STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

11e-11 kesin alırdık bence maçı.
zaten iyide başlamıştık maca 2 pozisyon buşmuştuk 10 dakkada. sercan gayette iyi oynuyordu. kazımın 90 dakka top oynamasını istemiyorum takımda. yedek olsun lan artık şu adam. oyun stili gıcıgıma gidiyor. kötü degil belki ama iyide degil. riera elmandere süper pas atmıştı. hemde koşan bir herif. sercan ve riera cıkıyor ama kazım cıkmıyor. birde oyuna nedense engin degilde sabri giriyor. yapma hocam. cok gömüyorsun takımı. faul felanda yapmıyoruz. fair play sampiyonluguna adaymıyız. bu bünyamin şerefsizgezerde birol okadar faul yapmasına ragmen sarı cıkmadı. musleranın pozisyonu faul ama sarı karrtı. hem top yana gidiyordu hemde orda gökhan zan vardı. şerefsiz bünyamin.

Yahu bir şeyler yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.

Uzatmaların tamamına yakınını 10 kişi ile hem de Hagi'siz oynayarak Arsenal'in elinden UEFA kupasını alan takım biz değilmiydik ?

Şimdi kimse ' orada 25 - 30 dakika burada 70 dakika 10 kişi oynadık ' diyerek süre hesabı yapmasın.

Ben de o zaman buradaki takım Arsenal değildi derim.

Aslında 1 puan başarıdır diyen hiç bir arkadaşıma da kızamıyorum.

O UEFA kupasından sonra geçen 10 yıllık dönemde gelen her yönetim yanlış üstüne yanlış yaparak,

Karabük gibi vasat bir takımdan ' 10 kişi ile 1 puan aldık başarıdır, iyidir ' diyen taraftar profilini yarattı.

Velhasıl kelam,

üzülüyorum..

Özlüyorum.

Kimse 1 puan başarıdır demiyor abi, hiç yoktan iyidir diyor. Geçmiş geçmişte kaldı. O kadro da o ruh da bir daha gelmez. Geleceğe umutla bakmak için bir bahanedir belki buraya yazılanlar ama karamsarca herşeyi eleştirmek de en çok bizi yaraladığı gibi şikecilerin yüzünü güldürür..

Muslera atılana kadar, ligdeki en iyi oyunumuzu oynuyorduk, defansın arkasına attığımız toplarla hem Sercan'ı hem de Elmander'i pozisyona sokuyorduk. Riera orta sahanın ortasında çok iyi oynuyordu bence.

Bu maçın tek eleştirilecek tarafı Muslera'nın sanki A takıma yükselmiş yeni yetme çocuk gibi olmasından sorumlu olan kişilerdir. (Başka kendisi, sonra Taffarel) Her maç anlamsız bir hata yapan, her yaptığı hatadan sonra kendine güveni azalan bir kaleci şu ana kadar Muslera.Taffarel'in acilen müdahele etmesi lazım, adam iyiye gideceğine kötüye gidiyorsa, Taffarel'in başarısı da sorgulanmaya açıktır. Sahaya çıkan 11 ise, takımın iskeletidir bence.

Muslera

Eboue Ujfalusi Gökhan Hakan

Melo Riera Selçuk

Kazım Elmander Sercan

Elmander yerine Baros, Kazım yerine Engin ya da Yekta kullanılabilir, onun dışında bu 11 tamamdır.

Güzel bir yorum Hamit Hocam.

Muslera biraz çeki düzel vermeli kendisine. Çok iyi bir kaleci. Ama daha dikkatli olmalı. Bilinçli olmalı.

Muslera 3 maçın 2sinde takımı yıkan adam oldu malesef..Çok baskı oluştu bence üzerinde

Yahu bir şeyler yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.

Uzatmaların tamamına yakınını 10 kişi ile hem de Hagi'siz oynayarak Arsenal'in elinden UEFA kupasını alan takım biz değilmiydik ?

Şimdi kimse ' orada 25 - 30 dakika burada 70 dakika 10 kişi oynadık ' diyerek süre hesabı yapmasın.

Ben de o zaman buradaki takım Arsenal değildi derim.

Aslında 1 puan başarıdır diyen hiç bir arkadaşıma da kızamıyorum.

