STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

bu arada selçuk neden böyle oynuyor ya anlamak güç , ulan muslera gibi kaleci bile 2 haftadır yakıyor takımı bizde de inanılmaz bir c...lik var ya

selçugu hiç begenmedim 3 maçtada, hiç bisey yapmiyor

Ben beğendim takımımızı ,hakem adilik yapmasa biz bu maçı çok rahat alırdık.Defans hattı üzerine daha fazla oynama yapacağımızı düşünmüyorum.Yavaş yavaş takım oturuyor.

zamaninda biz 10 kisiyle kimleri yenmedik, bir karabuku bile yenemiyorsak umidimi yitiririm:) ama biz kupa alalim, mac alalim, diye tutmuyoruz arkadaslar. biz bu takimin futbolculari icinde degil ARMASI icin tutuyoruz sabir sabir sabir :)..

Zamanında takım ruhu diye bişey vardı.

Eboue çok kötüydü Gökhan felaketti hakan aynı zaten ujfada onlara uydu gibi..Defansın rezilliğinden oyuncular çıkmaya korkar hale geldiler ama yine de 2 pas yapmayıp tüm topları Elmandere şişirmenin mantığını çözebilen varsa anlatsın

Abdul Kader Keita !

Devre arasında sol bek, ofansif orta saha ve forvet şart.

Ya beyler 1 puan iyi sonuc, neden okadar elestiriyosunuz 10 kisiyle 80dakika oynanmis mac, karsindaki kim olursa olsun, sonucta 10 kisi oynamak kolay is degildir.

Kaç faul ile bitirdik maçı birde Karabük kaç sarı kart gördü?

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

Renkdas ayni düsüncedeyim, okuduklarima inanamiyorum, herkes memnun, biz bumuyuz yoksa?

Renktaş bu iyimser taraftar yüzünden zaten takım 3 yıldır düzelmedi!Traftar tepkisini koyamıyor çok iyimserler.

Ulan daha yeni kurulmus,sahada 75 dakika 10 kisi oynamis takimdan harikalar bekliyorsunuz,bu nasil taraftar böyle,dün Fenerin kazandigini düsünen kadinlar kadar taraftar olamiyor bazilari.

Asıl sorun bence Selçuk.Ne olmuş bu adama böyle ya 3 maçtır hiçbir şey yaptığı yok

agalar bir seyi unutuyorsunuz: selcuk ts de oynarken 3'lü orta saha ile oynuyordu. colman-selcuk ve önlerinde jaja. bizde colman'in yerini melo aldi. ama adamlarin pas verecek kimsesi yok!

bence elmander ve baros acilen birlikte oynamali. elmander forvet arkasi gibi, baros/sercan forvet. cünkü elmander hücumsal anlamda top kullanmayi, top tutmayi ve pas vermeyi bilen tek oyuncumuz. diger bir alternatif de riera.

riera müthis bir pas verdi bugün elmander'e. ama ft gidip riera'yi cikardi ve kazim'i oyunda tuttu.

yok arkadas, ft'nin kaos futbolu ile yürümez bu is. devre arasi istifa etmeli ve sistemi olan bir td getirilmeli artik. lucescu'`nun gece gündüz kapisinda yatip getirsinler adami!

Ya beyler 1 puan iyi sonuc, neden okadar elestiriyosunuz 10 kisiyle 80dakika oynanmis mac, karsindaki kim olursa olsun, sonucta 10 kisi oynamak kolay is degildir.

Sen Galatasaray taraftari degilmisin, ne bu ya herkes memnun 1 puandan, 1 puan bu takimi sampiyon falan etmez!

ft ile yürümez bu is. acayip dezorganize olmus bir takimiz. takima tek ögrettigi, suursuzca topa sahip olan rakip oyuncularin üstüne kosmak. bu sekilde bos alanlar olusuyor kendi alanimizda ve rakip istedigi gibi volta atiyor!

takim 10 kisi kalinca ft gitti riera yi cikardi. zaten elinde sadece bir tane sol kanat oyuncun var, onu da oyundan cikariyorsun. sol kanat'i balta ya emanet edip felc etti!

ayrica balta, zan, sabri ve kazim ne kadar lesh oyuncular ya. asla bu takimda oynayamazlar. allah rizasi icin semih kaya, emre colak ve berkin arslan denensin artik!

daha 3 hafta olmuş.terimle olmaz lafa bak.şakamısınız siz ya.bu takım ne çektiyse istikrarsızlıktan çekti.terim ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmalı.hersene 3 antrenör getir 10 futbolcu yolla nereye kadar.

ft ile yürümez bu is. acayip dezorganize olmus bir takimiz. takima tek ögrettigi, suursuzca topa sahip olan rakip oyuncularin üstüne kosmak. bu sekilde bos alanlar olusuyor kendi alanimizda ve rakip istedigi gibi volta atiyor!

takim 10 kisi kalinca ft gitti riera yi cikardi. zaten elinde sadece bir tane sol kanat oyuncun var, onu da oyundan cikariyorsun. sol kanat'i balta ya emanet edip felc etti!

ayrica balta, zan, sabri ve kazim ne kadar lesh oyuncular ya. asla bu takimda oynayamazlar. allah rizasi icin semih kaya, emre colak ve berkin arslan denensin artik!

Kalan haftalar için kimi önerirsin Gökay?

Takım 10 kişi fena oynamadı bence.Hücumda yetersiz kalmamız normaldi,11 kişiyle bile yetersiz kalıyoruz.

Benim şampiyonluk için umudum bir hayli arttı bu maçtan sonra. Savunmamız gerçekten çok iyi, geçen seneyle kıyaslayınca mükemmel.

Ulan daha yeni kurulmus,sahada 75 dakika 10 kisi oynamis takimdan harikalar bekliyorsunuz,bu nasil taraftar böyle,dün Fenerin kazandigini düsünen kadinlar kadar taraftar olamiyor bazilari.

Konuşmayacağım diyorum ama Galatasaray'ın kadrosunun oturmasını daha kaç sene bekleyecek insanlar?

Elbetteki 10 kişiye karşı oynamak çok zor. Bu anlamda beraberliğe sevindi zaten herkes.

Ama şuda bir gerçek ki biz Galatasaray'ız. Karabük karşısında beraberliğe sevinen bir profil oluşturuldu son yıllarda takımımızda. Amaç bunu tekrar silip o eski özlenen günlere dönmek

Ama bu futbolcularla mı ? Onu ben de bilemiyorum. Sanırım 4 büyüklerde en alternatifsiz kadro bizimkisi.

Geri
Üst Alt