STSL 11/12 H:30 | Galatasaray 2-0 Gençlerbirliği | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:30 | Galatasaray - Gençlerbirliği | 19.00 | 10 Mart

Semih ve Ujfalusi oynamamali bence de.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sonra Gençler Gökhan'lı Servet'li defansı allak bullak edip yensin bizi.Fener maçının hiç bi önemi kalmasın bencede çok iyi fikir.

Sonra Gençler Gökhan'lı Servet'li defansı allak bullak edip yensin bizi.Fener maçının hiç bi önemi kalmasın bencede çok iyi fikir.

İlk maçta Gökhan-Servet çıkıp kazanmıştık. Servet olmayacak bu sefer şansımız daha da yüksek ve içerdeyiz o yüzden Hasan haklı

Zan-Balta

Zan-Ceyhun

Ceyhun-Balta

3 tane alternatif stoper kombinasyonumuz var. Forvetlerimiz saçma hatalar yapmazsa maç kaybettirmez bunların hiçbiri.

İlk maçta Gökhan-Servet çıkıp kazanmıştık. Servet olmayacak bu sefer şansımız daha da yüksek ve içerdeyiz o yüzden Hasan haklı

Ben Ujfanın kart görmeyeceğini düşünüyorum.Ama Semih'in müdaleleri bazen yanlış olabiliyor ve gereksiz kartlar yiyebiliyor.Semih yerine Zan oynayabilir ama Servet'in oynamasını hiç ama hiç istemiyorum.Hele ki Adana maçında ki hatalardan sonra.

Ben Ujfanın kart görmeyeceğini düşünüyorum.Ama Semih'in müdaleleri bazen yanlış olabiliyor ve gereksiz kartlar yiyebiliyor.Semih yerine Zan oynayabilir ama Servet'in oynamasını hiç ama hiç istemiyorum.Hele ki Adana maçında ki hatalardan sonra.

Servet'in aldığı nefes zarar zaten onu taraftar da FT de sileli çok oldu.

Muslera zaten sari kart görmez oynasin

Semih sari kart görürse bile Gökhan nin derby tecrübesiyle idare edebiliriz

Necati nin yerine baros zaten oynamali

ama Ujfalusi sari kart görürse cok ama cok kötü olur !!..sadece o oynamasin

En önemli mac önümüzdeki mactir,gencler bu shikecilerden üstün takim bakmayin 2 hafta önceki havhav in hediye macina.En iyi 11 mizle cikmamiz lazim bu maca bu haftayi kayipsiz atlatmak cok önemli.Shikecileri hangi takimla cikarsak cikalim yeneriz sonucta 11 aslan cikcak sahaya.

eboue- ujfa - balta - riera

-----ceyhun---selcuk-----

aydın---------------engin-

-----baros---elmander---

stadımız dolacak mı beyler???

firtina gibi basliyip maci 2-0 yapdikdan sonra ikinci yari deyisikliye gideriz

Semih ve Ujfa'nın üzerine oynayacaktır gençler. Onlarda durumun farkındalar bizim kadar. Her şekilde zararımıza olacaktır Ujfa'nın oynaması çünkü oynarsa %100 verimli olamaz kart korkusu nedeniyle eminim. Semih kart görse bile Zan derbiyi rahatlıkla oynayabilir. Takım için Muslera-Ujfa-Eboue hayati önem arz ediyor.

------------muslera------------

-eboue---zan----ceyhun--hakan

-engin---melo----selcuk---emre--

-------elamnder---baros--------

tamam işte ya... baktın işler kötü gidiyo necatiyle, ujfayı sokabilriz bide aydın filan..

geriden gelmeye alışkınız.. ;)

ben stada kactım - umarım kazanırız

COME ON BOYS

g.birliği maçı en az fener maçı kadar zor bi maç olacak bence. bakmayın siz geçen haftaki 6-1 lik maça. o maçta çok şeyler döndü bana göre. resmen hatır şikesi vardı. bu maça ölümüne hazırlandıklarından adım gibi eminim. o yüzden bu maça çok iyi konsantre olmalıyız, erken bulacağımız gol yada goller bizi rahatlatır ama gol geciktikçe bizi zorlayacaklardır. çünkü gençler iyi takım, oynamak istediklerinde çok tehlikeli olabiliyorlar. ben fatih hocanın yerinde olsam, necati ve ujfa haric tam takım sürerim sahaya. hakem göçek olmasa onlarıda sürerdim ama bu adam Galatasaraylıyım ayağına her maç bizi yakan bir adam, o yüzden çok güven olmaz bu sinsiye

alalımda rahat cıkalım haftaya...görücez gençleri nasıl oynayacklar bize karşı

g.birliği maçı en az fener maçı kadar zor bi maç olacak bence. bakmayın siz geçen haftaki 6-1 lik maça. o maçta çok şeyler döndü bana göre. resmen hatır şikesi vardı. bu maça ölümüne hazırlandıklarından adım gibi eminim. o yüzden bu maça çok iyi konsantre olmalıyız, erken bulacağımız gol yada goller bizi rahatlatır ama gol geciktikçe bizi zorlayacaklardır. çünkü gençler iyi takım, oynamak istediklerinde çok tehlikeli olabiliyorlar. ben fatih hocanın yerinde olsam, necati ve ujfa haric tam takım sürerim sahaya. hakem göçek olmasa onlarıda sürerdim ama bu adam Galatasaraylıyım ayağına her maç bizi yakan bir adam, o yüzden çok güven olmaz bu sinsiye

aynen katılıyorum.resmen yürüdüler sahada..

Çok iyi oynar mıyız bilmem ama çok iyi mücadele ederiz,her alanda rakibi ısırırız yine,o yüzden kafam rahat.

hurşut dan başka zorlayacak adam yok onlarda

Geri
Üst Alt