STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

pek, playofta atılacak goller gol kırallığını etkiliyor mu?

evimizdeki 3 derbiyide kazanirsak zaten deplasmanlara gerek yok. 10 puan farkla lider bitirdik diyelim. oldumu sana 5.

ekle 3 derbiyi üstüne. = 14 puan fark.

playoffta 18 puan alabiliyorsun en fazla. bu hirbolar iki berabere kalsa zaten gitti sampiyonluk. veya 1 maglubiyet

pek, playofta atılacak goller gol kırallığını etkiliyor mu?

gol krali zaten Burak :D

ligde attigi gollere ek olarak playoffta attiklarida sayiliyor diye biliyorum.

yani 35 golle ligi bitirse playoffta 5 gol atti diyelim 40 golle bitiriyor. yani tanjuyu geciyor :D

Demirören puan silme uygularsa ceza vermemesinden daha fazla tepki alır ne yazıkki bu ortamda.

valla, ben kesinlikle böyle yapicak diyorum demirören.

maa nin anlastigi cezayi uygulayacak, hemen karar alinmis olacak, olay kapanacak.

küme düsme bu saatten sonra zor olur.

puan silme olayini bile yapmazsa demirören, yani play off oncesi bir karar vermezse demirören uefa ve fifa affetmez, cok bile zaman verdiler.

coktan cezalari vermis olmaliydiniz diyorlarmis zaten, daha ne desinler.

demirörenin uefaya, fifaya karsi dik duralim derken ne kadar sacma sapan konustugunu zaten baskan secildiginde, kisa süre icinde görecek...

Şu tehditleri yapıp da artist havasına girmiyorum demen ironik. Lafın gelişi lan dedim, büyütüyorsun bence. Hayatında hiç "lan" kullanmamış triplerine gerek yok, neyse, önce yazdıklarımı iyi okursun ve sonra cahillikle suçladığın adamın aslında doğru şeyler yazdığını görmüş olursun.

Arkadasim sen en iyisi benle muhatap olma ignore et beni,hala uzattikca uzatiyorsun,forumun bir kurali var, evde konustugumuz gibi burda herkes birbirine konussa toz duman olmaz mi?

Birde adminsin bunu en iyi senin bilip izah etmen lazim,yok burda kural felan biz burda böyleyiz sen yenisin diyorsan bilmiyordum!

Bir gün bir baska üyede senin yazdigina kes lan! yazarsa ne cevap vereceksin bu bir not olsun o zaman sana...

Ben orda sana cahil dedim cünkü benim yazdigimi oku anlaminda konuyu bilmiyorsun diye degil,gene söylüyorum bak yazdiklarimi anlamiyorsun sen bana arkadasim örnek bu diger arkadaslarin yaptigi gibi gelseydin,özürdilerim sertac ben yalnis biliyormusum derdim!

Foruma girip besiktas mac topigine gireyim dedim ugrastigim seye bak,cattik!

Gençler Sivas karşısında 2-0 yaptı ikisiylede maçımız var.

Gençler Sivas karşısında 2-0 yaptı ikisiylede maçımız var.

hiç biri değilde şu sivas deplasmanı en zoru olacak gibi.birde hava şartları eklenirse kabus gibi olur.

Play-off olmasa bu kargaları yenseydik şu an belki şampiyonluk kutluyo olurduk

Biz de dahil kimse 4 galibiyet falan alamaz Play-Offta

Arkadasim sen en iyisi benle muhatap olma ignore et beni,hala uzattikca uzatiyorsun,forumun bir kurali var, evde konustugumuz gibi burda herkes birbirine konussa toz duman olmaz mi?

Birde adminsin bunu en iyi senin bilip izah etmen lazim,yok burda kural felan biz burda böyleyiz sen yenisin diyorsan bilmiyordum!

Bir gün bir baska üyede senin yazdigina kes lan! yazarsa ne cevap vereceksin bu bir not olsun o zaman sana...

Ben orda sana cahil dedim cünkü benim yazdigimi oku anlaminda konuyu bilmiyorsun diye degil,gene söylüyorum bak yazdiklarimi anlamiyorsun sen bana arkadasim örnek bu diger arkadaslarin yaptigi gibi gelseydin,özürdilerim sertac ben yalnis biliyormusum derdim!

Foruma girip besiktas mac topigine gireyim dedim ugrastigim seye bak,cattik!

bir üye bana "kes lan" yazsa hiç takmam, kaale bile almam. hatta ben de ona yazarım. kasmaya gerek yok.

bana farkı göster seni azad edeyim. dalga mı geçiyorsun anlamadım ki. ben en başta bunu yazmışım sen bana cevap verirken puanları değiştirip aynştaynlık yapmaya çalışıyorsun, sonra da bi artist havalara giriyorsun.

simdi ben senin mesajini okumamistim, kopya cektim sanma

Sivas penaltı kazandı.

1-0 olsun bizim olsun

Geri
Üst Alt