STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

----------Muslera----------

-Sabri--Ujfa--Servet-Balta--

-Eboue-Melo-Selçuk-Engin--

------Sercan-Elmander----

Bu kadroyla maça çıkıp topu ilerde tutmalıyız Engin ve Eboue ile süprizler beklemeliyiz.. Muhtemelen öne geçeriz bu kadroyla, 2. yarı da Engin ve Elmander'i çıkarıp Baros ve Riera'yı oyuna alırsın bu sefer daha da farka gider maç.. Benim düşüncem bu yönde.. Zor maç olacak ama orası kesin.. Umarım kazanırız.. Kötü oynasak da 3 puan alalım ne yapıp edip alalım 3 puanı bu deplasmandan.. Galibiyet serisine ihtiyacımız var..

Bu kadroyla maça çıkıp topu ilerde tutmalıyız Engin ve Eboue ile süprizler beklemeliyiz.. Muhtemelen öne geçeriz bu kadroyla, 2. yarı da Engin ve Elmander'i çıkarıp Baros ve Riera'yı oyuna alırsın bu sefer daha da farka gider maç.. Benim düşüncem bu yönde.. Zor maç olacak ama orası kesin.. Umarım kazanırız.. Kötü oynasak da 3 puan alalım ne yapıp edip alalım 3 puanı bu deplasmandan.. Galibiyet serisine ihtiyacımız var..

Bence bu kadroyla başlamaz çünkü Kazım a çok fazla güveniyor Fatih Hoca inş. Kazım bu güveni boşa çıkarmaz(hiç sanmıyorum ama :asd:)

Eboue sakat. Engin de topu ayağında uzun süre tutabilecek bi oyuncu değil. Mecburen Kazım'a kalacağız yine. :o

Kadromuz şöyle olur:

----------------------Muslera------------------------

Sabri----------Urfalı---------G.Zan-----------Balta

Kazım----------Melo---------Selçuk----------Riera

-----------------Sercan--Elmander-----------------

Eboue sakat. Engin de topu ayağında uzun süre tutabilecek bi oyuncu değil. Mecburen Kazım'a kalacağız yine. :o

Kadromuz şöyle olur:

Sabri----------Urfalı---------G.Zan-----------Balta

Kazım----------Melo---------Selçuk----------Riera

-----------------Sercan--Elmander-----------------

Servet de sakatmış kadroda yokmuş onun yerine mecburen Gökhan oynayacaktır.. Eboue'nin de oynamayacağına dair bir bilgi yok ortalıkta.. Zencidir bir şey olmaz :D Basında çokça söylendi sanırım bu sefer Kazım'ı kesin kesecek FT.. Engin'in ise Riera'dan çok işe yarayabileceğini düşünüyorum.. Riera'nın sonradan oyuna girmesi taraftarıyım yine de.. Bu arada eğer Eboue yoksa onun yerinde Yekta da çok rahat oynayabilir..

Ama dediğim gibi galibiyeti alışkanlık haline getirmemiz için bu maç çok ama çok önemli.. Ne olursa olsun o 3 puanı almalıyız.. Çok kritik bir maça çıkacağımızı düşünüyorum ve zor da alacağız gibi geliyor bana.. 2-1, 1-0 gibi bir skorla galibiyet bekliyorum..

----------------------Muslera--------------------

---Eboue-------------Ujfalusi-----------Balta----

------------Melo----------------Selcuk-----------

----------------------Engin----------------------

------Sercan-----------------------Riera---------

---------------Elmander----Baros---------------

3-2-3-2

melo ve selcuk defansa cok yardim ederse defansda sikinti yasamayiz.. zaten öyle de yapiyorlar.. bu durumda defansda top fazla cikmiyor arkada kaliyoruz... Melo ve selcuk'len cok iyi pas engin riera sercana verir onlarda elmander ve barosua verir.. bize kreativ isimler lazim engin gibi sabri öyle degil !

muslera-eboue-ujfa-gökhan-hakan-kazım-melo-selçuk-riera-sercan-elmander

bugünki fotolardan bu anlaşılıyor umarım rahat kazanırız karabük şuan samsundan falan daha kötü bi takım ama futbol bu

muslera-eboue-ujfa-gökhan-hakan-kazım-melo-selçuk-riera-sercan-elmander

bugünki fotolardan bu anlaşılıyor umarım rahat kazanırız karabük şuan samsundan falan daha kötü bi takım ama futbol bu

sabri yok mu?

-----------Muslera---------

Sabri--Ujfa--Gökhan--Hakan

Eboue--Melo--Selçuk--Riera

------Sercan--Elmander----

0-2 Aliriz.

Kazim'la Baytar'la ugrasacaginiza saglam bir sag kanat oynatin.

Eboue----------Ujfa---------Ceyhun-----------Balta

Yekta--------Melo-----------Selçuk------------Riera

--------------Sercan------Elmander-----------------

Eboue ve Servet oynamazsa kadro bu şekilde olmalı bence. Engin de düşünülebilir Yekta ile beraber. Veya defansın önünde melo oynar, az sağında Yekta, az solunda Selçuk, onların önünde Riera, onun önünde Elmander Sercan olabilir. Baklava gibi, Riera tam bir kanat oyuncusu olmasıyla beraber oyunu geniş alanda iyi görebilen bir oyuncu, devre arasına kadar ofansif ortasaha tarzında idare edebilecek bir isim. Kaleyi karşısına alınca çok güzel vurabilen de bir oyuncu.

Eboue-----------Ujfa---------Ceyhun-----------Balta

-----------------------Melo--------------------------

-------Yekta--------------------------Selçuk------------

------------------------Riera-------------------------

--------------Sercan----------Elmander------------

Yani Böyle de olabilir, kesin olur demiyorum tabi ki ama denemeye değer bir sistem.

ayhan sabri bütün sene tribünde otursa ne güzel olurdu:melek:

Four four two.

bise diyim mi aslinda bize 3 iyi transfer daha lazimdi. bu 3 iyi transfere eklemedigim 1 de sag kanata kreatif kanat topcusu eklenirse 4 diyebiliriz. digerleri stoper(fizikli degil yobo yada danny gibi ama daha zekisi), ofansif orta saha(oos, 10 numero,o-k), forvet tabiki.

Kesinlikle 4-4-2 oynamalıyız. Çok hızlı hücuma çıkan açıkların olmadığı sürece bu oynadığımız sistem bi işe yaramaz. Keita gibi adam olsa en azından üzerine oynarsın ne kazım ne riera seri oyuncular değil bu nedenle en etkili oyunumuzu 4-4-2 ile oynarız...

edit

Engin oynasın, bir zahmet Engin oynasın.

kazım yerine engin...

Arkadaşlar maç yayını yapan bir radyo varmı? Yarın tam maç saatinde yolda olacağım için soruyorum.

engin reyiz oynasın

Geri
Üst Alt