STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Karabükspor 1–1 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Yav hala ardamı diyorsunuz ay sizin ardanızı ,şu maçta kaybedilen puanla ardanın olmayısının ne alakası var ,kör ölür badem gözlü olur,kel olür sırma saçlı olur anasını satayım

Haklisiniz ammaa,

Ozamanki takim Turkiyedeki en iyi yerlilerin oldugu takimdi, ayrica popescu hagi gibi lider oyuncular vardi.

O takim kac yildir birlikte oynayan dedigim gibi en kaliteli yerli ve yabancilarin oynadigi takimdi.

Bu takim daha yeni, herkes yeni yeni isiniyor, ve ayrica gecen sene gibi kotu bir deneyimi var, ki buda oyuncularda ozguveneksikligi yasatiyor hersey yavas yavas...

Mesajımı alıntılayan tüm arkadaşlarıma,

Bakın şifre burada.

Yok takım 6,5 yıllıkmış, 3 aylıkmış

geçiniz bunları.

Zaten mesajımda da yönetimler dedim belirttim.

Ben bu takımın 9 kişi ile Beşiktaş'a kupada sahayı dar ettiği günleri de hatırlıyorum.

İlk Feldkamp döneminde.

O takım da 1 yıllıktı.

ah be muslera ne vardı orada çıkacak gol yesek bile toparlardık belki

ulan galatasaray ulan galatasarayyyy

Galatasaray bu olmamalı tabi ki ama kadromuza bakınca Karabük'ten 10 kişiyle 1 puan almamız başarıdır.

Aradaki farka bakın!Her ne kadar 10 kişi kalsakta skordada bir fark olmalıydı!

13073.gif

Arda gitmek istediyse her gitmek isteyen gönderilse.Senin kontratlı futbolcun istersen G Ö N D E R M E Z S İ N ! ! !

Katılıyorum, çocuk oyunu mu ulan bu? Anlaşma yaptıysan, ağlayıp zırlamayacaksın, hem de seni bugünlere getiren takımın, sana bu kadar ihtiyacı varken. Arda sadece lafta Galatasaraylı, bu kadar açık ve net. Ne dediği umrumda değil, yaptığı umrumda. Evet Emre Belözoğlu gibi hain, alçağın teki değil, ama Galatasaraylı falan da değil, profesyonel oyuncu işte. O kadar.

Fenerbahce kendi evinde 10 kisi'ye karsi oynadi skor 1-1

Galatasaray deplasmanda 10 kisiyle oynadi skor 1-1

selcugun kornerlerine dikkat edin top ön direge anca geliyor. hayır yani ön direk calışmasımı dicemde ön direkte adam yok bizim. bukadar geri gömülerek oynuyoruz faul yapmıyoruz. mac boyu 3 faulumuz varmıydı bilmiyorum. maca cok iyi başladık muslera sıvadı hakem abarttı. ufukta tüy dikti.

Diğer takımlarda 10+ yabancı var bizde 7 yabancı var.. Kimse demesin UEFA kupasını aldığımız zamanda az yabancımız vardı diye o zaman yerli kalitemiz yüksekti.. Şimdi alınabilecek 5-6 adamdan Selçuk ve birazda Sercan dışında yerli alamadık.. Ne yazık ki yerli kalitemiz diğer takımlardan aşağıda bu yüzden yabancı oyuncu alternatifi bulunmalıydı takımımızda.. Evet güzel transferler yaptık ama ne yazık ki hala eksik..

fatih hoca bu takıma full pas çalıştırsın.

Galatasaray futbol takımı 3-4 yıldır adam gibi paslı oynayamıyo.

en son skibbe döneminde hatırlıyorum bordeaux maçında arda arda paslar yapıldığını.

oyuncular değişiyo takım yine pas yapamıyo.

Karabükten 10 kisiyle 1 puan aldigimiza sevinenler, büyük takim taraftari özelligini coktan unutanlar ama farkinda degiller. Simdi herkes normal üzerime gelir ama gercek bu!

ya erkadaşlar bi 10 hafta takıma müsade edin.bu takım 2-3 senedir yerlerde.geçen sene küme düşme noktasına geldik.hemen 3.haftadan yok terimle olmaz yok şunla olmaz.beklesek ne kaybederiz.bu takım 14 sene şampiyon olamamış versın bi sene daha olmasın biraz sabır.

