Çok harika bir geceydi arkadaşımla izledik maçı bilmiyorum aynı hisse kapılanınız olmuş mudur ama maçın 1-1 e geleceği ilk yarıdan belliydi. Maç, ''ben 1-1 olacağım abi'' diyordu.
Herkes tuttuğu takımdan bahsederken '' x takımlı olmak bir başka, y takımlı olmak bir başka takımıma hastayım'' der ama Galatasaraylı olmak gerçekten daha bir başka.
Ben konusu açılan her yerde ''Galatasaray- Beşiktaş, Beşiktaş- Galatasaray maçları asla fenerle yapılan maçlara benzemez ayrı bir tadı olur'' derim bugün çok haklı çıktım şu Beşiktaş taraftarının 8-0 kininden doğan sonsuz düşmanlık olmasa çok delikanlı harbi bir rekabetimiz ve derbilerimiz var bize kin duymayan ve saygı duyan Beşiktaşlı kardeşlerime de ayrıca teşekkür ederim hiçbir fener derbisi şu lezzette geçmez mutlaka kavga dövüş çıkar hakem maçı batırır ilginç ilginç şeyler olurdu.
Fatih Hocam sana teşekkür ederim bugün attığımız üçüncü golden sonraki gol sevincim içerdeki Suat'lı Juventus maçının sevinciydi resmen bu iki maçta ancak bu kadar kendimi parçaladım sevinirken yani aynı heyecanı yaşattı bana bu takım.
Unutmadan oyunculuğu harika olan canını dişine takan Engin BAYTAR'a helal olsun ancak kendisine gelmeyen darbelerde yere aşırı abartarak düşmesi ve nerdeyse düştüğü her pozisyonda hakemden düdük beklemesi beni üzdü. Keşke öyle yapmasa. Biz bu tarz hareketler rakip oyunculardan gelince nasıl hissediyorsak kendimizi de eleştirmesini bilmeliyiz ben açık net söyleyeyim bazı pozisyonlarda utandım.
Ne maçtı lan öyle