STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | İkinci Yarı

helal olsun takima tekrar soluyorum gecen yilki takim olsaydi 3-0 maglup olmustuk 10 kisye ragmen deplasmanda oldumuz halde 1 paun aldik en son 10 kisi ile hangi macten puan aldik?

Geçen sene ki takımın adı Galatasaray'dı sadece. Galatasaray'san eğer büyük takımsan 10 kişi de galip gelebileceksin. Rakip takım Karabük.

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

11 kişiyken bile karabük gibi pas yapmasını beceremediğimiz de bir gerçek..Ama bu maç fatih hocaya yeni bişeyler öğretmiş olabilir.Selçuk mücadele etti ama konsiyon olarak rezilleri oynadı çok etkisizdi.

Bazı 1 puanlar 3 puandan değerlidir.

ayrıca hangi maçta geririye düşüp beraberliği sağladık yada yendik? 10 kişi kalmasaydık bu maçı alırdık. Fakat yinede 10 kişi de olsak mahkum oynamamalıydık..

bence hic mahkum oyunamadik sadece karaburkun ati golden sonra 5-10 dk ben 90 dk basa bas oyunadik 10 kisye ragmen

Normalde üzülürdüm ama 10 kişiyle gerideyken gol atmamız iyi oldu, özlemişim skoru değiştirmemizi

10 kisi kalmasaydik farkli kazanabilirdik iyi baslamistik maça, tam da 4-4-2 oynayacakken yine bi aksilik oldu oynayamadik, saglik olsun

Sogudum takimdan vallahi.

Golden önce 5-6 dakika boyunca kimildayan adam yoktu, donuk donuk izlediler Real Karabük'ün ne yaptigini.

Rezalet resmen, son dakikalarda Ufuk aut atisini yavas kullaniyor ve Real Karabük taraftarlari islikliyor.

Atak yapmaya eriniyor resmen takim.

Bu maçta takımı kimse beğenmedi ama 80 dakika 10 kişi oynadık ayrıca 3 gün önce samsun maçının yorgunluğuda var o yüzden kimsede eleştirmesin Galatasarayı. Bu maçı saymıyoruz. Yok gibi görüp geçiyoruz. Geçen seneki takım 10 kişi kalsa 3 4 tane yerdi.Tek eleştirilecek şey takımın azmi ve fiziği deplasman maçlarında yeterli olmuyor. Melo ve Selçuk 2.yarı yorulunca preste yapamadık o yüzden normaldir. Ama Takım iyi yolda...

şans bizde ki aykutun sakat olduğu hafta muslera kırmızı görüyor , bu ufuk denen kalası kaleci diye kadroda tutuyoruz helal

Eskisehir macinda sizce kalede kim olmali? Aykutmu? Ufukmu?

Selçuk fiziksel olarak bitik durumda

ya herşey iyi hoşta beyler Galatasaray takımı skora yatıp vakit mi geçirecek yani belki gol atacağız niye zorlamadık kaç kere ağırdan aldı oyuncular.

Adnan polat öyle bir takım bıraktı ki hala dolu eksik var of

Ilk bir kac dakika haric takım 10 kisi kalana kadar fena degildi. Yine iyi dayandık. Fakat ben olsam Riera yerine Kazımı cıkarırdım. Riera hem mucadeleci, hem yaratıcı, hemde rakip kovalıyodu cıkana kadar.

Baros'un vazgecilmez oldugu ise bir kez daha tasdiklenmistir. 4-4-1-1, Baros arkasında Engin.

Bu maci kaybetmememiz cok iyi oldu,en azindan olumsuz bir hava olusmadi,Muslera hem kendini.hem takimi yakti,bir iki mac oynamamasi kendisi icinde iyi olacak,bu macta beni en sasirtan Kazim oldu,11e11ken yine umursamaz bir havasi vardi,ama 10 kisi kaldiktan sonra resmen ölümüne oynadi,Kazimin siradan bir lig macinda gol atmamiz icin saha icinde dua edecegini hic düsünmezdim.

Fatih hoca Riera'yı çıkardın sonradan Sercan'ı neden çıkarıyorsun? Hadi onlar çıktı Kazım'ın sahada 90 dakika kalmasının sebebi ne ?Cidden merak ediyorum

Karabük maçları hep ters geçiyor . 80 dakika 10 kişi oynadığımız maçta 1-1lik beraberlik iyi bir sonuç.

Kötü oynadık çünkü.

şans bizde ki aykutun sakat olduğu hafta muslera kırmızı görüyor , bu ufuk denen kalası kaleci diye kadroda tutuyoruz helal

Ufuk benim gözümde maci satti, adam resmen her topu bekletti, sanki bilerek zaman harciyor, bu formanin büyüklügünün, her zaman 3 puan icin savasmanin farkinda degil!

Kirmizi karta kadar güzel bir mac bizi bekliyor düsüncesine varmistik ama bünyamin sadece bizi degil bir futbol zevkin icin etti.

Bu 1 puanlar önemlidir. 2 puan değerindedir. 3 maçından 2 sini kaybetmiş olmak da yine kötü bir psikolojik etkisi olacaktı.. Elbette kırmızı kart çok etkiliydi kötü oyunda ama kötü oynayabilirsiniz ama kötü koşamazsınız diye bir terim vardır. Ben o baskıyı o heyecanı birkaç futbolcu dışında göremedim takımda.. Bu maçta en pozitif olayımız Melo'nun performansı, en negatif olanı ise Fatih Terimin oyuncu değişikliklerindeki saçmalıklarıydı.. Tabi bizim dışımızda gelişen en negatif durum, Bünyaminin tutumuydu.. Muslera o pozisyonda ayağını topa uzatıyor, sona tekrar can havliyle değmesin diye geri çekiyor, bu nedenle zaten yere yanlış bastığı için diğer ayağı sakatlandı.. O darbe o siyahi futbolcunun o bölgesine gerçekten gelmiş olsa yerden dakikalarca kalkamazdı zaten..

Geri
Üst Alt