İlk 15 dakika maçı alıcağımızı belli ettik aslında.Malesef Muslera atıldı işimiz bitti.Takımdaki psikolojik kırılganlık devam ediyor.Ama bu maçta gelen puan biraz olsun takımı rahatlatmıştır.75dk kaleye gidemediğimiz bir maçta ben 1 puana sevinirim.

Bu puanın ilerde bize getireceklerini göreceksiniz.İyi oynamadık daha doğrusu birkaç oyuncu dışında mücadelede etmedik ama puan önemli.İşin ilginci kalkıpta Karabükte 7-8 tane pozisyonda vermedik.3 veya 4 tane pozisyonu zor buldu Karabük takımı.Ayrıca takım savunmamızda Hakan ve Gökhana rağmen gelişme var.Melo yine süperdi aynen devam aslan.

Baros güçlenmezse yine birşey olmaz ama bugünkü penaltı bile moral kaynağıdır.Musleranın pozisyonu hakkında kararsızım ama atılmasaydı şunu biliyorum 2-0lık rahat bir galibiyet alacaktık.Çünkü ilk 15 dkda 2 pozisyonumuz var ve net pozisyonlar.4-4-2 devam etmeliyiz.

Karabükten 10 kisiyle 1 puan aldigimiza sevinenler, büyük takim taraftari özelligini coktan unutanlar ama farkinda degiller. Simdi herkes normal üzerime gelir ama gercek bu!

2000 model taraftar profili :)

diye suçlamalar başlar şimdi

Diğer takımlarda 10+ yabancı var bizde 7 yabancı var.. Kimse demesin UEFA kupasını aldığımız zamanda az yabancımız vardı diye o zaman yerli kalitemiz yüksekti.. Şimdi alınabilecek 5-6 adamdan Selçuk ve birazda Sercan dışında yerli alamadık.. Ne yazık ki yerli kalitemiz diğer takımlardan aşağıda bu yüzden yabancı oyuncu alternatifi bulunmalıydı takımımızda.. Evet güzel transferler yaptık ama ne yazık ki hala eksik..

Ufuk tamam da, adam göstere göstere geliyor ben şut atıcam diye, kimse basmıyor.

Fenerbahce kendi evinde 10 kisi'ye karsi oynadi skor 1-1

Galatasaray deplasmanda 10 kisiyle oynadi skor 1-1
fener golde attı biliyosun dimi renkdaş hakem verse kazanıyodu.

demekki neymiş 10 kişi kalsanda kazanabilirsin.

Yav hala ardamı diyorsunuz ay sizin ardanızı ,şu maçta kaybedilen puanla ardanın olmayısının ne alakası var ,kör ölür badem gözlü olur,kel olür sırma saçlı olur anasını satayım

Açık ve net karşı kaleye gidemiyoruz.Çalım atacak oyuncu yok.

offffffffff neyse gecen seneki takim olsaydi yuzde yuz yenilirdik,ah Muslera ahhhh arkadas bu kaleci gecen sene ITALYADA en iyi 2 kaleciden biriydi maalesef hatalarla basladi lige neden acaba,bize gelen kalecilere bir dengesizlik var kesin,ama yinede 1 puana sukredelim arkadaslar yerli oyuncularimiz COK YETERSIZ.

Şimdi bu kalecilere inat Fatih hoca A2-den bir kaleci koysa fena mı olur ?

Ahh yanarım, yanarım Fırat Kocaoğlu'na yanarım! Adam Ufuk ve Aykut'tan bin kat iyi. Bizde olsa Milli Takıma kadar yükselirdi...

Mesajımı alıntılayan tüm arkadaşlarıma,

Bakın şifre burada.

Yok takım 6,5 yıllıkmış, 3 aylıkmış

geçiniz bunları.

Zaten mesajımda da yönetimler dedim belirttim.

Ben bu takımın 9 kişi ile Beşiktaş'a kupada sahayı dar ettiği günleri de hatırlıyorum.

İlk Feldkamp döneminde.

O takım da 1 yıllıktı.

O takımda 4 büyük isim vardı. Şimdi o lider bulunmaya çalışıyor. Elbet biri çıkacak dedi FT'de. Ayıp ediyorsunuz. Geçen sene geçtim önceki sene olsa 3 ya da 4-0 yenilmiştik. Yapmayın.

Geri
Üst Alt