STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:28 | Galatasaray 3-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

11000 küsur

2. Necati erken çıkmasına rağmen 10500 lerde sanırım

Yuh şampiyonlar ligi finalinde bile 10.000 lerde kalıyordu futbolcular. Buna rağmen macın bu kadar sıkışmasıda garip tabii

5kru9mcy.jpg

Olum bırakın şimdi forumu,maçı yorumlamayı antuya koşun :D

ALLAH büyük 2 tane bal gole berabere kalıyorduk kafayı yiyecektimki selçuk çıktı sahneye ve elmander bitirdi

niye belki uygun degildi adama bak. onamı sorcakmış. suat kaya söylüyorsa söylesin bunları. bu gargamelin niye zoruna gitmiş.

Amaç belli hemen söyliyim..

Yarın gazeteler bu haberi yazıcak 3 4 gün bu konuşulcak moral bozulmaya felan çalışılcak..

Fatih Terim : "Bugün taraftarımız bi koreografi yaparak bize hedefi gösterdiler, inşallah o hedefe ulaşırız"

Fatih Terim : "Bizi diğer rakiplerden ayıran şey biz orta saha oyuncuları ile oynuyoruz onlar açık oyuncuları ile oynuyor."Fatih Terim : "Melo yorulmuştu hemde 2.sarı kartı görmemesi ve de daha çok atak yapalım diye aldım."

Fatih Terim : "Aslında Emre Çolak'ı bu formuyla oynatmamam lazım o da biliyor ama oynata oynata kazanıcam."

Fatih Terim : "Altapıdan 3-4 oyuncu var üzerine düştüğümüz

Boltladığım yerde ince bir mesaj var sanki.

futbol çok ilginç ya, uyduruk uyduruk gol ile maç az kaldı 2-2 bitiyodu inanılır gibi değil

Tam saha koreografi yapmayı denesek bir kez de...

ne diyeyim ki maçı izledim yıktık mekanı ne diyim en büyük cimbom babalarrr

bence hata yaptı keşke sivasta görseydi. deplasmanda yaratıcı oyuncuya ihtiyac var.

Engin gibi adam elimizde zaten yok mesela Melo nun yokluğunu hani aramayız okadar bir şekilde doluyor ama Engin gibi adamı çok ararız rızanın sivasına karşı

Olum bırakın şimdi forumu,maçı yorumlamayı antuya koşun :D

Biraz okudum daha fazla dayanamadım kapadım. Ama birinin yorumu güzeldi.

Diyorki: " Muslera'nın pas yüzdesi bizim adını söyleyemiyeceğim birçok futbolcudan daha yüksek" :D

Fatih Terim : "Aslında Emre Çolak'ı bu formuyla oynatmamam lazım o da biliyor ama oynata oynata kazanıcam."

formla alakası yok. kanatta oynattığın sürece bizi emre çolağı izleme keyfinden mahrum bırakacaksın hocam !anla artık kanat değil.olmuyo işte.selçuk ve melonun önüne koy.

formla alakası yok. kanatta oynattığın sürece bizi emre çolağı izleme keyfinden mahrum bırakacaksın hocam !anla artık kanat değil.olmuyo işte.selçuk ve melonun önüne koy.

hadi gene iyisin :D

Fatih Terim : "Altapıdan 3-4 oyuncu var üzerine düştüğümüz"

formunu bilmem ama bugün takımdaki en leş oyuncuydu:)

Cümleten iyi geceler. En kötü günümüz böyle olsun. :)

Allah'a emanet. :tiphat:

Ligin belirli bölümünden sonra oynadığımız maçlarda taktik*sistem*güzel futbol umrumda değil, 3 puan alalım yeter.

Bugün ki maçta bir kez daha gördük ki bize favori olup hafta boyu şişirilmek yaramıyor.

Şimdiden söylüyorum eminim ki kadıköydeki maçta bundan çok daha iyi oynayan, çok daha fazla pozisyona giren, çok daha işi sıkıya alan bir Galatasaray olacak. Galip geliriz yada gelmeyiz orası ayrı. Mesele Fenerbahçe maçları, Beşiktaş maçlarından daha önemlidir meselesi değil. Mesele Favori olmak ve motivasyon sıkıntısı yaşamakta.

Bu da son resim olsun. :)

Amm6Q4ECAAAbipd.jpg

Geri
Üst Alt