O UEFA kupasından sonra geçen 10 yıllık dönemde gelen her yönetim yanlış üstüne yanlış yaparak,

Karabük gibi vasat bir takımdan ' 10 kişi ile 1 puan aldık başarıdır, iyidir ' diyen taraftar profilini yarattı.

Velhasıl kelam,

üzülüyorum..

Özlüyorum.

Haklisiniz ammaa,

Ozamanki takim Turkiyedeki en iyi yerlilerin oldugu takimdi, ayrica popescu hagi gibi lider oyuncular vardi.

O takim kac yildir birlikte oynayan dedigim gibi en kaliteli yerli ve yabancilarin oynadigi takimdi.

Bu takim daha yeni, herkes yeni yeni isiniyor, ve ayrica gecen sene gibi kotu bir deneyimi var, ki buda oyuncularda ozguveneksikligi yasatiyor hersey yavas yavas...

Kırmızı kart olmasaydı muhtemelen şu anda deplasman korkumuzu yendik diye konuşuyordu burada karalar bağlayanlar.11 dk da üç gol pozisyonu bulduk.Sercanın aşıttırması vs . Kırmızı kart oldu. TAkım dağıldı.ki ilk yarı 45 dakika gayet iyiydik.Sonradan kötü olduk.Nerenizle izliyorsunuz la maçı?

zaten iyide başlamıştık maca 2 pozisyon buşmuştuk 10 dakkada. sercan gayette iyi oynuyordu. kazımın 90 dakka top oynamasını istemiyorum takımda. yedek olsun lan artık şu adam. oyun stili gıcıgıma gidiyor. kötü degil belki ama iyide degil. riera elmandere süper pas atmıştı. hemde koşan bir herif. sercan ve riera cıkıyor ama kazım cıkmıyor. birde oyuna nedense engin degilde sabri giriyor. yapma hocam. cok gömüyorsun takımı. faul felanda yapmıyoruz. fair play sampiyonluguna adaymıyız. bu bünyamin şerefsizgezerde birol okadar faul yapmasına ragmen sarı cıkmadı. musleranın pozisyonu faul ama sarı karrtı. hem top yana gidiyordu hemde orda gökhan zan vardı. şerefsiz bünyamin.

Ragued'de sadece ayaga oynadi. :sopa:

Arda gitmek istediyse her gitmek isteyen gönderilse.Senin kontratlı futbolcun istersen G Ö N D E R M E Z S İ N ! ! !

katılmıyorum kardeşim kusura bakma.futbolcu köle değil en başta maddi olarak istediğin parayı getirebilyosa sende kendi takımında oynamak istemeyen adama yol verirsin.ayrıca ardanın athletico'da oynadığı futbolu GS'de oynamayacağı açıktı.liverpool maçındaki kilosuna bir de şimdi başlayacak maçtaki kilosuna bakın rica ederim.farkı gör...

ufuğun yedi golü gördümde :o

musleranın sakatlığı ciddimi ?

Muslera 3 maçın 2sinde takımı yıkan adam oldu malesef..Çok baskı oluştu bence üzerinde

Ne baskısı oluştu anlamadım ki, adam kaleye geçer geçmez titrek necmi modunda acemi hataları yapmaya başladı... Bi gariplik var, ama umarım sadece şanssızlıktır.

Arda gitmek istediyse her gitmek isteyen gönderilse.Senin kontratlı futbolcun istersen G Ö N D E R M E Z S İ N ! ! !

göndermessen son 2 yıldaki arayı izlemeye devam edersin.10 kilo fazlası olan isteksiz ardayı.gitmek isteyeni hemde ispanya ligine gidecek adamı tutamzsın.

Galatasaray ruhu bitmistir benim özetim bu , Polat sagolsun

Ntv ve ntvsporda la liga rezaleti.

Bir takımda birileri egolarını tatmin etmeye çalışınca sonuç böyle oluyor işte

3 haftadır hiç bir şey oynamadı bu takım

Geçen haftaki galibiyetin de nasıl geldiğini hepimiz biliyoruz

Ufuk-Sabri-Servet-Ujfalusi-Hakan-Melo-Selcuk-XXX-Riera-Sercan-Elmander ilk 11 böyle olmali Pazar günü.

XX bölgesinde ise Yekta,Baytar,Kazim arasinda kaldim. Daha iyi olan oynasin.

Geri
Üst Alt