STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Kazim yine 90 dakika oynarsa cildiririm.

lan kim sabro sağ açığa geçsin dedi ?

sabri bekte , eboue önde oynamalı ; kazım da 2 forvetten biri olmalı .

ben senelerdir su sabriyi kesecek 1 delikanlı arıyorum ama yok :D ne sabriymis arkadas ben anlamıyorum bu teknk adamları nedir bu sabri takıntısı 1 tane sagbek almak lazım su almanyadan gurbetci en azından oradaki adamlar ne yaptıgını bilir ortalama oynasada sabriden daha ii olacagı kesin en azından oyun bilgisi olur :)

Yahu maçı izleyemiycem bari uçağa binene kadar kadro belli olsa da kafamda oynatsam maçı :asd:

Maça yetişmek için işten alınan bahane izinler V.1234234:

- Kardeşimi okuldan almam gerekiyor :)

Bu sevda bitmezzzz !

Yağmurlu hava var. İkide bir elektrik kesiliyor. Umarım önümüzdeki 3-3.5 saat boyunca elektrik kesilmez. Kaçırmayalım maçı ya :o

ben senelerdir su sabriyi kesecek 1 delikanlı arıyorum ama yok :D ne sabriymis arkadas ben anlamıyorum bu teknk adamları nedir bu sabri takıntısı 1 tane sagbek almak lazım su almanyadan gurbetci en azından oradaki adamlar ne yaptıgını bilir ortalama oynasada sabriden daha ii olacagı kesin en azından oyun bilgisi olur :)

Tek avantajı altyapı patentli olması.Yoksa vasatın önde gideni,neymiş koşuyormuş eee ulan veliefendide atlarda koşuyor.

Yağmurlu hava var. İkide bir elektrik kesiliyor. Umarım önümüzdeki 3-3.5 saat boyunca elektrik kesilmez. Kaçırmayalım maçı ya :o

Hala elektrikler kesiliyor mu ya Türkiye´de :) 2011 yilindayiz yahu :) Allah sabir versin ne diyeyim?

futboldan anlıyormusun emre bence hiç mantıklı yorumda bulunmamışsın, sercan dünkü cocuk değil anadoluda şampiyonluğu kazanan bir takımın direk oyuncusu hızı,driplingi ve gol pozisyonuna sokma ve girme şansı çok yüksek mücadeleci tek eksiği son vuruşları, şu anki kadroda sercan gibi bir adama amenna demelisin.

senin su yaptigin yorum. sercani ovebilmek icin beni bitirmek gibi. simdi benim futboldan anlamadigimi soyleyebilir yada dusunebilirsinde. gayet dogal. ama benim sercanin hazir olmadigini suan icin direkt 11 oynamamasi gerektigini aksi halde taraftar icin husran olabilecegini ve burda sercan icin yapilan olumlu yorumlarin tersine bir anda donebilecegini dusunmemin futboldan anlamamam ile ilgisini anlayamadim. ben burda farkli dusunebilirim. haksiz da cikabilirim. ama bazi futbolcular vardir 1 mac oyle bir hareket yapar ki takimin cehresini degistirir. belki diger macta 11 cikarsa daha iyisini de yapabilir ama hocalar bu riske girmez. cunku tam tersi olup macta kaybettirebilir. cunku o adam hazir degildir. ama iyi futbolcudur. zaman gerektirir. bir sure belki sonradan girmesi. yani ne bileyim ben bunlari dusundum. elestirinin agir oldugunu dusunuyorum. sercani da yerin dibine soktugum falan yok. algida problem var. bursa da sampiyon takimda oynamis falan ne alakasi var simdi. inanilmaz.

-----------muslera---------

eboue-ujfalusi-gökhan-hakan

kazım---melo--selçuk---riera

------elmander-sercan------

bence en ideal 11

Hala elektrikler kesiliyor mu ya Türkiye´de :) 2011 yilindayiz yahu :) Allah sabir versin ne diyeyim?

Sağolasın abi. Manisa'nın salihli ilçesinde oturuyorum. Manisa ile aramızda 70 km falan var. Çok yağmur yağdığında kesiliyor.

Neyse totem yaptım umarım kesilmez :o

sen dünyanın neresindensin renktaş Türkiye de elektirklerin kesilidiğini sağır sultan mustafa sarpa bile duyurdu:asd::asd:

Tek avantajı altyapı patentli olması.Yoksa vasatın önde gideni,neymiş koşuyormuş eee ulan veliefendide atlarda koşuyor.

haha :D aynen ole renktaş walla madem kosan adam arıonuz atlet alsınlar o zaman hem sabriden daha hızlı kosar kosar durur :D

Allahım ne olur kazanalım şu maçı .Bu maçı kazanırsak yükselişe geçeriz.

Kadro süper bence

1 saat kaldı.

maça kaldı 1 saat 13 dk

İlk 11 belli olmadı mı daha :D

alıcagız kesinlikle takımımıza güvenimiz son gökhan zan saçmalamasın yeter

ilk 11 ne zaman belli olur?