STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Forvette Sercan-Elmander ikilisiyle başlanmalı.Baros 2. yarı girmeli.Baros sonradan girdiği maçlarda daha yararlı oluyor.Zaten artık tam maç kaldıramıyor Baros.Onu yedekten oyuna sürersek daha çok yarar görürüz...

Dağılın King Akkaya geldi...:)

:)

Yalnız ben LIKE ler sayesinde ayakta duruyorum,LIKE yoksa Emre de yok
Z15.gif
:asd:

------------Muslera-------------

Sabrı-----Urfalı----Semih----Balta

---------Melo------Selcuk--------

Ebue-------------------------Riera

---------Sercan----Elmander------

Semih in yerine Servet olursa,Kadron cok güzel bence:animation:

Bünyamin yine el kol yapacak kalk diyecek bizimkilere surat yapıp her yere düştüklerinde.

Onlar da baya sert oynayacak bunu kullanıp haklı olarak.

Önce bozmaya uğraşacaklar net.

İşimiz zor.

------------Muslera-------------

Sabrı-----Urfalı----Semih----Balta

---------Melo------Selcuk--------

Ebue-------------------------Riera

---------Sercan----Elmander------

Semih in yerine Servet olursa,Kadron cok güzel bence:animation:

Sabri'nin artık klübeyi tatması gerekiyor, eboue'yi gerçek mevkisine yazıp sağ açığa engin,yekta gibi adamları deneyelim kral olur.

Sabri'nin artık klübeyi tatması gerekiyor, eboue'yi gerçek mevkisine yazıp sağ açığa engin,yekta gibi adamları deneyelim kral olur.

Aslında haklısın renkdas,Hem Eboue gercek mevkisine dönmüs olur.Ama ben yinede Sag acıga bir transfer daha yapılması taraftarıyım...

Gökhan Zan goldeki hatasına kadar iyi oynadı diyolar ama...

Sabri bile oynasın stoperde yeter çektiğimiz Zan'dan :o İyi oynasa bile güvenilmez, 10 iyi hareket yapar birinde golü yedirir. Aslında Ufuk'tan bu fizikle iyi stoper olurdu ha :asd:

Yalnız bu maca cift forvet cıkmazsak,Yine son dakikalarda sitres yasarız.

Aslında haklısın renkdas,Hem Eboue gercek mevkisine dönmüs olur.Ama ben yinede Sag acıga bir transfer daha yapılması taraftarıyım...

Volkan Şen'i kaptımasaydık iyiydi. Berkin'i çok met ediyorlar A2'den oynar belki sağ açıktı o da.

Fatih hoca umarım yarın Kazım-Baros'la başlamazsın da eski Terim takıntılarından vazgeçtiğini görürüz inanırız.

Zor maç. Artık arka arkaya 2-3 deplasman galibiyeti almanın zamanı geldi.

Yalnız bu maca cift forvet cıkmazsak,Yine son dakikalarda sitres yasarız.

Son dakikalara önde girip stress yaşarsak dua et sen :)

Tek forvet pozisyona giremiyoruz ki.

Lincoln zamanında her maç Baros kaleci ile karşı karşıya kalırdı. Ben ne zamandır bi oyuncumuzun kaleci ile karşı karşıya net bi pozisyona girdiğini hatırlamıyorum bile.

aliriz bu maci. 90% sercan-elmander oynayacaklar forvet de. riera sol taraf da oynar. sabri ve kazim da ins. yedek otururlar. defans da da semih oynar ise, tamam dir olay :D

Volkan Şen'i kaptımasaydık iyiydi. Berkin'i çok met ediyorlar A2'den oynar belki sağ açıktı o da.

Keske genclere sans versek dedigin gibi,Ama sanmıyorum gencleri cıkartacagımızı bu 1 senelik zaman dilimi icinde.Cünki Fatih Hoca ne dedi tersten baslıyoruz dedi,Yani önce basarı gelecek daha sonra güzel oyun,Genclerin altyapıya alınması,Yetenekli oyuncuların A takıma cıkarılması v.b.

Ahanda buldum, Servet yoksa sallayın Zanı falan, Ceyhun oynasın stoperde. Fiziği iyi, top tekniği oyun kurabilecek düzeyde, kesici özelliği de var, bundan iyisi Serdar Aziz işte. Yazıverelim Ceyhun'u.

Son dakikalara önde girip stress yaşarsak dua et sen :)

Tek forvet pozisyona giremiyoruz ki.

Lincoln zamanında her maç Baros kaleci ile karşı karşıya kalırdı. Ben ne zamandır bi oyuncumuzun kaleci ile karşı karşıya net bi pozisyona girdiğini hatırlamıyorum bile.

Oda sitresin degisik bir türü tabi:)Ama yenik durumda girmekten iyidir son dakikalara:)

Barosun gol pozisyonuna girememesinin yüzde yüz sebebi ileride yalnız kalması.Ya bu takıma adam gibi oyun kurucu alıp tek forvet oynuyacaksın ya da cift forvet oynuyacaksın.Baska kacarı yok bunun...

Keske genclere sans versek dedigin gibi,Ama sanmıyorum gencleri cıkartacagımızı bu 1 senelik zaman dilimi icinde.Cünki Fatih Hoca ne dedi tersten baslıyoruz dedi,Yani önce basarı gelecek daha sonra güzel oyun,Genclerin altyapıya alınması,Yetenekli oyuncuların A takıma cıkarılması v.b.

Aslında daha mantıklı bu, çünkü bu sene tecrübeli oyunculardan daha fazla yararlanarak CL'ye gideriz, CL zamanı 3 kulvar olacağından uzun maç maratonunda gençlere de şans verilir.

Aslında daha mantıklı bu, çünkü bu sene tecrübeli oyunculardan daha fazla yararlanarak CL'ye gideriz, CL zamanı 3 kulvar olacağından uzun maç maratonunda gençlere de şans verilir.

Bak o zaman dedigin gibi olabilir,Genclerin forma bulma sansı baya artar takımda:)Terim heralde scout calısmalarına baslar bu yazdan itibaren,Belkide baslamısta olabilir tabi....

Geri
Üst Alt