STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

Bazi kisiler bjk'tasi sanki kucuk dusuruyormus gibi yorumlar yapmis. Halbuki bjk'ta mesela Almeida, Quaresma ve Simao gibi oyunculari var. Bu maci kesin gs yenecek diye birsey yok. Bjk'ta güclü bir takim'dir.

Bazi kisiler bjk'tasi sanki kucuk dusuruyormus gibi yorumlar yapmis. Halbuki bjk'ta mesela Almeida, Quaresma ve Simao gibi oyunculari var. Bu maci kesin gs yenecek diye birsey yok. Bjk'ta güclü bir takim'dir.

gs -Bjk tamam.

bjkyi kimse küçümsemedi,gözündede büyütmedi. takımımıza olan güvenimizi ,inancımızı dile getirdik,maç saatinde burda ol ve milletin nasıl stresten harab olduğunu gör. her maç böyleler çünkü. RENKDAŞ.

beşiktaş'ın ezikliği tüpçü başkanlarından geliyo bence yoksa bizde biliyoruz güçlü takım olduğunu tarihli takım olduğunu ama her zaman için 3. büyük olacaklar :)

gs -Bjk tamam.

bjkyi kimse küçümsemedi,gözündede büyütmedi. takımımıza olan güvenimizi ,inancımızı dile getirdik,maç saatinde burda ol ve milletin nasıl stresten harab olduğunu gör. her maç böyleler çünkü. RENKDAŞ.

eger sen 5-0 8-0 kazaniriz gibi seyler dersen resmen kucuk dusurmus olursun. Tmm taraftarlar kucuk dusurebilir rakip takimi. En azindan futbolcularimiz ve hocamiz falan kucuk dusurmesin.

gs -Bjk tamam.

adam nokta yüzünden buyuk yazmis bjkyi

yinede olabilir ama dilil yok

acımak yok acımak yok.....4 5 6 acımaaaak yooook....avrupalı acımıyor bknz;

[video=youtube;Q7C-4PEu7qQ]https://www.youtube.com/watch?v=Q7C-4PEu7qQ[/video]

arkadaşlar aydın yılmaz sürprizi bekleyen varmı?

valla ben her takıma aynı bakıyorum ne büyütüyorum ne kücük görüyorum. ben beşiktaş fernandes ernst ve mustafa pektemek dışında topcusunuda begenmiyorum.

beyler bıraz yardımcı olabılırmısınız ulasım konusunda en rahat yol hangısı

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama metro bence mükemmel.5-6 arası metro çok yoğun olmuyo o nedenle son saate kalmamakta yarar var.dönüşte ise 50 bin kişi boşalacağını düşünürsek köfte yemekte fayda var,bir anda metroya gidip boğulmanın alemi yok:D

Maça gidecek olanlar;stada en rahat ulaşım yolu metro(tabi bu stada giderken,çıkışta değil :D )

Otobüsle gidecek olanlar Biletixten otobüs kalkış noktalarına bakabilirler.Anadolu yakasından gidecek olanlar için tavsiyem kadıköyden 110a binip otobüsle Taksime geçip bi İstiklal ve Nevizade yaptıktan sonra ordan da metroyla stada geçmeleri,gidecek olanlara iyi seyirler şimdiden :)

Ahh bir yensek :) çokta güzel olur pekte güzel olur

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama metro bence mükemmel.5-6 arası metro çok yoğun olmuyo o nedenle son saate kalmamakta yarar var.dönüşte ise 50 bin kişi boşalacağını düşünürsek köfte yemekte fayda var,bir anda metroya gidip boğulmanın alemi yok:D

ahaha :D O metronun karşı tarafındaki tellerden atladıktan sonra oraya gelen köftecileri söylüyosan hiç unutamam o köfteleri :D

Mücadele edelim yeter gerisi gelir zaten..

Ulan yine kareografi bi şekilde sızdırılmış bu nevzatı klubün yanından bile geçirmemek lazım!

selam arkadaslar, keyifler nasil?

insallah kargalari yarin duman ederiz!!!!!!!!!!!!!!

hollanda liginde su anda 6 takim sampiyonluga oyniyor, 1. olan psv nin 6. olan ajaxa olan puan farki sadece 5.

süper birsey bence.

en azindan 25. haftaya kadar söyle 5-6 takimin sampiyonluga oynadigi biz sezon biz hic görecekmiyiz, merak ediyorum.

konu disi birsey, ama demin diger liglerde ne oluyor diye göz attigimda dikkatimi cekti, yazmak istedim.

Geri
Üst Alt