STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray - Beşiktaş | 26 Şubat | 19.00

Fark tabi herkesin istediği. Öncelikle galibiyete takım-taraftar şartlanmalı.

Erken gaza gelmeler özellikle favori gösterildiğimiz derbilerde hep başımıza iş açtı. Rahat bakamıyorum olaya.

Beşiktaş dağınık ve eksik görünse de temkinli olmak lazım. Skoru değiştirecek dengesiz oyuncuları var. Tabi bir de bizim rakibi pert etmemize rağmen skoru çok zor yakalama handikapımız var böyle maçlarda.

biz bu moralle ve basketboldan da gelen bu pozitif enerjiyle arena'ya kim gelirse yeneriz.

bizim ligi gectim, isterse real madrid, barcelona, manchester, chelsea gelsin. ciddi söylüyorum, su anda arena'da yenemeyecegiz takim yok dünyada

arenadan cıkış yok beyler beşiktaşa en az beş fark atıcaz inşallah tek maç açarlarda maçımızı izlerken paramızıda kazanırız :)

Farklı skor olmaz ama hayatımızda izlediğimiz en rahat derbi maçlarından biri olacağına eminim.

Keşke Beşiktaş tam kadro olsaydıda bahaneleri olmasaydı.

Seyircisiz Cezanın sınırındayız. Bence play off'dan önce cezamızı çekmeliyiz..

Hali hazırda tüpçünün takımı da gelmiş..

Genclermaci riskli diger macda ts ondan sonraki maca yapariz:D

Hicbir macta ceza cekmeyelim,bu nasil bir zihniyet,biz digerleri degiliz,takimimizi destekliyelim sahaya gömelim siketasin topcularina yabanci madde v.b uygulamalar asil taraftarimiza yakismaz,bir ceza almamiz bilet hasilat gelirinden ediyor,en kötü hasilatimiz 400000 euro felan,böyle bir parayi külüpten kesmek demek sirf kendimizi tatmin edicek diye bir kac taraftar,stadtada kesinlikle seyircisiz cezanin külübe zarar oldugunu unutmadan takimimizi sonuna kadar destekliyerek vermeliyiz,hesabi sahada kesecegiz zaten biz yeterki kenetlenelim!

En güzel cevap tarihi fark yaratan bir skor olur....

....................Muslera

Eboue.......Ujfa.....Semih.......Hakan

Engin........Selçuk......Melo....Emre

.............Necati.......Elmander

Fener maçındaki gibi yoğun baskıyla başlayıp işi bitirmek lazım. Kanat adamlarınıda durdurduk mu gerisi kolay.

....................Muslera

Eboue.......Ujfa.....Semih.......Hakan

Engin........Selçuk......Melo....Emre

.............Necati.......Elmander

Fener maçındaki gibi yoğun baskıyla başlayıp işi bitirmek lazım. Kanat adamlarınıda durdurduk mu gerisi kolay.

Ben de bu kadroyla çıkacağımızı tahmin ediyorum. Okulumdaki fanatik Beşiktaşlı arkadaşla iddiaya girdik bu sezon almadığım sarı formamız da gelecek pazartesine :D

Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasına Fırat Aydınus verildi.

Abi allahın kargasını verdiler maça ya işe bak ya

beşiktaş-Galatasaray maçına fanatik bjk li hakem fırat aydınus atandı. hadi hayırlı olsun bakalım, fıratın hakemliğini beğenirim ama bu maça atanması fiyaskodur.ciddi bir kamuoyu oluşturmak lazım hemen şimdi

Hakem Fırat Aydınus.

Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasına Fırat Aydınus verildi.

Abi allahın kargasını verdiler maça ya işe bak ya

beşiktaş-Galatasaray maçına fanatik bjk li hakem fırat aydınus atandı. hadi hayırlı olsun bakalım, fıratın hakemliğini beğenirim ama bu maça atanması fiyaskodur.ciddi bir kamuoyu oluşturmak lazım hemen şimdi

Rahat olun beyler. Sorun çıkacağını sanmam. Ben Fırat Hoca'ya güveniyorum adil olacaktır.

Hicbir macta ceza cekmeyelim,bu nasil bir zihniyet,biz digerleri degiliz,takimimizi destekliyelim sahaya gömelim siketasin topcularina yabanci madde v.b uygulamalar asil taraftarimiza yakismaz,bir ceza almamiz bilet hasilat gelirinden ediyor,en kötü hasilatimiz 400000 euro felan,böyle bir parayi külüpten kesmek demek sirf kendimizi tatmin edicek diye bir kac taraftar,stadtada kesinlikle seyircisiz cezanin külübe zarar oldugunu unutmadan takimimizi sonuna kadar destekliyerek vermeliyiz,hesabi sahada kesecegiz zaten biz yeterki kenetlenelim!

En güzel cevap tarihi fark yaratan bir skor olur....

Bende truva atı gibi aranıza sızdım bir ceza verdirebilir miyim diye ama yakalandık sanırım :(

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ...

Rahat olun beyler. Sorun çıkacağını sanmam. Ben Fırat Hoca'ya güveniyorum adil olacaktır.

yahu adam fanatik kargasporlu, içten içe etkiler tüm kararlarını, inşallah yanılan ben olurum ama, fırata özellikle bjk maçlarında hiç güven duymuyorum. o yüzden pazar günü fıratıda yenmemiz gerekecek

Hakemden yana sıkıntı cekeceğimizi düşünmüyorum.

Fırat Aydınus iyidir ya.

karabük-fener maçından sonra fırat aydınusu savunmayı bıraktım ben

Geri
Üst Alt