STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:29 | Sivasspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Rıdvan ağzı hariç başka yerleriyle gülüp reklama girmiyor muyuz diye soruyor. :asd:

ankara fenere cakarmi la ?

asıl onurlu mücadele veren o yoklukta oynayan ankaragüçlü futbolcular. şerefsizce hala zirve hesabı yapan onursuz şikeci köpekleri yenmeleri sürpriz olmaz.yukarıdaki görüyo herşeyi.

Adamların bi kere kulüp yönetmeyi bilen,boş konuşmayan, herkesin saygı duyduğu bir başkanları var.

Türkiye Ligi'ni bilen,oyuncuların karşısında önünü iliklediği,takımı motive etmeyi çok iyi beceren en kariyerli Türk hocaları var.

Maç seçmeden çatır çatır top oynayan,tekmeye kafa sokan kaliteli yabancı oyuncuları var.

Hepsini geçtim adamların forvetleri var forvetleri !!!

Daha ne olsun?

forza bjkde yazmışlar:asd:

Bjk forumuna bakmıştım zaten Bjk taraftarı Fb taraftarından farklı hakkını verelim. Fb taraftarına göre bizim her maçımız şaibeli

Emre Çolak hariç bu maçta sonradan girenler dahil her futbolcu skora katkı yaptı.Her zaman söylerim şampiyonluk iyi bir kaleciyle kazanılır.Muslera winner bir kaleci...Elmander'in hakkını da teslim edelim.Takımına harika katkı yapıyor.Bir parantez de Riera ve çıkana kadar Hakan Balta'ya onlar da bugün kendilerini aştılar.Eboue ve Semih biraz vasattı sadece,Melo ve Selçuk çok iyiydiler ve takımı iyi yönettiler.Neco için söylenecek çok şey yok yine söylüyorum Burak dahil şuan Türkiye'nin topa en iyi vuran golcüsü.

O da var tabi de Play Off olmasaydı, Kadıköyde şampiyonlugumuzu ilan etseydik çok fena olurdu :)

Play Off'ta da ilan edebiliriz belki ama Kadıköy'deki maçı sırf bu yüzden ilk haftaya verirler. : )

O da var tabi de Play Off olmasaydı, Kadıköyde şampiyonlugumuzu ilan etseydik çok fena olurdu :)

Bosveeeeer. Bir sezonda fb'ye en cok koyan takim olarak tarihe gececegiz bu sekilde. Herseyin olumlu yönüne bakmak lazim ;)

Aysalın Aziz yıldırım için "bir adam çıkıp" cümlesini kurmasını çok yadırgamış rıdvancık

Azizin 107 yıllık kulübe laf atmasına sesini çıkaramayan rıdvan,ünal aysan bir adam diyerek o herife kibarlık etmiştir,o herif ve sen bugünkü rıza gibi 2 haysiyet bir şerefsiniz !

Wallcrawler1907 - 05.03.2012 21:51

Kimse bana bu maç temiz demesin. İzleyin izleyin de adaletin kayboluşunu milyonlarca kul hakkının nasıl yendiğini görün. Bir de kalkıp beyaz kapakla dergi basmıyorlar mı bunlar anlam veremiyorum. Bkz Pişkinlik

Mantığın yok olduğu an mantık terk :D dlaıshdjksahd :D

PUAN DURUMU: şikecilere 9, teşvikçilere 17'ŞER PUAN FARK!

418463_10150714442860269_218864095268_12068568_1725325713_n.jpg

Hıncımızı alıyoruz.

Şimdi onlar düşünsün !

Muslera’yı Bogaz köprüsünün altına koy, intihar edeni bile yakalar :) :)

Emmanuel Eboue ‏ @Eboue_27

#boooooooooom 4-0 #WeAreTopOfTheLeague #FenerWho

531553529.jpg

Bu macin önemi öyle büyüktü ki. Fnerbahcelilr dört gözle yenilmemizi bekliyordu. Cok umutluydular. Müthis bir galibiyet aldik. Sezonun basinda Eskisehir´e yenildiler evlerinde, sonra kimseye yenilmediler. Galatasaray yendi. Hemde bu hava ve saha sartlarinda. Hepsini tebrik ediyorum. Helal olsun valla. 4 yildir özlemle bekledigimiz Galatasaray.

Tek düsündügüm nokta sari kartlar. Haftaya kilit oyuncularin bazilarini dinlendirmeliyiz. Mesela Semih´in yerine Gökhan oynamali. Ujfalusi konusmadigi sürece kart yemiyor zaten :) Necati de kolay kolay yemez. Oynayabilir. Bisey olursa Baros var.

Semih haftaya kesinlikle dinlendirilmeli. Ujfalusi´yi de 1 hafta boyunca tembihlemeliyiz itiraz yasak diye.

Geri
Üst Alt