STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

Ilk macta Elmanderi baya bi etkisiz hale getirmislerdi. Olurda Barosla cikma durumunda kalirsak hayira vesile olabilir. Umarim Baros kendini fit tutmustur.

Ilk macta Elmanderi baya bi etkisiz hale getirmislerdi. Olurda Barosla cikma durumunda kalirsak hayira vesile olabilir. Umarim Baros kendini fit tutmustur.

Baros icin bjk macında sahaya cıkmak, aslanın av sahasına cıkması gibidir :ka21:

baros-besiktas04.jpg

FHR-88889-04238-075.jpg

ayatollah.gif

Baros'un formu forma rekabeti ile korelasyon halinde zaten. Rekabet arttikca adamin performansi artiyor, rekabet yoksa o da ortada olmuyor.

Fernandes yoksa mac bizim kontrolumuzde gecer, ben cok rahat bir galibiyet bekliyorum.

bence 4-0 NET BIR SKOR

4-1 bitecek, illa ki saçma sapan bir gol yeriz.

Ben de 4-0dan yanayım. Lan çok mu gaza geliyoruz

Madem herkez fark bekliyor, o zaman 4'u artik egale edip 5 atalim. Ligde Besiktasa hic 5 atmisligimiz yok galiba.

hugo almeidadan gol yiyecek halimiz yok raadolun

Herkes 4 lerden bahsediyor. Nasıl gaza geldiniz, akşam Beşiktaş çok mu kötü oynadı izlemedim maçı.

4 az 5 atarız

4-0

fazla gaza gelmeyin futbol bu iy ioynayıp yenelim yok 4 yok 5 atarız totemi bozmayın arkdaşlar atarsak maç sonu zaten gerekli muhabbeti yaparız.

Şu maçta Egemen' in balonunu söndürmelerini istiyorum. Kırmızı kartla sonuçlanacak bir penaltı olabilir. :)

Şu maçta Egemen' in balonunu söndürmelerini istiyorum. Kırmızı kartla sonuçlanacak bir penaltı olabilir. :)

aynen ya.resmen balon bi stoper

bide bjkliler spartacusegemen felan diyolar baya gülüyorum

biraz baskı yapınc ayakları titriyor.

bi semihe bak bi egemene.

biri 20 yaşında biri 29 yaşında

Beşiktaş Maçı İETT Seferleri Hakkında Duyuru

OTOBÜSLE ULAŞIM

Stada geliş/gidiş - Ücretli

26 Şubat 2012 Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena da oynanacak olan Beşiktaş AŞ maçına aşağıda kodları belirtilen IETT otobüsleri ile ücreti karşılığında erişebilirsiniz;

41ST Topkapı ( Oyak Yolu Durağı )- Seyrantepe-

41S Şişli ( Oyak Yolu Durağı ) – Seyrantepe

27SE Kabataş ( Oyak Yolu Durağı ) – Seyrantepe

41SM Ayazağa Garajı-Seyrantepe Metro ( İmam Çeşme durağı )

STATTAN HAREKET

Maç sonu İETT ücretsiz Otobüs Seferleri;

Maç sonrası ise saat 20:45’den itibaren aşağıda belirtilen duraklara bilet bedelleri kulübümüzce karşılanmak üzere ÜCRETSİZ İETT otobüs seferleri düzenlenecektir.

Stadtan hareketle gidilecek duraklar;

Ümraniye-Tepeüstü

AltBostancı

Esenkent Hareket Amirliği

Mecidiyeköy-Katlı Otopark Önü

Yenibosna Metro Aktarma Merkezi

Otopark girişleri;

Stadımız otoparkında otomatik-kart bariyerli geçiş sistemi uygulanmakta olup, müsabaka girişlerinde sadece geçerli kart bulunduran araçların stada girişleri sağlanacaktır.

Araç girişlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, trafiğin aksamaması ve görevlilere yardımcı olunması seyircilerimizin göstereceği hassasiyet ve destekle gerçekleşecektir.

Maç sonu tahliye;

Stad tahliyesinin rahat bir şekilde gerçekleşmesi ve sıkışıklık yaşanmaması için müsabaka bitiminde taraftarlarımızı stadta ağırlamak üzere maç sonu Basın Toplantısı stad skorbordlarından ve tüm televizyonlardan naklen yayınlanacaktır.

Ev araba ne varsa satin basin handikapli

Geri
Üst Alt