STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Şampiyon olacaksak böyle takımlara puan kaybetmemeliyiz ...

Geriden takimi hucuma cikaracak bir oyuncu yok. Tempo, rakibi kendi sahasinda kistirdiginda olan birsey. Biz onu birak rakip sahada top tutamiyoruz.

şu çalım atma sevdasını bırakıp kısa pas tempolu oyun oynamamız lazım. bizim takımda şu anda şu adam herkesi sıraya dizer dedigimiz 1 adam bile yok. ama iyi pas yapabilecek

oyuncular var. zamanla herşey daha iyi olacak. mesela baros a topu alıp deli gibi koşmanın fayda getirmeyeceğini fatih hoca anlatmalı.

Kazanırsak uzun zaman sonra deplasman galibiyeti görücez :)

aklımda garip bir soru var çözemedim gitti ....

şu temposuz oyunumuz acaba oyuncuların kendi mevkilerinde oynamadıklarından mı? yoksa oyuncuların hücumda sabit kalmalarından mı?

hocanın işi zor be. şimdi bordumda olmak vardı :)

Bence takımdaki oyuncular yerini Terim'de sistemini bulamadı, takımın oyuncu yapısından dolayı Terim asıl istediği sistem tutmadı, çünkü kreatif oyuncu eksikliği göze batıyor şuanda bunu takımda yapabilecek tek oyuncuda Engin onunda ne kadar hazır olduğunu bilmiyoruz, oynadığımız sistemde sıfıra inmek çok önemli ama solbek Hakan bunu yapabilecek oyuncu değil, sağ kanatta bunu yapabilecek bir çok bek var ama ordada Kazım sürekli çizgiye yapışık kaldığından alan açmıyor arkasındaki beke, kaldıki iki kanat oyuncusu sürekli hucum yonune göre forvet olarak ceza sahasına girmeli bunlar oturulması beklenirse bence yanlış yapılır, çünkü oyuncuların özellikleri uymuyor, 4-4-2 nin en kötü tarafı donmeyen kanatlardır ama ne kadar guzeldırkı bizim kanat oyuncularımız savunmaya katkı vericek oyuncular Riera bu konuda zaten yıllardır destek veren bir oyuncuydu özellikle Espanyol'da. Kısacası gole donuk bir 10 numaramız olmadıgından 4-3-3 bize gore degil, oyuncu yapımız 4-4-2'ye cuk dıye oturuyor, benim bildiğim Terim'de macera aramaz hele bu donemde, çünkü takım kazanma alıskanlıgını yıtırmıs durumda, her dakıka panık yasıyorlar sahada, hata yapmamaya dusunduklerı ıcınde yedıgımız gollerın hepsı breysel hatalardan geldi.

------------------Muslera------------------

Sabri-------Ujfa----------Zan--------Balta

Eboue------Melo---------Selçuk-----Riera

----------Elmander------Sercan-----------

Şuan için en doğru diziliş bu galiba.. Kazım'ın biraz kulağı çekilmeli.

kazımın şu takımda oynamadığı her diziliş doğru diziliştir....

Tek yol galibiyet !

Bugune kadar bende Sabri'nin takımda olması taraftarıydım geçtiğimiz sezonlar çünkü ofansif oyuncular, geri donmeyen oyunculardı ve gobekte cok top kaybı yapılıyordu ama bu sezon savunma hattımız bence cok ıyı yedıgımız goller bıreysel hatadan takım savunmasında sorun yok bence o yuzdende Eboue bek Engin acık olarak daha basarılı olucagını dusunuyorum tabii performanslarına gorede bu değişiklik gosterebilir. Şunuda soylemeden gecemeycem Baros kolay kolay silinecek oyuncu değil sadece çok yanlız kalıyor, 4-4-2 de bence Baros'ta kendını bulur ve bu takımın golcusu benım der.

Kazanirsak 3/4 maçlik seri yakayalabiliriz, çok guzel olur

Artık yavaş yavaş ritmimizi bulmamız gerekiyor.

Bugune kadar bende Sabri'nin takımda olması taraftarıydım geçtiğimiz sezonlar çünkü ofansif oyuncular, geri donmeyen oyunculardı ve gobekte cok top kaybı yapılıyordu ama bu sezon savunma hattımız bence cok ıyı yedıgımız goller bıreysel hatadan takım savunmasında sorun yok bence o yuzdende Eboue bek Engin acık olarak daha basarılı olucagını dusunuyorum tabii performanslarına gorede bu değişiklik gosterebilir. Şunuda soylemeden gecemeycem Baros kolay kolay silinecek oyuncu değil sadece çok yanlız kalıyor, 4-4-2 de bence Baros'ta kendını bulur ve bu takımın golcusu benım der.

Engin sol ayaklı değil mi? Kazım adam gibi formda olsa Eboue bek, önünde Kazım benim tercihim olur ama Baros gibi Kazım'ın da biraz kulübede oturması gerek. İlerde Sercan-Elmander iyidir iyi :)

Karayoluyla gitmek takımı yormaz umarım.

Engin sol ayaklı değil mi? Kazım adam gibi formda olsa Eboue bek, önünde Kazım benim tercihim olur ama Baros gibi Kazım'ın da biraz kulübede oturması gerek. İlerde Sercan-Elmander iyidir iyi :)

Engin Takımımızdaki en kreatif oyuncu bence adam eksiltebilen hareketli oyuncu her iki kanattada oynuyor, Kazım'ın problemi ise hareketliliğini kaybetmiş, biraz oturursa bencede Kazım daha önemli bir oyuncu ligimizin belkide en dayanıklı hucum oyuncusu ama cızgide cok kalıyor ve genıs alan bulamadımı hemen yana gerıye pas yapıyor, adam eksıltemeyen bır Kazım'ın takımda varlıgının sebebı kalmıyor, o yuzdende bencede dınlendırılmelı ama yerine gecıcek adam Engin olmalı.

geçen sezon son deplasman maçımızı kazanmıştık gençlerbirliği karşısında.

[video=youtube;o-X6I_Az9tM]https://www.youtube.com/watch?v=o-X6I_Az9tM[/video]

Culio reyizin Hagivari golüyle kazandığımız maç. Hani şu taraftarın "gitsin yıhaaa bi işe yaramıyor" dediği Culio. Bunu diyen taraftara soruyorum takımın 8. yabancısı kim :)

..

Sahanin zemini tarla mi hala Karabuk'de acaba?

Geri
Üst Alt