- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
----
Bu arkadaşlar her ne kadar belki burası yeri değil ama ayrı bir konu açmamak için bunu paylaşmak istedim:
Yeni Digitürk HD paket almıştım geçen ay.... Haliyle yanında 1 ay bedava Lig Tv veriyor...
Beşiktaş maçıda dahil o günden beri tüm maçları izliyorum...
Dün bir SMS geldi ve diyorki " Hediye FB-GS maçını kapsamamaktadır "
Hemen tel ve online hizmetlerden ulaştım...
Farklı sözler duydum ama az önce konuşmamdaki duyduğum söz üzerine dayanamadım ve bunu yazma gereği duydum:
" Galatasaray-Beşiktaş maçları derbi sayılmıyormuş... " Evet yanlış duymadınız...
Vay be dedim kıza tamam şampiyonu belirliyorsunuz.. Maç saat ve günlerinide ...
Sonunda buda oldu hangi maç derbi hangisi değil, onudamı artık Lig Tv belirliyor...
Son olarak şunu söyledim: Bu arada Lig Tv nin özel bir isteği varmı acaba Galatasaray kimi oynatsın kimi oynatmasın...
Ve teli kapadım...
----
Bu arkadaşlar her ne kadar belki burası yeri değil ama ayrı bir konu açmamak için bunu paylaşmak istedim:
Yeni Digitürk HD paket almıştım geçen ay.... Haliyle yanında 1 ay bedava Lig Tv veriyor...
Beşiktaş maçıda dahil o günden beri tüm maçları izliyorum...
Dün bir SMS geldi ve diyorki " Hediye FB-GS maçını kapsamamaktadır "
Hemen tel ve online hizmetlerden ulaştım...
Farklı sözler duydum ama az önce konuşmamdaki duyduğum söz üzerine dayanamadım ve bunu yazma gereği duydum:
" Galatasaray-Beşiktaş maçları derbi sayılmıyormuş... " Evet yanlış duymadınız...
Vay be dedim kıza tamam şampiyonu belirliyorsunuz.. Maç saat ve günlerinide ...
Sonunda buda oldu hangi maç derbi hangisi değil, onudamı artık Lig Tv belirliyor...
Son olarak şunu söyledim: Bu arada Lig Tv nin özel bir isteği varmı acaba Galatasaray kimi oynatsın kimi oynatmasın...
Ve teli kapadım...