STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

varımı yoğum neyse handikap 1 vericem

O önceki yazan arkadaşlar için yazılmış bir cümleydi.. 2 sayfa geriye gitsen anlardın...

Kendi kendimizi yakalım demiyorum ama ses getirilecek birşeyler de gerek..

Sevimli görünmenin centilmen görünmenin sırası değil..

Hayır tam olarak bana yazdığın bir cümleydi alıntıladığın gibi. :-)

Bi zahmet cezayı da öde ve kombine sahiplerini ile bir sonraki maça gideceklerin zararlarını karşıla.

Kombine sahipleri gelecek sene kurgulanmış bir lig izlemek istemiyorlarsa onlarda kırsın atsın yaksın ne varsa..

Neyse tartışmaya gerek yok zaten. Protesto koltuk kırmakla, kulübe zarar vermekle olmaz.

6 gün kaldi

Bi zahmet cezayı da öde ve kombine sahiplerini ile bir sonraki maça gideceklerin zararlarını karşıla.

Cezasi neyse ödensin yahu, adamlar göz göre göre sikeyi kabul ettirecekler Türk futbol'una. Senin bir iki maç'in kadin'li cocuklu olacak diye susacaksin isiniz var demektir. Uyanin lan, kuzu gibi takip etmeyin herseyi, mail yollayip bilgisayar'in basinda bekleyeceğinize.

Zaten koltuk kirin, sahaya çakmak atin fln demiyorum zaten, ama göndermeler olsun. Yeter denilsin artik. Onlar politika'yi futbol'a sokuyorsa sizde sokun yoksa hersey çok geç olacak, sonrada iste forumlarda agliyacaksiniz.

Sözüm sana degil btw, genel olarak konusuyorum. Sadece Galatasaray taraftari içinde degil.

Cezasi neyse ödensin yahu, adamlar göz göre göre sikeyi kabul ettirecekler Türk futbol'una. Senin bir iki maç'in kadin'li cocuklu olacak diye susacaksin isiniz var demektir. Uyanin lan, kuzu gibi takip etmeyin herseyi, mail yollayip bilgisayar'in basinda bekleyeceğinize.

Zaten koltuk kirin, sahaya çakmak atin fln demiyorum zaten, ama göndermeler olsun. Yeter denilsin artik. Onlar politika'yi futbol'a sokuyorsa sizde sokun yoksa hersey çok geç olacak, sonrada iste forumlarda agliyacaksiniz.

Sözüm sana degil btw, genel olarak konusuyorum. Sadece Galatasaray taraftari içinde degil.

Göndermeler olsun tabi. Ama koltuk kırmakla bi yere varılmaz. Pankart falan açan açsın, akıllıca işler yapılsın. Ben koltuk kırmanın, yakmanın, sahaya atlamanın, rakip oyuncuya bişeyler fırlatmanın gereksiz olduğunu söylüyorum.

Hayır tam olarak bana yazdığın bir cümleydi alıntıladığın gibi. :-)

Neyse tartışmaya gerek yok zaten. Protesto koltuk kırmakla, kulübe zarar vermekle olmaz.

Talha neyin peşindesin ?

Ben verilecek tepkinin büyüklüğünü anlatmaya çalışıyorum...

Türk futbolu gidiyor şimdi kombine sahipleri kombinesini mi yoksa türk futbolunu mu düşünmeliler ?

Sinan Engin G.Antepspor'un menajeri oldu talha...haberin var mı bilmiyorum ? veya anlamının ne olduğunun ?

Bu ülkede ne olaylar yaşandı ne koltuklar kırıldı ne protestolar yapıldı ...

Çok değil bir kerede düzgün bir amaç için yanlış bir iş yapalım ...

55 bin kişi demirörene kufur etmeden dayanamaz yardırır gideriz.

“To sin by silence when they should protest makes cowards of men.”

Talha neyin peşindesin ?

Ben verilecek tepkinin büyüklüğünü anlatmaya çalışıyorum...

Türk futbolu gidiyor şimdi kombine sahipleri kombinesini mi yoksa türk futbolunu mu düşünmeliler ?

Sinan Engin G.Antepspor'un menajeri oldu talha...haberin var mı bilmiyorum ? veya anlamının ne olduğunun ?

Bu ülkede ne olaylar yaşandı ne koltuklar kırıldı ne protestolar yapıldı ...

Çok değil bir kerede düzgün bir amaç için yanlış bir iş yapalım ...

