STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor - Galatasaray | 5 Mart | 20.00

hava durumu kötü hem kar hemde soguk olacak inş kazanırız zaten ezikler gençleri yense bile biz bu maçı aldıktan sonra tamamen bitecekler.

Enginin yoklugunda sag kanatta yigiti izleyebiliriz bu macta...

Sivasin asil sol beki ziya da cezali...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazanırız.Fenerbahçe takılır.

Tam bir '1-0 olsun bizim olsun' maçı.

Şampiyonluk maçı önümüzdeki sivas ve gençler maçı 1-0 da olsa alalım gerisi kolay

istersek tarihin en kötü topunu oynayalim ama bu maci alalim. öyle bir mac yani

Yenersek ezikler psikolojikman çöker.Zaten sallanıyorlar bu mactan galip gelirsek iyice biterler.Bence alıcaz 3 puanı. 1 2 diyorum skor.

Bizim pazartesi oynamamiz hem iyi hem kötü,iyi tarafi milli takima cok oyuncu veriyoruz,dinlenmis oluruz,kötü tarafi önce oynayip kazansaydik fark 12 olurdu ve iyice psikolojisi bozuk cikardi rakipler,puan kaybetmeleri daha olasi olurdu.

Bir skor tahminide ben yapayim,tutmuyor ama...0-2 Baros-Emre Colak

herkes çok zorlu geçeceğini söylüyor ama nedense içimden bir his rahat bir galibiyet alacağımızı söylüyor 0-3 diyorum bir duran toptan kafa golü (kim atar belli olmaz) bir tane necati ve birde sürpriz gol diyorum mesela aydın(çok uçuk oldu ama bakalım)

İlk yarıda serinin başladığı takım,bir seri daha olurmu ? Neden olmasın !

bizden önce fener genlere puan bırakırda bizde bu maçı kazanırsak psikolojik olarakda inanılma düşerler

Kader maçlarımızdan biri.Sivasspor ve haftaya kendi evimizdeki Gençlerbirliği maçlarını galibiyetle kapatırsak normal sezonda hem şampiyon oluruz hemde playy-offa çok büyük avantajla gireriz.Fenerin fikstürü çok zor değil 9 puana aldanmayalım.6 puan önde girsek play-offa süper olur.Bu Sivas maçı gerçekten çok kritik.

Deplasman galibiyetlerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz :tiphat:

Bu maç kırılma noktamız olacaktır. Kesinlikle kazanılması gerekilen bir maç, kolay olmayacak. Ama galibiyetle döneceğimize eminim.!

bu sezonun en önemli maçı belkide bana göre...

fener maçına kadar bütün maçlarımız kazanırsak psikolojik olarak bitmiş olur fener. kadıköyde de maçı rahat alıp şampiyonluk kutlamalarına çıkabiliriz. Bu yüzden bütün maçlara ayrı bir motivasyon ve istekle çıkmamaız gerekiyor ki zaten Fatih Hoca takımı her maç iççin ayrı ayrı hazırlıyor.

Pazartesi maçlarından nefret ederim.

bu sezonun en önemli maçı belkide bana göre...

fener maçından daha önemli? Her hafta aynı şeyi söylüyoruz. Şampiyonluk yolunda her maç çok ama çok önemlidir zaten. Ama yinede söylüyorum bu maçların kazanılması dışında bu sezonun kırılma noktası fener maçı olacaktır. O maç ile fenerin motivasyonunu tamamen yıkarız. İnançları tamamen kaybolur, ayrıca bunca yıldır bizim fener maçlarında yaşdığımız psikoloji tamamen karşı tarafaa geçmiş olur. O yüzden en önemli maç kadıköydeki fener maçı bence.

sivas acayip bilenecektir bize. rıza hasta bjk li,hem mecnun da çıktı, azizin kankası yani. sağlam hazırlık yapıyorlardır bize, ama bizimkiler hırsla azimle mücadele ederlerse inşallah bu maçı da kayıpsız atlatırız. zaten önümüzde 3 kritik maç var. bunlardan 9 puanla çıkarsak play off zaten boşa oynanır

Geri
Üst Alt