STSL 11/12 H:30 | Galatasaray 2-0 Gençlerbirliği | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:30 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 10 Mart | 19.00

abi bence hurşut riera'yı zorlar hepsi iyi tamamda geri dörtlü şöyle olsa

Hakan---G.Zan----Ceyhun---Eboue

Iki türlüsü de risk bence. Riera´nin sol bekte oynamasi ne kadar risk ise, Ceyhun´un stoper oynamasi da o kadar risk bence. Ikisi de o bölgede oynayabilir ama hata yapmalari da mümkün. O yüzden iki dizilis de farketmez benim icin. Gerci ben Terim´in hepsini dinlendirecegini düsünmüyorum. Stoper bölgesinde ufak oynamalar yapacaktir sadece. Muslera´yi da oynatacagini düsünüyorum.

dün gece 22.00

3bwwd.gif

9 mart cuma saat:08.35 itibari ile son durum:

95294444444444.jpg

geçen gün Abdülrahim Albayrak doldurulması için çağrıda bulunulmuştu bencede derbi öncesi dolar

45 bini rahat bulucaz

ne dusunuosun ılk macta servet gokhan la oynamadıkmı arkadaslar neyın derdındesınız..

Tomas abimiz tecrübeli, G**lek Hüseyin'in gazabına uğramazsa kart göreceğini sanmıyorum. Semih kart işlerinde tecrübesiz, oynarsa kart görme ihtimali en yüksek oyuncumuz olur. Onun yerine Zan'la başlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Deplasman golcümüzü kaybetmemeliyiz, o yüzden bu maç Elmander'e Baros eşlik etmeli. Muslera ise ekstrem olay olmazsa kart görmez.

Velhasıl, kadroyla çok oynamamalıyız. Kanımca Necati ve Semih'in oynamaması yeterli olur. Bu maç çok önemli, bu maçta Allah korusun puan kaybedersek derbinin benim açımdan pek önemi kalmaz. Önemli olan 9 puan farkla Kadıköy'e gidebilmek. Bunun yüzden kadroyla çok oynayıp risk almaya değmez düşünüyorum.

fena değil stad durumu

servet moralman çökmüş

FANATIK

Tomas abimiz tecrübeli, G**lek Hüseyin'in gazabına uğramazsa kart göreceğini sanmıyorum. Semih kart işlerinde tecrübesiz, oynarsa kart görme ihtimali en yüksek oyuncumuz olur. Onun yerine Zan'la başlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Deplasman golcümüzü kaybetmemeliyiz, o yüzden bu maç Elmander'e Baros eşlik etmeli. Muslera ise ekstrem olay olmazsa kart görmez.

Velhasıl, kadroyla çok oynamamalıyız. Kanımca Necati ve Semih'in oynamaması yeterli olur. Bu maç çok önemli, bu maçta Allah korusun puan kaybedersek derbinin benim açımdan pek önemi kalmaz. Önemli olan 9 puan farkla Kadıköy'e gidebilmek. Bunun yüzden kadroyla çok oynayıp risk almaya değmez düşünüyorum.

Derbi icin cok önemli olduklarini düsünüyorsak o riske girilmez. Hamle yapmaktan korkacaklarsa faydalari da olmaz. Sonucta Semih´i Semih yapan tek hamleleri. Ujfalusi´nin de sert oyunu. O yüzden riske girmeye gerek yok. Gökhan Zan sakat olmadigi sürece iyi bir futbolcu. Acigi kapatir. Yaninda Hakan mi oynar, Servet mi oynar bilemem. Hallederiz ama. Hücum bölgesinde sikinti yok.

normalde semih ile ujfa oynayabilirdi ama hakemin her türlü artniyetine hazırlıklı olunmalı. defans hattı gökhan-ceyhun olmalı

Şöyle çıkacağımızı tahmin ediyorum:

Muslera

Eboue-Gökhan-Semih(Servet)-Hakan

Aydın-Selçuk-Melo-Riera

Baros-Necati​

45 lik biletlerde bitmiş satışlar çok güzel inşallah kombinelilerin hepsi gelir 45 bin olabiliriz

TFF ilk icraatını yapacak gibi, Hüseyin Göcek denen şeref yoksununu maçımıza vermiş.

biz haftalardır hakemleri de yeniyoruz sakin olun.

biz haftalardır hakemleri de yeniyoruz sakin olun.

O hakemler sahaya bizi zorlamak için çıkıyor. Ama bu hakem bizim kaybetmemiz için çıkarsa bunu başarması zor değil.

bu sene içerde oynadığımız bursa maçını da yönetmiş göçek...

Geri
Üst Alt