STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manisaspor | 20 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 1-0 Manisaspor | İlk Yarı | 20 Eylül

Arkadaşlar Emre benim forumda en yakın arkadaşım. Ama arkadaşlığı bir kenara bırakalım. Gerçekten iyi bir Galatasaraylıdır. Ama siz adama hiç sormadan, kuş damgası vurdunuz. Emre maçı radyodan dinliyordu galiba. Ve spiker çok heyecanlıydı yazmıştı. Goooool diye yazması spiker böyle bağırdı demek istemesinden olamaz mıydı ? Ama maalesef yıkılana balta vurmayı seven bir toplumuz!

Fenerbahçe bildiğin köy takımı olmuş.İyi iyi kontraatak futbolu devam :D Evinde oynadığın topa bak.Karabük müsün sen?

Alex'i gören oldu mu? Alan boşaltmış güya :D

Ben gördüm; o anda ordaki alana öyle bir bakış attı ki; o alan bir anda boşaldı.:D:D

Şike cezasız kaldı ve belli ki cezasız kalacak. Bir Galatasaray taraftarının sesi çıkıyordu fakat lig başlayınca saha da bir şey olduğunu zanneden taraftarımız unuttu. Bu konuda sitemkarım çünkü belli ki adamlar nasılsa cezasız diyerekten maç bağlamaya devam edecek. En azından Federasyon başkanını istifaya zorlayacak şekilde taraftar ve klüpten baskı yapılabilirdi. Olmadı ve fener bu kadrosuyla bile ister hatır gönül şikesi diyin ister aleni şike diyin, yapmaya devam ediyor ve edecektir de. Maçın durmasına sebeb oldular 5 yerine 2 maç aldılar. O iki maçın 1'ide kılıfına uydurularak iç edildi ve sesimiz dahi çıkmadı. Eee atı alan Üsküdarı geçince, sahibine de kalan gübresini kullanmak düşer malesef :(

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | İlk Yarı | 20 Eylül

Uzatmaya gerek var mı ? Onun Galatasaray'lı olduğunu biliyoruz.
Nerden biliyorsun? Ev arkadaşın mı? Akraban mı? İnternette işi gücü olmayan ne dangalak herifler var haberin yok heralde. Galatasaray'lı taklidi yapmış bunca ay işte

selamun aleyküm gardaşlar

oynadıkları 3 maçı da toplasan doğru dürüst pozisyonları yok ama gene kazanıyorlar.yarın şak şakçılar çıkar gene övmeye.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | İlk Yarı | 20 Eylül

Nerden biliyorsun? Ev arkadaşın mı? Akraban mı? İnternette işi gücü olmayan ne dangalak herifler var haberin yok heralde. Galatasaray'lı taklidi yapmış bunca ay işte

Sen de hemen çözdün olayı bea :D Demek ki senin ev arkadaşın falanmış :D

biz 5 maç oynarken seyircisiz niye kimse seyircisiz çok kötü demiyordu bu lig tv spikerleri adama ceza aldırır.

Arkadaşlar Emre benim forumda en yakın arkadaşım. Ama arkadaşlığı bir kenara bırakalım. Gerçekten iyi bir Galatasaraylıdır. Ama siz adama hiç sormadan, kuş damgası vurdunuz. Emre maçı radyodan dinliyordu galiba. Ve spiker çok heyecanlıydı yazmıştı. Goooool diye yazması spiker böyle bağırdı demek istemesinden olamaz mıydı ? Ama maalesef yıkılana balta vurmayı seven bir toplumuz!
Hayır hayır bence Dia'yı Kahe sandı :(

fenerasyon fb icin play-off lari getirdi, seyircisiz mac cezasini kaldirdi, sirada küme düsmeyi kaldirmak var ki, rahatca sike yapip sampiyon olsunlar. bakalim daha neler neler görecegiz...

iyi aksamlar

Seyircisiz Macin olmamasi guzel

Yalniz bundan dahada bir iyilestirme yapila bilir mesala

Olay cikran kisiyi hapise atarak bu is cozulur bundan sonra

mesala ben olay cikarmamisam ve kombinem varsa bir hayvan yuzunden benim sucum ne

Simpson napıosun lan. Bomboş adam sağda.

simpsonda mac satmış galiba..

Bu cevap olur umarım.Herkese kuş demek çok saçma.

kadın ve çocukların stada girmeleri yasaklanmalı

bu nasıl bir sestir

Yahu boştaki adama neden vermiyorsun?

Geri
Üst Alt