STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

Asel maç şindi

Dün akşama kadar zorlanacağımızı ve beraberliğin bile iyi bir sonuç olabileceğini en azından kargaların yarış dışı kalacağını düşünüyordum,ancak Fernandesin cezası su an ibreyi tamamiyle bize çevirmiş durumda.

Kargalara orta sahada f5 maçında ki gibi pres ile başlarsak maçı erken kopartabiliriz.Veli,Necip bu adamlar o atmosferde bu presi kıramayacaklardır ve muhakkak hata yapacaklardır.

Ebouê'nin önünde eğer Q7 oynarsa bu da bizim için avantaj ,q7 zaten geri gelmeyen bir açık o taraftan çok etkili olabiliriz.

Baros diyorum hala.Necati iyidir hoştur ama ne olursa olsun elimde sağlam ve motive bir Baros varsa tahtaya ilk yazılacak isim Baros'tur.Üstelik Necati fiziki yetersizlik sebebiyle Egemen ve Sivok arasında sıkışabilir.Baros bu adamlardan penaltı alır kart çıkarttırır ve Elmander'in verimliliğini kesinlikle arttırır.

Ne çok kolay ne çok zor bir maç bizim için ama kazanırsak f5 muhakkak eskişehir zemininde puan kaybedecektir farkı açabiliriz.

Hocanın oyunculara izin vermesi 2 gün çok olumlu olmakla birlikte futbolcularımızın motive olmasını sağlayacaktır.

Maçtan en çok korktuğum nokta Engin'in sinirlerine hakim olamama ihtimali.Engin şu an açık ara en kreatif adamımız ancak gereksiz hareketleri ile resmen hakemi zorluyor.Umarım gerekli ciddiyeti ve uyumu sağaya yansıtır.Yoksa 2 ay once de diyordum Engin Shaqiri'den çok yetenekli bir futbolcu.

Bu maçta en güvendiğim nokta ise taraftarımız,koltuk kırmakla takıma destek değil köstek olunur.Maça hılzı başlayacağımızı da düşünürsek taraftar ile kabus gibi çökmeliyiz ve maçı ilk 30 dakikada koparmalıyız.

Besiktasi gomecez insallah Arena'ya

Eboue'ye Inonude yapilanlari unutmadik.........

Beyler Kategori 5 Doğu Tribün 416 22. sıra 211 numaralı koltuk, görüş açısı nasıl bilgisi olan varmı.

bjk den nefret etmeye basladim

yenmek az olur, ezmek lazim

biletimizi aldık bakalım 205'ten, hayırlısıyla gelcez maça.

22.sıra en uç kısımmı kardeşim.

yok koltuk numarasına göre demedim. 416 en yukarda yani.

TK_ttarena_yenikategori12.gif

Normal sart'larda cok rahat ezip fark atariz.

Gördügümüz Besiktas gördügümüz Galatasaray'in yüzde 40-50'si, en fazla.

4-0, 4-1 bekliyorum acikcasi.

yok koltuk numarasına göre demedim. 416 en yukarda yani.

416' nın 1. sırası için niyet etmiştim, sistem 22. sırayı verdi inşallah güzeldir görüntü. Bursa maçını Ülker Alt Tribünde 1. sırada izlemiştim oda sahaya sıfırdı pozisyonları seçemiyosun pek.

İlk yarı 5-0 yapalım. Devre arasında Cenk çıksın, Rüştü girsin. 3 tane de ona atalım.

Alacağımızdan şüphem yok.

411 Blok nasıl beyler hiç o bölgede maç izleyen var mı? 411 Blok 7. Sıradan benim bilet.

Geri
Üst Alt