STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Muslera , Eboue , Gökhan Zan ,Ujfalusi ,Hakan Balta , Melo , Selçuk , Kazım , Riera , Sercan , Elmander

ilk 11 imiz...

İdeal kadro ve dizilişimizle çıkacağız maça insallah herşey istediğimiz gibi olur.

Sabriden kurtulduk. En ideal kadro bence. Kazim olmazsa Engin girer. Benim icin tam ideal olur o zaman :) Güzel kadro

Muslera - Eboue, Gökhan Z., Ujfalusi, Hakan B.- Melo, Selçuk, Kazım, Riera - Sercan, Elmander.

Kaptan; Ujfalusi

GSTV

Ben Baros-Elmander ikilisinin de denenmesinden yanayım. Bu şekilde Baros'un etkinliği daha iyi görülebilir çünkü Baros hep tek forvet oynadı ve kanatlardan,özellikle Kazım'dan destek görmeyince yalnız kaldı,yıprandı. Tabii bunun için 1 yabancının kulübeye çekilme durumu olur.

tabi gokhan yerine servet degisikligi olabilir ilerde servet iilessinde :)

Aha Sabri yok?

Kadro 10 numara olmuş...

vesselam eleştirimin dozajı sivri ise dilim kesile kusura bakma renkdaş, sadece aynı görüşte olmadığımızı belirtmek istemiştim lakin senin form olayını hala kabul etmemekteyim, kazım ın takımın çehresini değiştireceğine inanmak Mustafa Sarp ın ineasta dan daha iyi pas atabileceğine inanmak gibi, kazım ruhsuz, istikararsız kendiyle mutsuz bir adam kendine yararı olmayanın bize faydası olmaz, mental açıdan bitik bir adam 1 maç mücadelesi varsa 3 maç yatarı var, eğer ok iyi adam olsaydı ingilizler zaten bırakmazdı bunu.

benim kafamda ki Galatasarayda düşündüğüm adamlar çok başka oynayan adamlar çok başka,size sadece şu kadarını söylemeliyim playof sistemini getiren federasyona küfretceğinize dua edin bu takımın kendine hayrı yok.

est. farkli bir dusunceye izin vermek lazim. futbolu bilmemek ile yargilamak kissadan hisse en iyisini ben bilirim tavrina giriyor. zira herkesin bir futbol bilgisi var az ya da cok. iyi ya da kotu. vs. ama kazim icin yaptigin yorumlarin bir kismina bende katiliyorum. ama o kazim icin yaptigin elestirilerin cogunu da gecen sene bursa taraftari sercan icin yapiyodu biliyo dimi (:. galatasaray icin dusundugu futbolcular herkesin oyledir muhakkak. ama suan icin elde bunlar var. cogu da uzun seneler olacak. playoff sistemini getiren tff ye ben her sekilde kufrederim arkadas o baska. ama son yaptigin yorum en azindan bu sene icin bize yarari olduguda cok acik. sana katiliyorum.

Çok güzel bir kadro.

sabrisiz 1 kadro aman allahım :D:D

Kadroyu görünce heycanım dahada katlandı.Dilerim güzel futbol oynarız 3 puanı kaparız.

Sabri ve Baros'un dinlendirilmesi güzel,4-4-2'ye dönmek güzel,kaptanın Ujfaulsi olması güzel.Güzel oğlu güzel,inşallah sonu da güzel olur.

Baros dinlediriliyor diye bir şey yok.:)

442nin sağ açığında kazımı kullanırsak takım savunması adına sıkıntı yaşarız

sağ kanadı sabri-eboue ikilisine teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum

Sabri 11'de yok dimi ben mi yanlış gördüm yoksa ?

Ujfalusi nin kaptan olması ayrı bir güzellik oldu :) Ne olur kazanalım şu maçı yav :D

Ben Baros-Elmander ikilisinin de denenmesinden yanayım. Bu şekilde Baros'un etkinliği daha iyi görülebilir çünkü Baros hep tek forvet oynadı ve kanatlardan,özellikle Kazım'dan destek görmeyince yalnız kaldı,yıprandı. Tabii bunun için 1 yabancının kulübeye çekilme durumu olur.
katılıyorum ancak bu seferde yabancı kontenjanı sorunu cıkıyor.eboue,muslera,ujfalusi,melo,riera,elmander zaten 6 oyuncu oluyor. ve suan da bu altı oyuncudan hicbirini kenarda bekletmemeliyiz.

kadro bu şekıldeyse super ve bu kadroda ısrar etmemız lazım

Kadro genel hattıyla çok güzel ama ben olsam 2 değişiklik yapardım

Kazım- sercan

sercanın bölgesine baros

servette dönünce Gökhan ın yerine monte ederdim

not- Gökhan Zan ı da Nasa ın uzaya fırlattığı asranot takımına bonservisiyle birlikte verilmesi sağlayan başkan ne büyük başkandır ne mutlu ona..

Muhteşem kadro olmuş. Bu sezon çıkabileceğimiz en iyi kadro sanırım, Servet iyileşince ne derece katkısı olur bilemem.

Geri
Üst Alt