diye, playoff olmasa sivas feneri 2-0 yenmezdi ne de bugün es es 2-1 kazanmazdı

Buradaki şike kavramı maça asılıp asılmamak değil yalnız örneğin fenerbahçe kaleci üzerinden şike yapmış Sivasspor maçında Sivasspor istediği kadar maça asılsın 3 atsın 5 atsın Sivas kalecisi kendisine gelen topu içeri alıyor

yarinki macin onemi dahada artti. koydukmu kuslara cok ama cok buyuk avantaj sahibi olucaz. bu arada playoffda 4-5 puan baya bir avantaj aslinda cunku herkes birbiriyle oynuyacak. yani kimse 18 puan alamayacak buyuk bir ihtimalle.

zaten kimse 18 puan alamaz elbet birisi inönüde arenada ya da kadıköyde kaybedecektir

Bir nevi Şampiyonlar Ligi gibi düşünün kim şampiyonlar ligine 5-6 puan farkla başlamak istemez

Yarınki maç sandığımızdan daha zor geçecek gibi bir his var içimde :(

bu gidislen bunlar Playoff'a da gitmez:D

hirbo eskisehir 7-8'e gidecekti tahmin yarismasinda 2-1 yener demeseydim.. ben frenliyorum lan bunlari. karabüktede 2-1 yener demistim.. ben en iyisi 5-6 yazayimda bu hiyarlar okadar yesin

Buradaki şike kavramı maça asılıp asılmamak değil yalnız örneğin fenerbahçe kaleci üzerinden şike yapmış Sivasspor maçında Sivasspor istediği kadar maça asılsın 3 atsın 5 atsın Sivas kalecisi kendisine gelen topu içeri alıyor

ben o şikeden bahsetmiyorum, aziz spor dünyasında lafı geçen bi insan para vermesede (adnan polata karşı bile demiştir bunu) maça asılmayın ha bak tamam mı aslanım gibisine bi lafıyla karşı tarafı ayarlıyodu

nasıl deyim, Hatır şikesi gibi böyle

Yarin mutlaka kazanmaliyiz

G.Birliği-F.Bahçe: 2-4

Eskişehir-F.Bahçe: 1-3

Karabük-F.Bahçe: 0-1

Sivas-F.Bahçe: 3-4

Geçen sene şike şüphesi/kanaatı olan deplasman maçlari bu sene fb hiç kazanamadı. Önemli nokta bence. Madem saha içi saçma sapan savunmalar yapıyorlar.

ben o şikeden bahsetmiyorum, aziz spor dünyasında lafı geçen bi insan para vermesede (adnan polata karşı bile demiştir bunu) maça asılmayın ha bak tamam mı aslanım gibisine bi lafıyla karşı tarafı ayarlıyodu

nasıl deyim, Hatır şikesi gibi böyle

Ortada para dönmediği sürece şike olacağını zannetmiyorum herşey paraya bakar kimse babasının hayrına iyilik yapmaz ister aziz istesin ister cumhurbaşkanı

Hiç haketmeyen 2 oyuncu milli takıma çağrıldı. Caner Erkin ve Serdar Kesimal, İkiside yedek kalıyor. Formsuzlar.

Geri
Üst Alt