Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.070
- 1.137
- 2.223
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manisaspor | 20 Eylül | Maç Sonucu
utanmaz volkan agliyor
utanmaz volkan agliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi bir kanalda 92'de Manisalı oyuncunun karşı karşıya kaldığı (hatta golü atıp sarı kart gördüğü) ofsayt çalınan pozisyonun tekrarı gösterildi mi?
Arkadaşlar Rıdvanın yorum tarzına dikkat ettiniz mi?
Galatasaray yenilirse eğer Galatasarayın aleyhine kararda olsa hep Galatasaray iyi oynamadı hak etmedi üstünde duruyor.
Eğer Fener maç kaybederse sadece Fener aleyhine olan kararlar üzerinde duruyor.
Cana ya her maç Galatasarayın oyuncusu değil diyen Bilica Caner Bekir Christian için hiç bir şey demiyor.
Fenerliler de düdükten sonra topa vurdular onlara kart vermedi.
Galatasaray yenilirse eğer Galatasarayın aleyhine kararda olsa hep Galatasaray iyi oynamadı hak etmedi üstünde duruyor.
Cana ya her maç Galatasarayın oyuncusu değil diyen Bilica Caner Bekir Christian için hiç bir şey demiyor.
Cemaatin oyunu olabilir.
Rıdvan hep öyleydi zaten. Bunu bilip, ona göre izliyorum şahsen. Fakat bir de onu tarafsız zannedenler var, onları anlamıyorum. Adam kendisi bile söylüyor taraflıyım diye.
![]()
sağdaki bozuyor ama olsun![]()
Rıdvan "Bir Fener var, herkes dolduramaz stadı" diyor. Çıkışı düzeltmedikleri sürece haklı. Gitmiyorum anasını satayım.