STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

antuda bizim maçla iligili konu yok mu? maçta çok stres yaptım güleyim biraz yahu link varsa biri atsın Allah rızası için :)

12 numarada varda hakemle almısız,sansa almısız bala almısız en guzelıde bjk şike yapıp bıze macı satmıs

Fenerli bi arkadaşla konusuyorum, kareografide bizden esinlendiniz diyor. :o

carvalhal ciddi anlamda içimden tuttu ya :sad007: o bakışları bitirdi beni :confused:

arkadaşlar tamam yendik çok güzel sevinçliyiz ama ayağımız yere sağlam basmalı. mücadelemize diyecek laf bulamıyorum tüm oyuncularımızı kutluyorum ama oyun anlamında ben bugün çok daha farklı bir takım bekliyordum açıkçası o açıdan hayal kırıklığım oldu biraz. çok daha rahat bir galibiyet bekliyordum. şimdi gelecek haftaki sivas maçı inanın bana bu maçtan çok daha zor bir maç olacak. o yüzden bu galibiyet bizi şımartmamalı aynı ciddiyetle ve daha iyi bir oyun hedefiyle sivas maçına çok ciddi hazırlanmamız lazım.

421531_3444472399338_1496464708_3223338_1946767611_n.jpg

bunlardan esinlenmişiz yuh artık

:o bank asya güzellerini övmeyin ,onların aklına tüküreyim,martta çekecekleri acıyı düşünsünler.

antuda bizim maçla iligili konu yok mu? maçta çok stres yaptım güleyim biraz yahu link varsa biri atsın Allah rızası için :)

Antu.com Cep Forumları

Aziz Yıldırım ile Futbolcular 1 odada 1 saat başbaşa kalsınlar

Kalan bütün maçları kazanırız

Ben size birsey soyleyim..son 6 macin 5 kazanip 1 beraberlik elde edecegiz bunda cok iddaliyim.

Play offlara saglam girecegiz..orda tum takimlari kendi sahamizda yenecegiz‚ deplasmlar sampiyonlugu belirleyecek fakat sansimiz cok yuksek

:asd::asd:

Katılıyorum.

Adam gibi adam.

Bence Q7 yi de eklemek lazım, adam kasten yapmadığı gibi faulleri, faule maruz kalan oyuncularımıza olan yaklaşımı helal olsun dedirtti, hatta onun birkaç faule uğradığı pozisyonda bizimkiler (E.Çolağın pozisyonu özellikle) niye aynı şekilde davranmıyor diye üzüldüm. Bence alkışı haketti, isminden beklenmeyecek kadar mütevaziydi:tiphat:

emre_galatasarayi_cildirtacak.jpg

:D

İmparator Lig TVde Maraton'a konuk oldu bu arada beyler.

yendik ama şu mactan dersler cıkarmalıyız. adamların top cevirmesine izin veriyoruz. golü yiyince demekki oynayabiliyormuşuz. ozaman beklemenin hicbir anlamı yok. topu ayagızmıda tutup sinirlerini bozacaktık ama yapamadık. bu mac bize ders olmalı. mücadele güzel ama biraz oyunun icine akıl katmak gerekir.

Fatih Terim: "PlayOff'ta ne olacagi belli olmaz. Puanlari 2'ye bolup 3'ler carpip 5 mi cikariyoruz napiyoruz. Birseyler yapiyorlar"

Elmander kaç km koşmuş bilen varmı ?

Geri
Üst Alt