STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Inonudeki macta simdiki kadar oturmus bir kadromuz ve oyunumiz yoktu...

Bjk bir onceki sene ile ayni kadro cikti ve haliyle daha oturmus idi...

Oyunun genelinde bize gore daha fazla pozisyon bulmasinin nedeni bence bu idi...

Ama bu aksam cok farkli hersey...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

[video=youtube;quFxYUTdoQg]https://www.youtube.com/watch?v=quFxYUTdoQg[/video]

mac havasina girmek icin ideal ciddiyim acayip rahatliyorsun :asd:

foruma girelim az nesemiz gelsin dedik,sabah sabah bazilari tersten kalkmis galiba bu nedir arkadas biri lanli girer digeri bilmeden yalnis biliyorsun yazar alin yapin muhabettinizi...adminsiniz diye her istediginizi her kisiye söyliyeceksiniz kanunumu var burda bilelimde ona göre seklimizi alalim.

sen dogrusunu biliyorsan yazda ögrenelim yalnis biliyorsun yazmakla benim yazdigimi cürütmüyorsun yaz o zaman bizde nemalanim,bilgi haznemiz gelissin,

olay şöyle renktaş;

örnekle açıklıyorm

GS:81 FB:72 ile birirse 81/2=40.5 o da 41 e yuvarlanır ,FB 72/2 den 36 puan alır fark 5 olur, lakin;

GS:80 FB:71 olursa 80/2 den GS 40, 71/2 den FB 35.5=36 puan alır fark 4 olur, umarım yardımcı olmuşumdur

Beyler kısaca, bizim puanımız çift sayıysa mesela 72 , rakip takım tek sayıysa mesela 63 bölün ikiye 36 ve 31,5'ten 32, 36-32 puan farkı 4, puan farkını bölelim(yanlış seçim) 72-63=9 9/2=4,5=5 , biz tek sayı oldugumuzu farzedelim, 71, rakip takım çift sayı farzedelim 62 , puan farkı yine 9, bölersek(yanlış seçim) 4,5'tan 5 eder , doğrusunu bölelim 71/2= 35,5'tan 36 , rakip= 62/2= 31 puan farkı 5

Yani sadede gelirsek burda açıklamak istedigim şey, bizim puanımızın tek sayı olması daha avantajlı. Bu yazıyı neden yazdım bilmiyorum :D Ben işi uzattım lan işte siz yapın kafanızdan 2 saniyelik iş, puanları bölün ikiye çıkan sonuçları çıkartın birbirinden işte ne ugrastırıyosunuz :D

sen dogrusunu biliyorsan yazda ögrenelim yalnis biliyorsun yazmakla benim yazdigimi cürütmüyorsun yaz o zaman bizde nemalanim,bilgi haznemiz gelissin,

Gs 18 puan

Fb 9 puan

Play off basliyor, yariya böl diyorlar

Gs = 9 puan

Fb = 4.5, yani 5

9 - 5 = fark 4 de olabilir

lan yazdığınla okuduğunu bi tart önce. aynı şeyi 2 kere farklı puanlarla yazmışsın.

?

o arkadas lan diye hitap edenin de lan kelimesini kalınlastırıp soru işareti koyarmısın rica etsem?

Oldu mu?

Bu arada tartışılan konuyla ilgili her bilgi şurada var dileyen okuyabilir ;

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/96329-spor-****************************-super-lig-2011-2012-sezonu-lig-ve-play-off-statusu.html

? soru isareti yapicak bir durum yok,ben bir durum izah ettim adam bana lan yazdi,simdide yok ortalikta.

sanirim tersinden kalkmis sevgili arkadasimiz...

bende cevap veriyorum,ailesiyle öyle bir muhabete girebilir itirazim yok! ama ben onun ailesi degilim,benim yazdigimin aksini ispatlamadan bana lanli lunlu konusup sert cikisindanda cahil önce yazdigimi oku dedim,senin soru isaretini aciklamistir sanirim.

Beyler tamam bırakın tartışmayı ya, burda derbi var derbi havasına girelim, yaptıgınız işe bak.

[video=youtube;hJABlh3NUMk]https://www.youtube.com/watch?v=hJABlh3NUMk[/video]

Geri
Üst Alt