STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manisaspor | 20 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manisaspor | 20 Eylül | Maç Sonucu

bu yigit gokoglani cok begeniyorum kim ne derse desin

lan bu angutlarla amma dalga geçiyoruz.adamlar sırf bunun için yaratılmış.:asd: hepte bunlaarı buluyor.

2-2 yanlış anons,şampiyon zannedip sevinmeler, şampiyon olup ŞL ye gidememe ve maçta berabere kalıp olsun genede yendik demek güldürüyor insanı

Volkan :

"Hiç bir büyüklükle karşı konulamaz bir cevaptır"Kadınların tribünü doldurması üzerine (bunun anlamını çözemedim),

"Anamız ağlayarak gol atıyoruz"golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi üzerine,

"Geçen hafta da penaltımız verilmedi" hakemlere ithafen.Volkan bunları da dedi...

Volkan efendi mağduru oynuyor ama geçen yılki tiyatronun senaristi değişti farkında değil!

Tolunay da istifa etmiş. Fener maçından belliydi, delikanlı adam gelsin bizim teknik ekibe, Hasan, Tugay, Ümit, Fatih Hoca, Tolunay, Taffarel. Birde Abdullah Avcı olsaydı :)

fenerli angutlar bile ligtv'den daha düzgün çizgi çekiyordu :D

302460_276942325667269_234505656577603_1051514_1784669938_n.jpg

Yiğit incedemir çok iyi la.Alınacaksa Yiğit incedemir alınsın aga

puhahahah yerlerdeyim ya yendik diyo yaaaaaaaaaa:D:D:D

Alıntı:

- yahu şu kadınlara bak! ofsayt olmuş, hala gol sanıyorlar.

+ abi bunların erkekleri şampiyon olduklarını sandı, kadınlar gol sanmış çok mu.

:D:D

Her kese iyi geceler.

Volkan :

"Hiç bir büyüklükle karşı konulamaz bir cevaptır"Kadınların tribünü doldurması üzerine (bunun anlamını çözemedim),

"Anamız ağlayarak gol atıyoruz"golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi üzerine,

"Geçen hafta da penaltımız verilmedi" hakemlere ithafen.

Volkan efendi mağduru oynuyor ama geçen yılki tiyatronun senaristi değişti farkında değil!

bu ne lan :D:D:D

Rıdvan "Bir Fener var, herkes dolduramaz stadı" diyor. Çıkışı düzeltmedikleri sürece haklı. Gitmiyorum anasını satayım.

lan bu angutlarla amma dalga geçiyoruz.adamlar sırf bunun için yaratılmış.:asd: hepte bunlaarı buluyor.

2-2 yanlış anons,şampiyon zannedip sevinmeler, şampiyon olup ŞL ye gidememe ve maçta berabere kalıp olsun genede yendik demek güldürüyor insanı

Kupa kazandıktan 15 dk sonra göle düşürmek de var :D

ibrahimseten ibrahim seten

Selcuk Sahin'in sakatligi MR'dan sonra belli olacak ama Mustafa Denizli, TV'den MR'i cekti: "Sakatlanis sekline gore Selcuk 1 ay oynamaz.."

Bu da pert

Rıdvan "Bir Fener var, herkes dolduramaz stadı" diyor. Çıkışı düzeltmedikleri sürece haklı. Gitmiyorum anasını satayım.

O çıkışı azcık düzeltip bilet fiyatlarında indirim de olsa fulle oynarız.Bence kesinlikle oynarız.45bin buluruz

Geri
Üst Alt