- 28 Ekim 2009
- 7.298
- 3
- 1.173
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 0–0 Galatasaray | 21 Eylül | Devre Arası
Kazım-Yekta/Sabri değişikliği istiyorum...
Kazım-Yekta/Sabri değişikliği istiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı doğruymuş direkt adama vurmuş topla alakası yok ah be Muslera
Saint Ettien kombinen mi var hayırdır izliyor musun maçları? Geçen yıl Monaco'da çok iyiydi adam.
Abi hakan iyi falan değil yapmayın ya. Topa gidecek hali yok 3-5 isabetli pas attı diye yapmayın. 1 basit çalım yer gol yeriz sövmeye başlarsınız yine
Olur boyle kazalar. Mac sonuna kadar destek. Elestiri mac sonrasi yapilir.
Abi hakan iyi falan değil yapmayın ya. Topa gidecek hali yok 3-5 isabetli pas attı diye yapmayın. 1 basit çalım yer gol yeriz sövmeye başlarsınız yine
İstatistiklere bakıyorum Karabük'ün pas yüzdesi bizden fazla, topla oynama oranı bizden fazla, kanatları bizden daha iyi kullanıyorlar, kaleye daha yakınlar vb. Tamam 10 kişiyiz ama bizim adımız Galatasaray ya. Ne kadar çarpık, düzensiz bir transfer dönemi geçirdik biz böyle. Takımı kaleye götürebilecek bir tane bile adamımız olmaz mı? İleride Elmander tek başına çırpınıyo stoperlerin arasında ama yardıma gelen bir kişi bile yok.
Şuan bana sorsalar deseler ki bu maçı şimdi bitiriyoruz ve berabere kalacaksınız kabul mü diye vallahi kabul ederim. İşimiz çok zor ikinci yarıda. Karabük'ün alacağı beraberlik bile bence başarısızlıktır. Bizim şu halde alacağımız beraberlik ise başarı.. Galibiyet mucize gibi zaten! FT'nin işi çok zor Allah yardımcısı olsun..
DOKUNMAMIŞ BİLE LAN :s MUSLERA YERE YATTI DİYE KIRMIZI GÖSTERDİ KENDİNİ SUÇLULUK PSİKOLOJİSİNDEN YERE ATTIĞINI SANDI. KOŞARKEN ELİNİ CEBİNE GÖTÜRMÜYORDU BÜNYAMİN BAKTI MUSLERA YERDE TAKLİT YAPIYOR (SANDI) DÜŞÜNÜNCE ÇIKARDI KIRMIZIYI. O POZİSYONDA MUSLERA YERE DÜŞMESEYDİ KIRMIZI ÇIKMAZDI TEKRAR İZLEYİN POZİSYONU ANLARSINIZ.
[video=youtube;Ngd6ljfj2bE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ngd6ljfj2bE[/video]
Rıdvan şerefsizi yine yanlı konuşuyor. Hakem %100 haklı diyor. Ulan düzenbaz orada bariz gol şansı falan yoktu. Defans topu çıkarırdı. Muslera darbeden falan kırmızı görmedi. Az doğru konuş.