Ozan Tuzlaci
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.194
- 0
- 996
Cevap: STSL 11/12 H:30 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 19.00 | 10 Mart
Bence Sivas 11inden sadece Emre Çolak oynamayacak.
Bence Sivas 11inden sadece Emre Çolak oynamayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece rüyamda gördüm Fenerbahçe-Galatasaray maçı 0-0 bitiyorduServet oynuyordu yemin ediyorum yoksa bu işaret mi Semih yada Ujfa veya ikisi birden kart görücek ve derbide Servet'le oynayacağız galiba :SS:
Biliyorum konu ile alakasi yok ama su yeni yabanci sinirlamasi kurali kesinlestimi?
Gece rüyamda gördüm Fenerbahçe-Galatasaray maçı 0-0 bitiyorduServet oynuyordu yemin ediyorum yoksa bu işaret mi Semih yada Ujfa veya ikisi birden kart görücek ve derbide Servet'le oynayacağız galiba :SS:
hayir Vatan gazetesinin haberi ,kesinlesme diye bir durum yokBiliyorum konu ile alakasi yok ama su yeni yabanci sinirlamasi kurali kesinlestimi?
Bayadir konusuluyordu zaten. Avci futbolcu havuzunu genisletmek icin Türk takimlarinin icine ediyor. Kendisi istiyordu bunu. Besiktas´in da isine geliyor cünkü kücülecek Besiktas mecburen. Duyan da genc milli takim oyunculari Türkiye´de oynamak icin can atiyor sanacakNeymis? Galatasaray 3 yabanciyla Avrupa sampiyonu olmus
Angutlar hala anlayamadi bu takimin 100 yilda 1 gelecegine
Ujfalusi oynamamalı bu maçta.