STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor – Galatasaray | 21 Eylül | 18.45

Kazım korkutuyor beni sadece.

harika harika harikaaa

Mac Basliyor simdi basladi.

Daha güzel olabilirdi Arda gitmese...!!!

barış ve sarp gidince yeni günah keçisi olarak sabri seçilmiş anlaşılan...

Ujfi icin cok sevindim :D

Muhteşem kadro olmuş. Bu sezon çıkabileceğimiz en iyi kadro sanırım, Servet iyileşince ne derece katkısı olur bilemem.
cok kişi sevmeyebilir serveti ancak bir gercek vardır ki sevsek de sevmesek de servet milli takımımızın degişmez hatta abartmadan söylemek gerekirse kim gelirse gelsin milli takıma ilk önce serveti savunmaya yazıyor diger isimleri sonra belirliyor.onun için taraftar olarak servete güvenmek zorundayız.hele ki gökhanın oldugu bir savunmada :lol:

Ujfalusi kaptan mı ? Ben olsam Selçuk'a verirdim kaptanlığı.

acikcasi kadro beni sasirtti. hocanin bu kadar cesur davranacagini dusunmemistim. umarim guzel olur. kadro iyi. kazim mecburen olmaliydi bence. daha oncede dedim hoca kazimin sezon boyunca maclara ayni performansla cikamadigni tabiki biliyor. isliklandigi icin tamamen kesmemek istememiste olabilir. cunku kazimi tamamende kaybedebilir.

ujfalusinin kaptan cikmasi ilginc. umarim sorun cikmaz yerlilerden (: basta terimin olmasini bu dusuncelerimi yok ediyo ama bakalim goreceyik.

Ujfalusi kaptan mı ? Ben olsam Selçuk'a verirdim kaptanlığı.

Hocam bence kaptanlık yapabilecek en uygun kişi Ujfalusi .Selçuk yerli ama Ujfalusi tecrübesi ve liderlik vasıfları ile herkesten önde.

Her ne kadar Kazım oynasa da kadroyu sevdim. Ofansif bi kadro. Fatih hoca Sabri'yi keserek eski takıntılarından kurtulduğunu gösterdi. Bu da mutluluk verici.

Karabük'te Cernat yok gibi.

acikcasi kadro beni sasirtti. hocanin bu kadar cesur davranacagini dusunmemistim. umarim guzel olur. kadro iyi. kazim mecburen olmaliydi bence. daha oncede dedim hoca kazimin sezon boyunca maclara ayni performansla cikamadigni tabiki biliyor. isliklandigi icin tamamen kesmemek istememiste olabilir. cunku kazimi tamamende kaybedebilir.

ujfalusinin kaptan cikmasi ilginc. umarim sorun cikmaz yerlilerden (: basta terimin olmasini bu dusuncelerimi yok ediyo ama bakalim goreceyik.

bence servet gelince kaptan servet olur sabri-akman-servet-urfa gibi bisi olmus olabilir kaptanlıkda

Eğer saçma sapan hata yapmazsak savunmada, ilk büyük farkımızı yapabiliriz.

Hocam bence kaptanlık yapabilecek en uygun kişi Ujfalusi .Selçuk yerli ama Ujfalusi tecrübesi ve liderlik vasıfları ile herkesten önde.

Haklı olabilirsin abi ama ben yerli oyuncuların kaptanlıkta öncelikli olması taraftarıyım.Ujfalusi takıma daha uzun süre hizmet etseydi anlayışla karşılayabilirdim.

Tafi 2 kelime türkce ögrenmis :)

Geri
Üst Alt