Tepki verilsin abi. Onu sonuna kadar desteklerim. Ama koltuk söküp fırlatmak gibi ucuz tepkiler verilmemeli. Demeye çalıştığım bu. Asıl mesele kombinesi olanın zararı falan değil, asıl mesele Galatasaray taraftarının adam gibi bir protesto yapması. Koltuğu herkes söker, fırlatır. Ankaragücü taraftarı her maç yapıyor. Bizim etkili bir şeyler yapmamız lazım. Koltuk sökmekle OL-MAZ

Göndermeler olsun tabi. Ama koltuk kırmakla bi yere varılmaz. Pankart falan açan açsın, akıllıca işler yapılsın. Ben koltuk kırmanın, yakmanın, sahaya atlamanın, rakip oyuncuya bişeyler fırlatmanın gereksiz olduğunu söylüyorum.

Kismen haklisin, ama boyle dusun, senin 'dogru ve gerekli' çozumlerin neyi cözdu simdiye kadar?

Tekraklamak istiyorum; adam yaralama, sahaya atlamak çok gereksiz ve ulasmaya çalistigin hedefe zarar verir. Ama bir kaç koltuk kirilirsa, nebilim bir kaç atki sahaya atilirsa ben burda gelip niye bunlar yapildi demem.

+fb'liler sokaklara çikiyor, tff binalarini basiyor. Diger takim taraftarlarindan bunun 1/10'unu istemek kötumu. Madem bu ulke futbol'la yasiyor gösterin kardesim.

Kismen haklisin, ama boyle dusun, senin 'dogru ve gerekli' çozumlerin neyi cözdu simdiye kadar?

Tekraklamak istiyorum; adam yaralama, sahaya atlamak çok gereksiz ve ulasmaya çalistigin hedefe zarar verir. Ama bir kaç koltuk kirilirsa, nebilim bir kaç atki sahaya atilirsa ben burda gelip niye bunlar yapildi demem.

+fb'liler sokaklara çikiyor, tff binalarini basiyor. Diger takim taraftarlarindan bunun 1/10'unu istemek kötumu. Madem bu ulke futbol'la yasiyor gösterin kardesim.

Sokaklara falan çıkalım. Koltuk kırmak hoş değil abi. Sahaya atkı atmak yine iyidir.

Mesela benim aklıma herkesin sahaya üzerinde para desenleri olan, veya hapishane deseni olan futbol topu fırlatması. Böyle protesto olur. İçinde insan doğasına aykırı bişey yok çünkü. Koltuk kırmak bana hep mantıksız gelmiştir, hala da öyle geliyor. Biraz daha düşündürecek şeyler yapılmalı.

Sokaklara falan çıkalım. Koltuk kırmak hoş değil abi. Sahaya atkı atmak yine iyidir.

Mesela benim aklıma herkesin sahaya üzerinde para desenleri olan, veya hapishane deseni olan futbol topu fırlatması. Böyle protesto olur. İçinde insan doğasına aykırı bişey yok çünkü. Koltuk kırmak bana hep mantıksız gelmiştir, hala da öyle geliyor. Biraz daha düşündürecek şeyler yapılmalı.

Koltuk kirilsin vs demiyorum zaten. Ama karsiti degilim. Hedef'e ulasmak için ne gerekiyorsa yapilmali (abartilar disinda)

Ama dahada süzülüp, hiç birsey olmuyormus gibi davranip. 'klube zarar vermiyelim' mantigiyla devam edilecekse geçmis olsun simdiden.

Koltuk kirilsin vs demiyorum zaten. Ama karsiti degilim. Hedef'e ulasmak için ne gerekiyorsa yapilmali (abartilar disinda)

Ama dahada süzülüp, hiç birsey olmuyormus gibi davranip. 'klube zarar vermiyelim' mantigiyla devam edilecekse geçmis olsun simdiden.

Yok kulübe zarar verme meselesi benim için 2. planda. Dediğin gibi tepki kesinlikle verilmeli. Mendil sallamak yerine koltukların sökülmesini ben de daha mantıklı görürüm tbh. Ama daha etkili ve etik şeyler yapılsa çok daha iyi olur imajımız açısından.

daha ilk günden iki kategori full satilmis. kaldi 4 kategori. stadimiz dolu olacaktir :)

hem bjk derbisi ilk oynanıcak arenada hemde gundemin farklılıgı atmosferi farklı noktalara taşır.

Bir aksilik olmazsa bu maç tribündeyim :)

Hocam koltuk kırmayın bence de daha mantıklı seyler düşünülebilir

bu maci ne pahasina olursa olsun alacagiz... bu satilmis camia ya öyle bir tekme vuralimki sahada kendilerine gelemesinler...

Geri
Üst Alt