STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

----

Bu arkadaşlar her ne kadar belki burası yeri değil ama ayrı bir konu açmamak için bunu paylaşmak istedim:

Yeni Digitürk HD paket almıştım geçen ay.... Haliyle yanında 1 ay bedava Lig Tv veriyor...

Beşiktaş maçıda dahil o günden beri tüm maçları izliyorum...

Dün bir SMS geldi ve diyorki " Hediye FB-GS maçını kapsamamaktadır "

Hemen tel ve online hizmetlerden ulaştım...

Farklı sözler duydum ama az önce konuşmamdaki duyduğum söz üzerine dayanamadım ve bunu yazma gereği duydum:

" Galatasaray-Beşiktaş maçları derbi sayılmıyormuş... " Evet yanlış duymadınız...

Vay be dedim kıza tamam şampiyonu belirliyorsunuz.. Maç saat ve günlerinide ...

Sonunda buda oldu hangi maç derbi hangisi değil, onudamı artık Lig Tv belirliyor...

Son olarak şunu söyledim: Bu arada Lig Tv nin özel bir isteği varmı acaba Galatasaray kimi oynatsın kimi oynatmasın...

Ve teli kapadım...

gecen senede oynadı bildigim orda. tt arenayı gören adam etkilenmez diye düşünüyorum. etk,lendigi anda kulagını tıkayacak bazı küfürlere

Aynı düşüncedeyim.

Aydın kaldırır Emre kaldıramaz mı yani atmosferi böyle bir şey yok Emre oynar rahat rahat

Emre Çolak bu maçlarda ya çok iyi oynar ya da çok kötü.Geçen devre çok iyi oynamıştı,bugün de iyi oynarsa orta sahada sıkıntı yaşamayız.

Millet mahkeme önünde toplanır, biz takımımızı uğurlamak için Florya'da, çok şükür :)

Fenerbahçe Selçuk Şahin'e göre maça 10 kişi ile çıkıyor o zaman en az.Çünkü ŞEREF'ten yoksun oldukları kesin.

Gözler şaşı olunca Galatasaray'ın 11'iyle karıştırmış olma ihtimali daha fazla panpa.

Rahat kazanırız,futbol mucizesi bile kurtaramaz Fenerbahçe'yi.Bu kadar emin olduğum başka bir derbi olmadı iç saha,deplasman dahil.

Gerçekten sakin olun,tadını çıkarın 4 saat sonra burada galibiyeti kutlayacağız.

Bu maçta Sabri'yi 11'de görmek bütün hevesimi kaçırır vallahi. O takıma en çok faydalı olduğu yerde, yedek kulübesinde takılır umarım.

Renkdaşlar, herşey gönlümüzce olsun diyorum. Kalbim yerinden fırlıcak gibi. Bu akşam o ezikleri yenmeden dön-mü-yo-ruz :D hadi herkese iyi seyirler

Gözler şaşı olunca Galatasaray'ın 11'iyle karıştırmış olma ihtimali daha fazla panpa.

En azından Şeref'in o yakaya uğramadığı kesin,diğerleri zaten tartışılır.Saha dışı hırslarını saha içi arzularının önüne koyan bir topluluk şereften söz edemez en azından.

Engin'in nasıl oynayacağını da çok merak ediyorum. O da bazı şeyleri değiştirebilir maç içinde.

Son 2.15 geliyoruz.

En azından Şeref'in o yakaya uğramadığı kesin,diğerleri zaten tartışılır.Saha dışı hırslarını saha içi arzularının önüne koyan bir topluluk şereften söz edemez en azından.

Saygıdan falan da bahsetmiş.11 yıldır pisliği ben yaptım Saracoğlu'nda.

Emre nereye kaldıramıyor beyler 2 ya da 3. kadıköy deplasmanı olacak çocuğun oynadığı

Engin Ziegler'i yer kesinlikle.

olum sabri felan deyip insanın motivasyonunu yok etmeyin. şakası bile kötü. musleraya sabri oynuyor desen hayata küser herif.:D

Sabri nerden çıktı yahu

Yoboyu Arıyorum Gören Söylesin

Başını Vereceğim Hasret Gidersin

Başını mı dedim , yanlış söyledim

30 santimi vereceğim biraz sevinsin ..

Engin'in nasıl oynayacağını da çok merak ediyorum. O da bazı şeyleri değiştirebilir maç içinde.

Engin Bjk maçlarında iyi oynamadı,bu maçta artık bir derbide oyun geneli iyi oynama zamanı geldi.Çünkü Engin ve Emre defansif açıdan da ne kadar oyun disilpini içinde kalabilirse takım o derece başarılı olur.

Takımda baskı yediğinde yerini kaybetme ihtimali en yüksek 2 oyuncu bunlar.Bu nedenle Engin'in aşırı gazdan kaçınması gerek.Fatih Terim bu dengeyi kuracaktır.Emre Çolak'tan o kadar çekinmiyorum ama o da skora göre sinebilir maç içerisinde.60'tan sonra Riera veya Aydın'dan biri oyuna girer bence.

Geri
Üst Alt